Impreza: Strzyżów

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria MM5

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 896 Paweł Godula Bikeholicy TINES Team
MM5 01:40:56.578(2) 03:51:58.527 400.0000
2 344 Antoni Brzuski Sokół Tarnów
MM5 01:40:22.953(1) 03:51:58.570 +00:00:00.043 399.9988
3 580 Jan Potasiewicz MTB Rymanów
MM5 01:47:30.453(3) 03:55:32.130 +00:03:33.603 393.9541
4 214 Stanisław Rak
MM5 01:57:08.015(4) 04:19:45.300 +00:27:46.773 357.2219
5 442 Marek Mrózek KS Limanowa Forrest
MM5 02:00:47.046(5) 04:58:28.539 +01:06:30.012 310.8802
6 237 Wiktor Wiśniewicz Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM5 02:09:22.796(6) 05:29:39.898 +01:37:41.371 281.4681
7 307 Krzysztof Skotnicki
MM5 02:20:14.500(7) 05:37:47.908 +01:45:49.381 274.6909
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.