Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Strzyżów

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria MMOpen



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 462 Lary Zębatka Millenium Hall Piaseco Team
MMOpen 01:18:13.609(3) 02:59:04.144 400.0000
2 194 Zbigniew Krzesiński Żbik-Komańcza
MMOpen 01:18:10.468(2) 03:03:14.874 +00:04:10.730 390.8783
3 316 Wojtek Kwiatek Millenium Hall Piaseco Team
MMOpen 01:19:39.968(5) 03:06:27.099 +00:07:22.955 384.1619
4 44 Marcin Rydel Essentia - Vitae MTB Team
MMOpen 01:19:05.609(4) 03:06:27.447 +00:07:23.303 384.1500
5 254 Piotr Sajdak KrynicaSKI UKS PG Wojnicz
MMOpen 01:19:47.031(6) 03:06:41.794 +00:07:37.650 383.6580
6 948 Krzysztof Mrugała JMP.race
MMOpen 01:20:43.781(7) 03:12:14.722 +00:13:10.578 372.5844
7 213 Bartosz Adamczyk MTB Krynica-Zdrój
MMOpen 01:23:44.359(15) 03:15:32.367 +00:16:28.223 366.3078
8 91 Aleksander Brich
MMOpen 01:24:36.343(18) 03:17:24.249 +00:18:20.105 362.8476
9 373 Łukasz Olejarz RKK MTB
MMOpen 01:20:45.796(8) 03:18:13.370 +00:19:09.226 361.3490
10 231 Michał Żywiec CWKS RESOVIA RZESZÓW
MMOpen 01:23:34.875(12) 03:19:12.087 +00:20:07.943 359.5738
11 191 Wojciech Szustak
MMOpen 01:21:33.953(10) 03:19:44.665 +00:20:40.521 358.5964
12 335 Andrzej Miłek
MMOpen 01:27:13.406(26) 03:19:53.842 +00:20:49.698 358.3220
13 457 Krzysztof Szczepina stowarzyszenie chrzanowskich cyklistów
MMOpen 01:27:17.968(27) 03:20:22.293 +00:21:18.149 357.4740
14 86 Grzegorz Mazur www.RowerowyLublin.org
MMOpen 01:28:28.015(31) 03:21:29.682 +00:22:25.538 355.4814
15 311 Sławek Bartnik Gomola Trans Airco
MMOpen 01:24:39.687(19) 03:22:48.693 +00:23:44.549 353.1733
16 2 Bartek Bąk RKK MTB
MMOpen 01:26:55.140(24) 03:24:04.327 +00:25:00.183 350.9917
17 430 Sebastian Berger Grupetto Gorlice
MMOpen 01:24:55.031(20) 03:25:46.307 +00:26:42.163 348.0926
18 444 Grzegorz Matłok ROMET Bikes MTB
MMOpen 01:24:09.109(17) 03:27:34.510 +00:28:30.366 345.0684
19 287 Piotr Zając Elzat Regamet Bieniasz Team
MMOpen 01:29:36.171(35) 03:28:51.494 +00:29:47.350 342.9485
20 336 Krzysztof Staniszewski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MMOpen 01:23:42.468(14) 03:30:10.755 +00:31:06.611 340.7930
21 800 Wojciech Kamela Grupa Bankietowa
MMOpen 01:31:38.640(43) 03:30:31.352 +00:31:27.208 340.2373
22 894 Rafał Glinka -
MMOpen 01:27:40.203(29) 03:30:32.149 +00:31:28.005 340.2159
23 285 Andrzej Ulman PSK Przeworsk
MMOpen 01:21:10.625(9) 03:30:34.592 +00:31:30.448 340.1501
24 68 Piotr Kasprzyk PSK Olimpionik
MMOpen 01:27:20.265(28) 03:31:40.779 +00:32:36.635 338.3775
25 327 Tomasz Piela Troll Team
MMOpen 01:32:22.171(44) 03:31:51.767 +00:32:47.623 338.0850
26 122 Jacek Ciecieręga Dębicki Klub Kolarski Gryf
MMOpen 01:29:14.703(34) 03:31:54.452 +00:32:50.308 338.0136
27 567 Grzegorz Sowa www.sowasport.pl
MMOpen 01:23:38.234(13) 03:32:36.892 +00:33:32.748 336.8891
28 9 Marcin Chrzanowski
MMOpen 01:26:40.234(23) 03:33:00.689 +00:33:56.545 336.2618
29 313 Łukasz Janocha Jedlicze TEAM
MMOpen 01:30:43.781(40) 03:33:01.117 +00:33:56.973 336.2505
30 914 Damian Kowalczyk UNIQA LKKG BGŻ Lublin
MMOpen 01:23:52.531(16) 03:34:26.838 +00:35:22.694 334.0104
31 209 Krystian Tomasik Jedlicze TEAM
MMOpen 01:29:53.796(37) 03:36:14.065 +00:37:09.921 331.2499
32 333 Michał Korlatowicz Essentia - Vitae MTB Team
MMOpen 01:27:09.953(25) 03:36:16.335 +00:37:12.191 331.1919
33 531 Mateusz Niezgoda Chemik Pustków MTB
MMOpen 01:26:38.156(22) 03:36:18.480 +00:37:14.336 331.1372
34 905 Adrian Kwiecień
MMOpen 01:30:58.203(41) 03:36:24.049 +00:37:19.905 330.9952
35 499 Piotr Dwojak Dębicki Klub Kolarski Gryf
MMOpen 01:32:26.546(45) 03:37:27.224 +00:38:23.080 329.3925
36 322 Przemysław Liebner ORLEW KROSNO
MMOpen 01:32:55.593(46) 03:37:54.030 +00:38:49.886 328.7171
37 39 Adam Poniatowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MMOpen 01:27:41.859(30) 03:38:24.622 +00:39:20.478 327.9498
38 888 Michał Piórkowski www.sowasport.pl
MMOpen 01:29:04.593(33) 03:40:58.490 +00:41:54.346 324.1438
39 343 Bartłomiej Jachimowski KS STRZYŻÓW MTB TEAM
MMOpen 01:34:28.515(48) 03:43:03.627 +00:43:59.483 321.1131
40 380 Kuba Kaczan
MMOpen 01:30:27.750(39) 03:43:19.540 +00:44:15.396 320.7317
41 50 Janusz Lewandowski ROMET Bikes MTB
MMOpen 01:31:35.625(42) 03:43:37.375 +00:44:33.231 320.3054
42 236 Kamil Grocholski Chemik Pustków MTB
MMOpen 01:30:16.125(38) 03:46:26.887 +00:47:22.743 316.3092
43 383 Grzegorz Bedryj Essentia - Vitae MTB Team
MMOpen 01:34:22.359(47) 03:47:46.785 +00:48:42.641 314.4600
44 196 Rafał Dychtoń
MMOpen 01:37:01.125(52) 03:48:05.779 +00:49:01.635 314.0236
45 895 Jacek Kłeczek
MMOpen 01:34:53.375(49) 03:49:55.640 +00:50:51.496 311.5229
46 125 Krzysztof Okrzesa Jedlicze TEAM
MMOpen 01:42:31.156(78) 03:50:53.405 +00:51:49.261 310.2239
47 517 Kamil Bochenek Dębicki Klub Kolarski Gryf
MMOpen 01:37:49.687(56) 03:51:35.135 +00:52:30.991 309.2923
48 59 Dominik Kaczmarczyk
MMOpen 01:41:41.921(76) 03:51:35.474 +00:52:31.330 309.2847
49 896 Paweł Godula Bikeholicy TINES Team
MMOpen 01:40:56.578(67) 03:51:58.527 +00:52:54.383 308.7724
50 344 Antoni Brzuski Sokół Tarnów
MMOpen 01:40:22.953(63) 03:51:58.570 +00:52:54.426 308.7715
51 893 Jan Piziak MAXISPORT MTB TEAM
MMOpen 01:29:41.968(36) 03:54:01.504 +00:54:57.360 306.0682
52 770 Radosław Mich IC Przemyśl
MMOpen 01:38:39.328(59) 03:55:17.337 +00:56:13.193 304.4241
53 112 Marcin Prejznar MTB MOSiR DUKLA
MMOpen 01:39:00.812(60) 03:55:18.827 +00:56:14.683 304.3920
54 580 Jan Potasiewicz MTB Rymanów
MMOpen 01:47:30.453(91) 03:55:32.130 +00:56:27.986 304.1054
55 76 Sebastian Czekański Jedlicze TEAM
MMOpen 01:41:37.843(74) 03:55:32.460 +00:56:28.316 304.0983
56 904 Wojciech Magierło
MMOpen 01:41:33.937(72) 03:55:47.024 +00:56:42.880 303.7853
57 92 Bartek Kujawski Grupetto Gorlice
MMOpen 01:28:33.875(32) 03:55:49.557 +00:56:45.413 303.7309
58 27 Jakub Karcz Chmielove Łany
MMOpen 01:35:49.156(50) 03:56:09.882 +00:57:05.738 303.2952
59 349 Marcin Surma MAXISPORT MTB TEAM
MMOpen 01:39:47.609(62) 03:56:34.077 +00:57:29.933 302.7782
60 323 Dawid Piwowar DOBRE SKLEPY ROWEROWE KROSNO
MMOpen 01:41:40.359(75) 03:56:50.084 +00:57:45.940 302.4372
61 808 Bartek Tyrakowski www.sowasport.pl
MMOpen 01:43:20.984(83) 03:57:47.670 +00:58:43.526 301.2165
62 294 Radosław Ciupak Fan-Sport Rzeszów
MMOpen 01:40:43.921(66) 03:58:00.815 +00:58:56.671 300.9392
63 970 Wiesław Kmak MTB Krynica-Zdrój
MMOpen 01:37:05.390(53) 03:58:56.049 +00:59:51.905 299.7798
64 84 Marcin Stanuszek
MMOpen 01:43:06.515(80) 03:59:51.970 +01:00:47.826 298.6150
65 200 Łukasz Garbacki Grupa Bankietowa
MMOpen 01:41:20.062(71) 04:00:43.155 +01:01:39.011 297.5567
66 40 Janusz Zaleśny Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MMOpen 01:39:43.843(61) 04:01:34.565 +01:02:30.421 296.5013
67 278 Tadeusz Mycek SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MMOpen 01:40:26.125(64) 04:01:40.919 +01:02:36.775 296.3714
68 887 Damian Chłanda Grupetto Gorlice
MMOpen 01:41:35.734(73) 04:02:29.615 +01:03:25.471 295.3795
69 217 Mateusz Bujdasz MAXISPORT MTB TEAM
MMOpen 01:41:18.171(70) 04:02:29.830 +01:03:25.686 295.3751
70 500 Kamil Kluz AZS Politechnika Rzeszowska
MMOpen 01:43:12.765(82) 04:02:34.525 +01:03:30.381 295.2798
71 124 Przemysław Słyś Jedlicze TEAM
MMOpen 01:41:03.796(68) 04:02:36.514 +01:03:32.370 295.2395
72 293 Wojciech Łania PSK Przeworsk
MMOpen 01:43:09.078(81) 04:02:45.155 +01:03:41.011 295.0643
73 207 Robert Brzozowski PSK Olimpionik
MMOpen 01:43:03.843(79) 04:03:33.310 +01:04:29.166 294.0920
74 101 Mariusz Nowak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MMOpen 01:45:46.203(88) 04:04:10.030 +01:05:05.886 293.3549
75 82 Tomasz Findysz DOBRE SKLEPY ROWEROWE KROSNO
MMOpen 01:45:04.500(86) 04:04:50.297 +01:05:46.153 292.5508
76 376 Tomasz Gosztyła MTB MOSiR DUKLA
MMOpen 01:40:29.203(65) 04:05:01.697 +01:05:57.553 292.3239
77 329 Michał Plebanek Sokół Tarnów
MMOpen 01:37:56.140(58) 04:06:08.544 +01:07:04.400 291.0008
78 261 Paweł Mucha www.greinplast.pl
MMOpen 01:46:24.265(89) 04:06:20.860 +01:07:16.716 290.7583
79 8 Filip Chmielarz www.sowasport.pl
MMOpen 01:44:23.406(85) 04:06:30.925 +01:07:26.781 290.5604
80 782 Bartłomiej Krawczyk Jedlicze TEAM
MMOpen 01:45:11.625(87) 04:06:56.624 +01:07:52.480 290.0565
81 80 Paweł Kosiorowski
MMOpen 01:48:45.390(97) 04:07:02.634 +01:07:58.490 289.9389
82 7 Łukasz Pańko Baszta Bikesport Lesko
MMOpen 01:47:51.843(93) 04:09:13.802 +01:10:09.658 287.3956
83 427 Jan Mikosz MTB Krynica-Zdrój
MMOpen 01:37:15.562(54) 04:10:18.849 +01:11:14.705 286.1509
84 471 Tomasz Urban Millenium Hall Piaseco Team
MMOpen 01:41:53.703(77) 04:10:33.582 +01:11:29.438 285.8705
85 398 Nazar Protsiv Track Lwow
MMOpen 01:41:13.015(69) 04:11:35.365 +01:12:31.221 284.7005
86 689 Szymon Masłowski MAXISPORT MTB TEAM
MMOpen 01:44:12.468(84) 04:16:42.247 +01:17:38.103 279.0280
87 718 Szymon Jóźwiakowski STWA Team
MMOpen 01:47:34.453(92) 04:16:54.287 +01:17:50.143 278.8100
88 107 Tomasz Rudnicki RKK MTB
MMOpen 01:47:26.906(90) 04:17:29.980 +01:18:25.836 278.1659
89 214 Stanisław Rak
MMOpen 01:57:08.015(108) 04:19:45.300 +01:20:41.156 275.7507
90 127 Marcin Piekiełek Hellmost Rzeszów
MMOpen 01:37:53.062(57) 04:20:18.427 +01:21:14.283 275.1658
91 906 Mateusz Bieszczad -
MMOpen 01:47:57.328(94) 04:21:04.652 +01:22:00.508 274.3539
92 103 Wojciech Pyjor STWA Team
MMOpen 01:48:03.265(95) 04:21:29.842 +01:22:25.698 273.9134
93 70 Andrzej Oczoś
MMOpen 01:54:50.171(104) 04:23:55.697 +01:24:51.553 271.3905
94 37 Jerzy Szwast MTB MOSiR DUKLA
MMOpen 01:58:02.390(112) 04:27:17.152 +01:28:13.008 267.9813
95 25 Jakub Jeż Jedlicze TEAM
MMOpen 01:36:17.281(51) 04:27:36.265 +01:28:32.121 267.6623
96 884 Sebastian Kuźniar
MMOpen 01:50:26.765(99) 04:28:36.972 +01:29:32.828 266.6542
97 636 Daniel Szopa Pszyjaciule TEAM
MMOpen 01:53:37.015(101) 04:30:49.659 +01:31:45.515 264.4768
98 187 Maciej Król Grupa Bankietowa
MMOpen 01:53:44.140(102) 04:33:34.027 +01:34:29.883 261.8283
99 366 Marcin Krzywonos
MMOpen 02:00:38.609(120) 04:33:49.115 +01:34:44.971 261.5879
100 144 Paweł Kotula reBike Impulse Team | reBike.pl
MMOpen 01:49:57.046(98) 04:35:32.000 +01:36:27.856 259.9599
101 431 Radosław Organ DRB
MMOpen 01:48:12.750(96) 04:35:32.120 +01:36:27.976 259.9580
102 541 Andrzej Godziewski
MMOpen 01:56:54.140(106) 04:36:28.272 +01:37:24.128 259.0781
103 255 Mateusz Lorenc MTB MOSiR DUKLA
MMOpen 01:51:03.968(100) 04:37:29.523 +01:38:25.379 258.1250
104 221 Mateusz Czmyr Baszta Bikesport Lesko
MMOpen 01:54:56.984(105) 04:37:56.355 +01:38:52.211 257.7096
105 447 Leszek Kokoszka Sokół Tarnów
MMOpen 02:00:18.468(116) 04:38:05.207 +01:39:01.063 257.5729
106 950 Sławomir Nosal Sokół Tarnów
MMOpen 01:57:25.546(109) 04:39:13.422 +01:40:09.278 256.5242
107 308 Bogdan Gałuszka
MMOpen 01:54:45.421(103) 04:40:35.365 +01:41:31.221 255.2756
108 131 Robert Hac
MMOpen 02:00:12.953(114) 04:41:05.522 +01:42:01.378 254.8191
109 300 Przemysław Such
MMOpen 02:00:56.171(124) 04:41:53.002 +01:42:48.858 254.1038
110 967 Paweł Przybyło TTC MPEC Tarnów
MMOpen 02:00:25.218(117) 04:42:53.864 +01:43:49.720 253.1926
111 686 Rafał Soliński Pszyjaciule TEAM
MMOpen 02:00:34.234(118) 04:43:36.885 +01:44:32.741 252.5525
112 182 Marcin Kędzierski PSK Olimpionik
MMOpen 02:00:36.281(119) 04:44:18.043 +01:45:13.899 251.9432
113 6 Rav Szyszko www.sowasport.pl
MMOpen 02:00:41.703(121) 04:44:37.885 +01:45:33.741 251.6505
114 17 Łukasz Grata Chmielove Łany
MMOpen 01:59:47.375(113) 04:50:28.399 +01:51:24.255 246.5894
115 650 Marcin Józefczyk
MMOpen 02:10:30.375(138) 04:50:42.642 +01:51:38.498 246.3880
116 912 Sebastian Błażejowski -
MMOpen 01:57:50.140(111) 04:51:15.777 +01:52:11.633 245.9208
117 119 Jacek Węgrzyn LGK - Lekarska Grupa Kolarska
MMOpen 02:06:41.312(130) 04:53:38.407 +01:54:34.263 243.9300
118 442 Marek Mrózek KS Limanowa Forrest
MMOpen 02:00:47.046(122) 04:58:28.539 +01:59:24.395 239.9781
119 876 Wojciech Grad PSK Olimpionik
MMOpen 01:57:03.828(107) 04:58:41.177 +01:59:37.033 239.8089
120 296 Andrzej Zawadzki Baszta Bikesport Lesko
MMOpen 02:00:54.328(123) 05:00:16.057 +02:01:11.913 238.5460
121 408 Maciej Szpitun
MMOpen 02:00:15.343(115) 05:01:09.985 +02:02:05.841 237.8340
122 713 Paweł Kwiatkowski MTB KLIMEK TEAM
MMOpen 02:11:19.859(142) 05:01:51.709 +02:02:47.565 237.2861
123 148 Waldemar Łodej Millenium Hall Piaseco Team
MMOpen 02:11:24.484(143) 05:06:40.824 +02:07:36.680 233.5579
124 247 Łukasz Toboła reBike Impulse Team | reBike.pl
MMOpen 02:05:55.593(127) 05:06:46.220 +02:07:42.076 233.4894
125 892 Andrzej Wróblewski www.trenerosobisty.rzeszow.pl
MMOpen 02:07:39.937(132) 05:07:11.952 +02:08:07.808 233.1635
126 901 Dariusz Kruk
MMOpen 02:08:01.031(133) 05:08:05.587 +02:09:01.443 232.4869
127 11 Łukasz Cholewiak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MMOpen 02:06:23.062(129) 05:09:30.070 +02:10:25.926 231.4293
128 930 Ryszard Gorczyca
MMOpen 02:14:08.000(149) 05:09:48.044 +02:10:43.900 231.2055
129 45 Paweł Witek
MMOpen 02:02:27.265(125) 05:10:10.432 +02:11:06.288 230.9273
130 700 Jarek Białończyk MTB Krynica-Zdrój
MMOpen 02:12:20.125(144) 05:11:13.377 +02:12:09.233 230.1489
131 420 Krystian Maksym
MMOpen 02:03:40.343(126) 05:11:41.067 +02:12:36.923 229.8081
132 903 Michał Kruczek -
MMOpen 01:57:45.687(110) 05:12:56.764 +02:13:52.620 228.8817
133 354 Łukasz Mężyk DRB
MMOpen 02:06:10.734(128) 05:16:44.317 +02:17:40.173 226.1411
134 16 Bogusław Świst
MMOpen 02:20:34.125(156) 05:16:48.994 +02:17:44.850 226.0855
135 908 Grzegorz Rymut
MMOpen 02:10:47.593(140) 05:16:49.005 +02:17:44.861 226.0854
136 426 Piotr Krawczyk
MMOpen 02:09:19.593(134) 05:19:37.697 +02:20:33.553 224.0966
137 334 Piotr Rakoczy Nisko Górą
MMOpen 02:07:37.750(131) 05:20:01.744 +02:20:57.600 223.8160
138 883 Arkadiusz Ziaja -
MMOpen 02:10:56.437(141) 05:21:57.052 +02:22:52.908 222.4800
139 537 Paweł Szubert
MMOpen 02:13:35.296(147) 05:22:02.499 +02:22:58.355 222.4173
140 556 Jacek Łysakowski
MMOpen 02:14:40.953(150) 05:24:09.389 +02:25:05.245 220.9662
141 911 Grzegorz Żybura
MMOpen 02:10:37.281(139) 05:25:51.147 +02:26:47.003 219.8161
142 237 Wiktor Wiśniewicz Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MMOpen 02:09:22.796(135) 05:29:39.898 +02:30:35.754 217.2740
143 286 Grzegorz Bojarski
MMOpen 02:10:19.375(137) 05:29:40.347 +02:30:36.203 217.2691
144 889 Janusz Mitał
MMOpen 02:19:45.500(154) 05:30:14.737 +02:31:10.593 216.8920
145 388 Sławomir Szewczyk budka24.pl
MMOpen 02:12:38.453(146) 05:30:51.783 +02:31:47.639 216.4872
146 902 Kamil Buż
MMOpen 02:14:43.484(151) 05:37:25.665 +02:38:21.521 212.2754
147 964 Maciej Kłosowicz KS STRZYŻÓW MTB TEAM
MMOpen 02:19:29.828(153) 05:37:35.790 +02:38:31.646 212.1693
148 307 Krzysztof Skotnicki
MMOpen 02:20:14.500(155) 05:37:47.908 +02:38:43.764 212.0425
149 450 JAN KRASZEWSKI
MMOpen 02:20:54.765(157) 05:40:33.164 +02:41:29.020 210.3276
150 34 Mariusz Jabłoński DOBRE SKLEPY ROWEROWE KROSNO
MMOpen 02:17:08.796(152) 05:42:19.559 +02:43:15.415 209.2381
151 252 KAZIMIERZ KŁOSOWICZ KS STRZYŻÓW MTB TEAM
MMOpen 02:32:14.515(159) 05:57:43.769 +02:58:39.625 200.2285
152 929 Paweł Sanojca
MMOpen 02:09:32.125(136) 06:02:25.735 +03:03:21.591 197.6322
153 991 Robert Śliwowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MMOpen 02:26:55.281(158) 06:03:46.169 +03:04:42.025 196.9039
154 928 Bogusław Witkowski
MMOpen 02:14:05.359(148) 06:05:00.508 +03:05:56.364 196.2355
155 421 Jacek Mazur
MMOpen 02:43:15.109(160) 06:13:35.379 +03:14:31.235 191.7281
156 907 Sławomir Mitał
MMOpen 02:48:29.546(161) 06:28:18.835 +03:29:14.691 184.4580
157 223 Mariusz Czmyr Baszta Bikesport Lesko
MMOpen 02:53:53.796(162) 06:55:36.757 +03:56:32.613 172.3423
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.