Impreza: Strzyżów

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria HK2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 246 Klaudia Krzesińska Żbik-Komańcza
HK2 01:11:18.110 200.0000
2 882 AGATA WAWRZASZEK
HK2 01:17:31.677 +00:06:13.567 183.9384
3 249 Daria Kułak Żbik-Komańcza
HK2 01:22:53.925 +00:11:35.815 172.0215
4 916 Aleksandra Stodolak
HK2 01:23:53.655 +00:12:35.545 169.9803
5 180 Aleksandra Królicka MTB Rymanów
HK2 01:29:12.492 +00:17:54.382 159.8549
6 787 Katarzyna Prucnal Charlie's Team
HK2 01:41:10.044 +00:29:51.934 140.9581
7 880 Sara Błońska -
HK2 02:00:22.392 +00:49:04.282 118.4680
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.