Impreza: Strzyżów

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria MK1

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 345 Natalia Dubaj BRIKO TRAILteam
MK1 01:53:34.359(1) 04:35:11.409 400.0000
2 190 Alicja Kierzkowska MTB Krynica-Zdrój
MK1 02:25:19.140(2) 05:52:21.402 +01:17:09.993 312.3995
3 118 Joanna Kłosowicz reBike Impulse Team | reBike.pl
MK1 02:41:53.078(4) 06:15:49.158 +01:40:37.749 292.8962
4 302 Anna Długosz Essentia - Vitae MTB Team
MK1 02:32:09.296(3) 06:20:27.603 +01:45:16.194 289.3236
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.