Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Strzyżów

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria GM3



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 36 Krzysztof Gajda Jedlicze TEAM
GM3 01:16:21.312(1) 02:13:33.156(2) 04:00:41.767 600.0000
2 201 Łukasz Szumiec Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 01:17:08.375(2) 02:20:28.156(3) 04:12:47.520 +00:12:05.753 571.2905
3 79 Marcin Kosterkiewicz Essentia - Vitae MTB Team
GM3 01:20:15.484(3) 02:24:35.265(4) 04:15:53.252 +00:15:11.485 564.3795
4 177 Rafał Rydel Essentia - Vitae MTB Team
GM3 01:26:31.687(5) 02:00:27.343(1) 04:36:49.987 +00:36:08.220 521.6777
5 67 Dawid Jankowski Polski Klub MTB
GM3 01:23:46.953(4) 02:36:16.296(5) 04:51:35.770 +00:50:54.003 495.2660
6 666 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 01:30:34.296(6) 02:42:29.984(6) 05:01:27.669 +01:00:45.902 479.0590
7 995 Marcin Wiącek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 01:41:15.343(9) 02:58:29.937(9) 05:07:11.267 +01:06:29.500 470.1283
8 312 Marcin KOBAK Jedlicze TEAM
GM3 01:39:19.890(8) 02:57:03.562(8) 05:07:33.254 +01:06:51.487 469.5681
9 1000 Jerzy Reczek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 01:34:24.750(7) 02:54:31.484(7) 05:14:07.462 +01:13:25.695 459.7468
10 899 Grzegorz Malicki Bikeholicy TINES Team
GM3 01:50:02.296(10) 03:24:55.359(10) 05:54:59.145 +01:54:17.378 406.8267
11 279 Sławomir Mycek PEC Tarnobrzeg
GM3 01:51:30.609(11) 03:31:02.687(11) 06:36:02.385 +02:35:20.618 364.6545
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.