Impreza: Rzyki 2020

Cyklokarpaty 2020

Wyniki kategoria Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 9056 Mateusz Nowicki ROOWEROMANIA TEAM POZNAŃ
MM3 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 00:39:04.510(1) 02:56:50.864 400.0000
2 9030 Krystian Baranowski RDLP Olsztyn Team
MM3 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 00:42:27.520(3) 03:02:42.110 +00:05:51.246 387.1833
3 8967 AMADEUSZ SZYNKA
MM4 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 00:42:32.637(4) 03:11:18.072 +00:14:27.208 369.7786
4 8959 Janusz Kurzak Sengam Sport Racing Team
MM5 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 00:45:16.020(6) 03:11:44.225 +00:14:53.361 368.9380
5 8941 Bartosz Karczmarski RDLP Olsztyn Team
MM2 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 00:43:43.355(5) 03:16:46.643 +00:19:55.779 359.4879
6 9059 Piotr Grześ Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych w Poznaniu
MM3 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 00:47:40.125(8) 03:22:45.470 +00:25:54.606 348.8846
7 8997 Krzysztof Niedzielski
MM4 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 00:46:54.833(7) 03:31:35.407 +00:34:44.543 334.3213
8 8966 Maciej Grabiec Nadleśnictwo Kalisz Pomorski
MM4 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 00:50:01.067(9) 03:43:06.090 +00:46:15.226 317.0713
9 1402 Adrian Długokęcki RDLP Katowice
MM3 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 00:50:23.317(10) 03:58:11.514 +01:01:20.650 296.9836
10 8960 Aleksander Sydoruk RDLP Olsztyn Team
MM5 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 00:54:42.767(11) 04:22:56.280 +01:26:05.416 269.0334
11 1973 Robert CYBART Bike Club Janów Lubelski
MM4 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 01:00:39.169(14) 04:27:58.812 +01:31:07.948 263.9713
12 9034 MACIEJ WIÓREK
MM3 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 00:57:39.182(12) 04:34:50.044 +01:37:59.180 257.3884
13 9003 Marek Bałecki
MM3 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 00:57:52.609(13) 04:34:52.013 +01:38:01.149 257.3576
14 8992 Marcin Zajączkowski RDLP Olsztyn Team
MM4 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 01:06:14.793(15) 05:31:55.150 +02:35:04.286 213.1214
DNF 9075 Michał Basiura MM2 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 9068 Mariusz Wrzeszcz FunTri MM2 Klasyfikacja Leśników - Mężczyźni 00:42:00.020(2) DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.