Impreza: Strzyżów

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria MM4

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 335 Andrzej Miłek
MM4 01:27:13.406(2) 03:19:53.842 400.0000
2 457 Krzysztof Szczepina stowarzyszenie chrzanowskich cyklistów
MM4 01:27:17.968(3) 03:20:22.293 +00:00:28.451 399.0534
3 311 Sławek Bartnik Gomola Trans Airco
MM4 01:24:39.687(1) 03:22:48.693 +00:02:54.851 394.2524
4 287 Piotr Zając Elzat Regamet Bieniasz Team
MM4 01:29:36.171(6) 03:28:51.494 +00:08:57.652 382.8384
5 68 Piotr Kasprzyk PSK Olimpionik
MM4 01:27:20.265(4) 03:31:40.779 +00:11:46.937 377.7356
6 122 Jacek Ciecieręga Dębicki Klub Kolarski Gryf
MM4 01:29:14.703(5) 03:31:54.452 +00:12:00.610 377.3294
7 970 Wiesław Kmak MTB Krynica-Zdrój
MM4 01:37:05.390(7) 03:58:56.049 +00:39:02.207 334.6485
8 40 Janusz Zaleśny Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM4 01:39:43.843(8) 04:01:34.565 +00:41:40.723 330.9887
9 207 Robert Brzozowski PSK Olimpionik
MM4 01:43:03.843(10) 04:03:33.310 +00:43:39.468 328.2991
10 101 Mariusz Nowak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM4 01:45:46.203(11) 04:04:10.030 +00:44:16.188 327.4762
11 376 Tomasz Gosztyła MTB MOSiR DUKLA
MM4 01:40:29.203(9) 04:05:01.697 +00:45:07.855 326.3254
12 80 Paweł Kosiorowski
MM4 01:48:45.390(12) 04:07:02.634 +00:47:08.792 323.6629
13 70 Andrzej Oczoś
MM4 01:54:50.171(14) 04:23:55.697 +01:04:01.855 302.9571
14 950 Sławomir Nosal Sokół Tarnów
MM4 01:57:25.546(15) 04:39:13.422 +01:19:19.580 286.3616
15 308 Bogdan Gałuszka
MM4 01:54:45.421(13) 04:40:35.365 +01:20:41.523 284.9678
16 131 Robert Hac
MM4 02:00:12.953(16) 04:41:05.522 +01:21:11.680 284.4582
17 967 Paweł Przybyło TTC MPEC Tarnów
MM4 02:00:25.218(17) 04:42:53.864 +01:23:00.022 282.6426
18 6 Rav Szyszko www.sowasport.pl
MM4 02:00:41.703(18) 04:44:37.885 +01:24:44.043 280.9210
19 713 Paweł Kwiatkowski MTB KLIMEK TEAM
MM4 02:11:19.859(22) 05:01:51.709 +01:41:57.867 264.8859
20 892 Andrzej Wróblewski www.trenerosobisty.rzeszow.pl
MM4 02:07:39.937(20) 05:07:11.952 +01:47:18.110 260.2837
21 930 Ryszard Gorczyca
MM4 02:14:08.000(25) 05:09:48.044 +01:49:54.202 258.0980
22 16 Bogusław Świst
MM4 02:20:34.125(27) 05:16:48.994 +01:56:55.152 252.3825
23 426 Piotr Krawczyk
MM4 02:09:19.593(21) 05:19:37.697 +01:59:43.855 250.1623
24 334 Piotr Rakoczy Nisko Górą
MM4 02:07:37.750(19) 05:20:01.744 +02:00:07.902 249.8490
25 889 Janusz Mitał
MM4 02:19:45.500(26) 05:30:14.737 +02:10:20.895 242.1196
26 388 Sławomir Szewczyk budka24.pl
MM4 02:12:38.453(24) 05:30:51.783 +02:10:57.941 241.6678
27 991 Robert Śliwowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM4 02:26:55.281(28) 06:03:46.169 +02:43:52.327 219.8066
28 421 Jacek Mazur
MM4 02:43:15.109(29) 06:13:35.379 +02:53:41.537 214.0288
29 907 Sławomir Mitał
MM4 02:48:29.546(30) 06:28:18.835 +03:08:24.993 205.9132
30 223 Mariusz Czmyr Baszta Bikesport Lesko
MM4 02:53:53.796(31) 06:55:36.757 +03:35:42.915 192.3882
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.