Impreza: Strzyżów

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria HKOpen

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 260 Patrycja Boguta UNIQA LKKG BGŻ Lublin
HKOpen 01:10:00.704 200.0000
2 274 Kaja Rysz CWKS RESOVIA RZESZÓW
HKOpen 01:10:18.703 +00:00:17.999 199.1467
3 246 Klaudia Krzesińska Żbik-Komańcza
HKOpen 01:11:18.110 +00:01:17.406 196.3813
4 98 Izabela Pyrcz Essentia - Vitae MTB Team
HKOpen 01:17:25.217 +00:07:24.513 180.8615
5 291 Alicja Muszyńska-Sowa www.sowasport.pl
HKOpen 01:17:27.737 +00:07:27.033 180.7634
6 882 AGATA WAWRZASZEK
HKOpen 01:17:31.677 +00:07:30.973 180.6103
7 225 Dorota Telesz Żbik-Komańcza
HKOpen 01:20:48.018 +00:10:47.314 173.2957
8 249 Daria Kułak Żbik-Komańcza
HKOpen 01:22:53.925 +00:12:53.221 168.9090
9 440 Klaudia Zaucha UKS PG Wojnicz
HKOpen 01:23:02.499 +00:13:01.795 168.6184
10 916 Aleksandra Stodolak
HKOpen 01:23:53.655 +00:13:52.951 166.9047
11 429 Patrycja Zaucha UKS PG Wojnicz
HKOpen 01:29:08.292 +00:19:07.588 157.0858
12 180 Aleksandra Królicka MTB Rymanów
HKOpen 01:29:12.492 +00:19:11.788 156.9626
13 374 Dominika Gosztyła MTB MOSiR DUKLA
HKOpen 01:30:19.178 +00:20:18.474 155.0310
14 292 Kamila Sowa www.sowasport.pl
HKOpen 01:40:01.645 +00:30:00.941 139.9851
15 787 Katarzyna Prucnal Charlie's Team
HKOpen 01:41:10.044 +00:31:09.340 138.4077
16 628 Magdalena Wójcik KS STRZYŻÓW MTB TEAM
HKOpen 01:52:06.334 +00:42:05.630 124.9032
17 880 Sara Błońska -
HKOpen 02:00:22.392 +00:50:21.688 116.3245
18 28 Agnieszka Such
HKOpen 02:39:30.000 +01:29:29.296 87.7890
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.