Impreza: Strzyżów

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria MM1

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 44 Marcin Rydel Essentia - Vitae MTB Team
MM1 01:19:05.609(2) 03:06:27.447 400.0000
2 213 Bartosz Adamczyk MTB Krynica-Zdrój
MM1 01:23:44.359(5) 03:15:32.367 +00:09:04.920 381.4217
3 231 Michał Żywiec CWKS RESOVIA RZESZÓW
MM1 01:23:34.875(3) 03:19:12.087 +00:12:44.640 374.4098
4 336 Krzysztof Staniszewski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM1 01:23:42.468(4) 03:30:10.755 +00:23:43.308 354.8542
5 333 Michał Korlatowicz Essentia - Vitae MTB Team
MM1 01:27:09.953(6) 03:36:16.335 +00:29:48.888 344.8569
6 888 Michał Piórkowski www.sowasport.pl
MM1 01:29:04.593(7) 03:40:58.490 +00:34:31.043 337.5180
7 59 Dominik Kaczmarczyk
MM1 01:41:41.921(10) 03:51:35.474 +00:45:08.027 322.0458
8 217 Mateusz Bujdasz MAXISPORT MTB TEAM
MM1 01:41:18.171(9) 04:02:29.830 +00:56:02.383 307.5623
9 8 Filip Chmielarz www.sowasport.pl
MM1 01:44:23.406(12) 04:06:30.925 +01:00:03.478 302.5489
10 689 Szymon Masłowski MAXISPORT MTB TEAM
MM1 01:44:12.468(11) 04:16:42.247 +01:10:14.800 290.5406
11 25 Jakub Jeż Jedlicze TEAM
MM1 01:36:17.281(8) 04:27:36.265 +01:21:08.818 278.7061
12 912 Sebastian Błażejowski -
MM1 01:57:50.140(13) 04:51:15.777 +01:44:48.330 256.0675
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.