Impreza: Strzyżów

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria HK3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 260 Patrycja Boguta UNIQA LKKG BGŻ Lublin
HK3 01:10:00.704 200.0000
2 291 Alicja Muszyńska-Sowa www.sowasport.pl
HK3 01:17:27.737 +00:07:27.033 180.7634
3 225 Dorota Telesz Żbik-Komańcza
HK3 01:20:48.018 +00:10:47.314 173.2957
4 628 Magdalena Wójcik KS STRZYŻÓW MTB TEAM
HK3 01:52:06.334 +00:42:05.630 124.9032
5 28 Agnieszka Such
HK3 02:39:30.000 +01:29:29.296 87.7890
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.