Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Strzyżów

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria MM3



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 462 Lary Zębatka Millenium Hall Piaseco Team
MM3 01:18:13.609(1) 02:59:04.144 400.0000
2 948 Krzysztof Mrugała JMP.race
MM3 01:20:43.781(2) 03:12:14.722 +00:13:10.578 372.5844
3 191 Wojciech Szustak
MM3 01:21:33.953(3) 03:19:44.665 +00:20:40.521 358.5964
4 800 Wojciech Kamela Grupa Bankietowa
MM3 01:31:38.640(9) 03:30:31.352 +00:31:27.208 340.2373
5 327 Tomasz Piela Troll Team
MM3 01:32:22.171(10) 03:31:51.767 +00:32:47.623 338.0850
6 567 Grzegorz Sowa www.sowasport.pl
MM3 01:23:38.234(4) 03:32:36.892 +00:33:32.748 336.8891
7 9 Marcin Chrzanowski
MM3 01:26:40.234(5) 03:33:00.689 +00:33:56.545 336.2618
8 313 Łukasz Janocha Jedlicze TEAM
MM3 01:30:43.781(7) 03:33:01.117 +00:33:56.973 336.2505
9 322 Przemysław Liebner ORLEW KROSNO
MM3 01:32:55.593(11) 03:37:54.030 +00:38:49.886 328.7171
10 39 Adam Poniatowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:27:41.859(6) 03:38:24.622 +00:39:20.478 327.9498
11 50 Janusz Lewandowski ROMET Bikes MTB
MM3 01:31:35.625(8) 03:43:37.375 +00:44:33.231 320.3054
12 196 Rafał Dychtoń
MM3 01:37:01.125(13) 03:48:05.779 +00:49:01.635 314.0236
13 895 Jacek Kłeczek
MM3 01:34:53.375(12) 03:49:55.640 +00:50:51.496 311.5229
14 125 Krzysztof Okrzesa Jedlicze TEAM
MM3 01:42:31.156(27) 03:50:53.405 +00:51:49.261 310.2239
15 770 Radosław Mich IC Przemyśl
MM3 01:38:39.328(17) 03:55:17.337 +00:56:13.193 304.4241
16 112 Marcin Prejznar MTB MOSiR DUKLA
MM3 01:39:00.812(18) 03:55:18.827 +00:56:14.683 304.3920
17 76 Sebastian Czekański Jedlicze TEAM
MM3 01:41:37.843(24) 03:55:32.460 +00:56:28.316 304.0983
18 904 Wojciech Magierło
MM3 01:41:33.937(23) 03:55:47.024 +00:56:42.880 303.7853
19 323 Dawid Piwowar DOBRE SKLEPY ROWEROWE KROSNO
MM3 01:41:40.359(25) 03:56:50.084 +00:57:45.940 302.4372
20 808 Bartek Tyrakowski www.sowasport.pl
MM3 01:43:20.984(28) 03:57:47.670 +00:58:43.526 301.2165
21 294 Radosław Ciupak Fan-Sport Rzeszów
MM3 01:40:43.921(19) 03:58:00.815 +00:58:56.671 300.9392
22 200 Łukasz Garbacki Grupa Bankietowa
MM3 01:41:20.062(22) 04:00:43.155 +01:01:39.011 297.5567
23 124 Przemysław Słyś Jedlicze TEAM
MM3 01:41:03.796(20) 04:02:36.514 +01:03:32.370 295.2395
24 82 Tomasz Findysz DOBRE SKLEPY ROWEROWE KROSNO
MM3 01:45:04.500(29) 04:04:50.297 +01:05:46.153 292.5508
25 329 Michał Plebanek Sokół Tarnów
MM3 01:37:56.140(16) 04:06:08.544 +01:07:04.400 291.0008
26 261 Paweł Mucha www.greinplast.pl
MM3 01:46:24.265(30) 04:06:20.860 +01:07:16.716 290.7583
27 7 Łukasz Pańko Baszta Bikesport Lesko
MM3 01:47:51.843(33) 04:09:13.802 +01:10:09.658 287.3956
28 427 Jan Mikosz MTB Krynica-Zdrój
MM3 01:37:15.562(14) 04:10:18.849 +01:11:14.705 286.1509
29 471 Tomasz Urban Millenium Hall Piaseco Team
MM3 01:41:53.703(26) 04:10:33.582 +01:11:29.438 285.8705
30 398 Nazar Protsiv Track Lwow
MM3 01:41:13.015(21) 04:11:35.365 +01:12:31.221 284.7005
31 718 Szymon Jóźwiakowski STWA Team
MM3 01:47:34.453(32) 04:16:54.287 +01:17:50.143 278.8100
32 107 Tomasz Rudnicki RKK MTB
MM3 01:47:26.906(31) 04:17:29.980 +01:18:25.836 278.1659
33 127 Marcin Piekiełek Hellmost Rzeszów
MM3 01:37:53.062(15) 04:20:18.427 +01:21:14.283 275.1658
34 103 Wojciech Pyjor STWA Team
MM3 01:48:03.265(34) 04:21:29.842 +01:22:25.698 273.9134
35 37 Jerzy Szwast MTB MOSiR DUKLA
MM3 01:58:02.390(40) 04:27:17.152 +01:28:13.008 267.9813
36 636 Daniel Szopa Pszyjaciule TEAM
MM3 01:53:37.015(36) 04:30:49.659 +01:31:45.515 264.4768
37 187 Maciej Król Grupa Bankietowa
MM3 01:53:44.140(37) 04:33:34.027 +01:34:29.883 261.8283
38 366 Marcin Krzywonos
MM3 02:00:38.609(44) 04:33:49.115 +01:34:44.971 261.5879
39 541 Andrzej Godziewski
MM3 01:56:54.140(38) 04:36:28.272 +01:37:24.128 259.0781
40 255 Mateusz Lorenc MTB MOSiR DUKLA
MM3 01:51:03.968(35) 04:37:29.523 +01:38:25.379 258.1250
41 300 Przemysław Such
MM3 02:00:56.171(45) 04:41:53.002 +01:42:48.858 254.1038
42 686 Rafał Soliński Pszyjaciule TEAM
MM3 02:00:34.234(42) 04:43:36.885 +01:44:32.741 252.5525
43 182 Marcin Kędzierski PSK Olimpionik
MM3 02:00:36.281(43) 04:44:18.043 +01:45:13.899 251.9432
44 650 Marcin Józefczyk
MM3 02:10:30.375(50) 04:50:42.642 +01:51:38.498 246.3880
45 119 Jacek Węgrzyn LGK - Lekarska Grupa Kolarska
MM3 02:06:41.312(49) 04:53:38.407 +01:54:34.263 243.9300
46 876 Wojciech Grad PSK Olimpionik
MM3 01:57:03.828(39) 04:58:41.177 +01:59:37.033 239.8089
47 408 Maciej Szpitun
MM3 02:00:15.343(41) 05:01:09.985 +02:02:05.841 237.8340
48 247 Łukasz Toboła reBike Impulse Team | reBike.pl
MM3 02:05:55.593(47) 05:06:46.220 +02:07:42.076 233.4894
49 11 Łukasz Cholewiak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 02:06:23.062(48) 05:09:30.070 +02:10:25.926 231.4293
50 45 Paweł Witek
MM3 02:02:27.265(46) 05:10:10.432 +02:11:06.288 230.9273
51 700 Jarek Białończyk MTB Krynica-Zdrój
MM3 02:12:20.125(52) 05:11:13.377 +02:12:09.233 230.1489
52 908 Grzegorz Rymut
MM3 02:10:47.593(51) 05:16:49.005 +02:17:44.861 226.0854
53 537 Paweł Szubert
MM3 02:13:35.296(53) 05:22:02.499 +02:22:58.355 222.4173
54 556 Jacek Łysakowski
MM3 02:14:40.953(54) 05:24:09.389 +02:25:05.245 220.9662
55 964 Maciej Kłosowicz KS STRZYŻÓW MTB TEAM
MM3 02:19:29.828(56) 05:37:35.790 +02:38:31.646 212.1693
56 450 JAN KRASZEWSKI
MM3 02:20:54.765(57) 05:40:33.164 +02:41:29.020 210.3276
57 34 Mariusz Jabłoński DOBRE SKLEPY ROWEROWE KROSNO
MM3 02:17:08.796(55) 05:42:19.559 +02:43:15.415 209.2381
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.