Impreza: Rzyki 2020

Cyklokarpaty 2020

Wyniki kategoria MOpen

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 9855 BARTOSZ JANOWSKI SUP LIFTING TEAM BUGLA BIKE SERVICE
MM3 MOpen 00:32:55.712(2) 02:14:11.043 400.0000
2 9798 Piotr Sajdak CYCLO TRENER TEAM
MM2 MOpen 00:32:30.387(1) 02:14:14.020 +00:00:02.977 399.8521
3 61 Tomasz Leśniak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 MOpen 00:34:34.440(7) 02:22:47.889 +00:08:36.846 375.8706
4 23 Marek Łuczkiewicz Team UŻABY.pl
MM3 MOpen 00:33:46.654(4) 02:25:03.265 +00:10:52.222 370.0240
5 9013 Maciej Głowacki Harda Horda
MM3 MOpen 00:34:02.052(5) 02:25:55.093 +00:11:44.050 367.8336
6 9064 Krzysztof Celary 72D ROWMIX JAVA TEAM
MM3 MOpen 00:33:35.287(3) 02:25:59.657 +00:11:48.614 367.6419
7 8684 Paweł Powroźnik Baran Cycling Team
MM4 MOpen 00:35:17.873(10) 02:26:52.133 +00:12:41.090 365.4526
8 38 Andrzej Kruszec Harda Horda
MM3 MOpen 00:34:36.520(8) 02:27:28.107 +00:13:17.064 363.9668
9 8677 Mariusz Pietrzyk
MM4 MOpen 00:35:21.177(11) 02:27:43.342 +00:13:32.299 363.3412
10 1855 Leszek Świder KS Luboń Skomielna Biała
MM4 MOpen 00:36:02.574(13) 02:30:07.293 +00:15:56.250 357.5344
11 9801 Marcin Reczyński CYCLO TRENER TEAM
MM4 MOpen 00:36:38.709(17) 02:31:10.787 +00:16:59.744 355.0317
12 9014 Michał Woźniczka Harda Horda
MM3 MOpen 00:34:39.158(9) 02:31:51.882 +00:17:40.839 353.4305
13 2003 Grzegorz Stolarczyk Gomola Trans Airco
MM4 MOpen 00:36:39.228(18) 02:32:29.714 +00:18:18.671 351.9692
14 35 Mateusz Romaszko POGOŃ APTIV
MM3 MOpen 00:35:38.047(12) 02:33:43.884 +00:19:32.841 349.1390
15 5 Adrian Torba Klub Kolarski Jeżowe MTB
MM2 MOpen 00:36:11.237(15) 02:34:12.572 +00:20:01.529 348.0564
16 5115 Maciej Ściga Metrobikes
MM4 MOpen 00:36:03.594(14) 02:35:01.370 +00:20:50.327 346.2304
17 2020 Artur Wawrzeń Gomola Trans Airco
MM4 MOpen 00:36:45.030(21) 02:35:06.047 +00:20:55.004 346.0564
18 8683 Paweł Jabłoński SST Lubcza
MM3 MOpen 00:36:40.987(19) 02:35:47.853 +00:21:36.810 344.5088
19 9035 Daniel Paszek CYCLO TRENER TEAM
MM3 MOpen 00:36:26.485(16) 02:36:23.488 +00:22:12.445 343.2004
20 407 Zbigniew Krzesiński Żbik Komańcza
MM2 MOpen 00:34:33.008(6) 02:37:09.777 +00:22:58.734 341.5157
21 8608 Krzysztof Sapała KSPO Dentinea 1A
MM3 MOpen 00:37:01.140(25) 02:37:31.383 +00:23:20.340 340.7350
22 8700 Marcin Stanuszek Windsport Team
MM3 MOpen 00:36:41.839(20) 02:37:53.538 +00:23:42.495 339.9382
23 63 Miłosz Gąsiorowski Motorola Bike Team
MM3 MOpen 00:36:55.942(24) 02:38:12.995 +00:24:01.952 339.2414
24 9 Marcin Chrzanowski
MM3 MOpen 00:37:31.150(27) 02:38:19.185 +00:24:08.142 339.0204
25 2244 Grzegorz Ziaja
MM3 MOpen 00:37:46.768(29) 02:39:01.379 +00:24:50.336 337.5211
26 913 Rafał Korneluk
MM4 MOpen 00:37:07.970(26) 02:41:29.677 +00:27:18.634 332.3555
27 9850 Rafał Dychtoń
MM4 MOpen 00:37:42.013(28) 02:42:14.495 +00:28:03.452 330.8253
28 4600 Adam Poniatowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM4 MOpen 00:38:58.027(37) 02:42:16.317 +00:28:05.274 330.7634
29 9094 Grzegorz Kubieniec UKS ZAWOJAK ZAWOJA
MM3 MOpen 00:37:58.100(31) 02:44:46.577 +00:30:35.534 325.7363
30 701 Wojciech Satoła NIEPOkręcę
MM3 MOpen 00:37:52.984(30) 02:44:49.572 +00:30:38.529 325.6377
31 9827 Marek Skupień Izba Adwokacka Katowice
MM4 MOpen 00:38:21.742(33) 02:44:51.460 +00:30:40.417 325.5755
32 8718 Miłosz Zieliński MURSS Bikes
MM3 MOpen 00:36:54.778(23) 02:45:20.405 +00:31:09.362 324.6256
33 8758 Andrzej Miłek SST Lubcza
MM5 MOpen 00:42:15.610(55) 02:45:54.913 +00:31:43.870 323.5003
34 234 Tomasz Januszczak Roweromania Sanok
MM3 MOpen 00:36:53.910(22) 02:45:57.307 +00:31:46.264 323.4225
35 1506 Wojciech Stanek Baran Cycling Team
MM3 MOpen 00:38:24.270(34) 02:46:35.989 +00:32:24.946 322.1709
36 8760 janusz nieboras
MM4 MOpen 00:38:43.984(35) 02:47:47.637 +00:33:36.594 319.8782
37 58 Artur Gorczyca Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM4 MOpen 00:39:32.070(39) 02:49:55.655 +00:35:44.612 315.8617
38 54 Norbert Skiba Klub Kolarski Jeżowe MTB
MM2 MOpen 00:38:47.185(36) 02:49:59.473 +00:35:48.430 315.7435
39 9052 Dariusz Guzdek
MM3 MOpen 00:40:06.105(40) 02:52:47.538 +00:38:36.495 310.6251
40 9760 Krzysztof Kozieł Dunajec Ostrowsko
MM4 MOpen 00:41:57.973(48) 02:53:29.080 +00:39:18.037 309.3854
41 8609 Maciej Kasprzak KSPO Dentinea 1A
MM4 MOpen 00:40:55.412(43) 02:54:13.598 +00:40:02.555 308.0678
42 9008 Wojciech Wojtyczka
MM3 MOpen 00:42:00.850(51) 02:55:12.115 +00:41:01.072 306.3529
43 8604 Wojciech Bukowiecki KSPO Dentinea 1A
MM3 MOpen 00:42:22.293(56) 02:56:11.403 +00:42:00.360 304.6348
44 456 Patryk Drabik KKS Sokół Kęty
MM1 MOpen 00:42:27.950(59) 02:56:16.539 +00:42:05.496 304.4869
45 8986 Grzegorz Drzewiecki LOYALTY POINT RACING TEAM
MM4 MOpen 00:40:20.867(41) 02:56:35.777 +00:42:24.734 303.9340
46 9056 Mateusz Nowicki ROOWEROMANIA TEAM POZNAŃ
MM3 MOpen 00:39:04.510(38) 02:56:50.864 +00:42:39.821 303.5019
47 8720 Łukasz Kupiec
MM3 MOpen 00:41:59.080(49) 02:57:00.693 +00:42:49.650 303.2210
48 8965 Adam Bruzda KS Kandahar
MM4 MOpen 00:42:15.462(54) 02:58:55.695 +00:44:44.652 299.9729
49 9790 Marcin Zajt
MM4 MOpen 00:45:30.023(74) 02:59:40.984 +00:45:29.941 298.7127
50 9030 Krystian Baranowski RDLP Olsztyn Team
MM3 MOpen 00:42:27.520(58) 03:02:42.110 +00:48:31.067 293.7771
51 8658 Wiesław Budzyń
MM4 MOpen 00:41:44.145(46) 03:04:41.440 +00:50:30.397 290.6136
52 9905 Maciej Miarka
MM3 MOpen 00:41:50.307(47) 03:04:41.942 +00:50:30.899 290.6004
53 9029 Michał Krawczyk
MM3 MOpen 00:42:14.022(53) 03:05:02.213 +00:50:51.170 290.0698
54 979 Dawid Lipka
MM4 MOpen 00:42:22.780(57) 03:06:22.849 +00:52:11.806 287.9782
55 9835 Patryk Niesytko
MM2 MOpen 00:43:45.352(67) 03:06:35.675 +00:52:24.632 287.6483
56 6969 Andrzej Jerzykowski
MM1 MOpen 00:41:01.609(45) 03:11:05.847 +00:56:54.804 280.8704
57 8967 AMADEUSZ SZYNKA
MM4 MOpen 00:42:32.637(61) 03:11:18.072 +00:57:07.029 280.5713
58 8959 Janusz Kurzak Sengam Sport Racing Team
MM5 MOpen 00:45:16.020(71) 03:11:44.225 +00:57:33.182 279.9334
59 8961 Jarosław Jasiówka
MM5 MOpen 00:43:08.703(62) 03:11:47.134 +00:57:36.091 279.8627
60 1989 Kamil Zakrzewski
MM3 MOpen 00:43:13.240(64) 03:12:20.977 +00:58:09.934 279.0420
61 1010 Dagmara Ochot
MK4 MOpen 00:45:19.127(72) 03:12:45.233 +00:58:34.190 278.4568
62 148 Edward Cisło
MM3 MOpen 00:46:44.680(78) 03:12:46.034 +00:58:34.991 278.4375
63 9091 Paweł Płonka
MM4 MOpen 00:45:00.032(70) 03:13:42.203 +00:59:31.160 277.0918
64 91 Krzysztof Kosiek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM4 MOpen 00:44:39.527(69) 03:13:46.700 +00:59:35.657 276.9846
65 9067 Piotr Mitoraj OSP Czerwone Nosy
MM2 MOpen 00:40:35.420(42) 03:15:35.549 +01:01:24.506 274.4156
66 718 Marcin Drabik TC Orzeł Spytkowice
MM4 MOpen 00:46:58.027(81) 03:16:38.880 +01:02:27.837 272.9426
67 8941 Bartosz Karczmarski RDLP Olsztyn Team
MM2 MOpen 00:43:43.355(66) 03:16:46.643 +01:02:35.600 272.7632
68 9808 Marian Ingram
MM5 MOpen 00:42:29.890(60) 03:17:50.257 +01:03:39.214 271.3014
69 8973 Sebastian Widlarz BIGOS TEAM
MM4 MOpen 00:43:43.269(65) 03:18:08.240 +01:03:57.197 270.8910
70 2504 Klaudia Powroźnik Baran Cycling Team
MK2 MOpen 00:44:32.317(68) 03:19:03.814 +01:04:52.771 269.6306
71 42 Sławosz Blazy
MM3 MOpen 00:45:24.259(73) 03:20:18.167 +01:06:07.124 267.9624
72 9868 Maciej Borkowski
MM3 MOpen 00:46:53.370(79) 03:22:32.589 +01:08:21.546 264.9984
73 9059 Piotr Grześ Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych w Poznaniu
MM3 MOpen 00:47:40.125(82) 03:22:45.470 +01:08:34.427 264.7179
74 9005 Michał Duda
MM3 MOpen 00:46:35.792(77) 03:24:26.634 +01:10:15.591 262.5347
75 9078 Kamil Filipek Ocynkownia Śląsk SCHC Team Chrzanów
MM2 MOpen 00:42:06.380(52) 03:24:28.550 +01:10:17.507 262.4937
76 1720 Konrad Błasiński
MM3 MOpen 00:47:45.642(85) 03:25:30.909 +01:11:19.866 261.1662
77 29 Tomasz Małek Team UŻABY.pl
MM4 MOpen 00:40:59.685(44) 03:26:04.362 +01:11:53.319 260.4596
78 233 Paweł Soczewski
MM4 MOpen 01:06:26.757(124) 03:26:55.683 +01:12:44.640 259.3830
79 9815 Rafał Kaczmarczyk
MM3 MOpen 00:45:41.560(75) 03:29:02.373 +01:14:51.330 256.7630
80 74 Piotr Mazurkiewicz Grupa Bankietowa
MM4 MOpen 00:47:51.437(87) 03:30:16.387 +01:16:05.344 255.2567
81 8997 Krzysztof Niedzielski
MM4 MOpen 00:46:54.833(80) 03:31:35.407 +01:17:24.364 253.6679
82 8705 Krzysztof Niemiec KAEN Sport
MM4 MOpen 00:51:05.447(102) 03:34:58.223 +01:20:47.180 249.6791
83 9812 Marek Oberwan
MM4 MOpen 00:49:18.535(90) 03:38:26.577 +01:24:15.534 245.7100
84 1666 Filip Lenart Anywhere Bike Team
MM4 MOpen 00:51:10.587(103) 03:38:32.562 +01:24:21.519 245.5979
85 8981 Lesław Kula
MM4 MOpen 00:49:46.022(94) 03:38:42.215 +01:24:31.172 245.4172
86 8995 Iza Żeszczyńska
MK4 MOpen 00:49:38.199(93) 03:39:20.904 +01:25:09.861 244.6957
87 9870 Tomasz Nowak MMP Bochnia
MM5 MOpen 00:50:20.167(98) 03:39:26.980 +01:25:15.937 244.5828
88 1964 Piotr Przybyło MMP Bochnia
MM5 MOpen 00:49:37.692(92) 03:39:35.367 +01:25:24.324 244.4271
89 8615 Piotr Pojawis KSPO Dentinea 1A
MM3 MOpen 00:48:38.967(88) 03:40:32.217 +01:26:21.174 243.3770
90 8591 Grzegorz Dworecki
MM3 MOpen 00:48:51.463(89) 03:40:36.485 +01:26:25.442 243.2985
91 9007 Przemyslaw Godawa
MM3 MOpen 00:47:48.914(86) 03:41:03.110 +01:26:52.067 242.8101
92 159 Paweł Winiarczyk
MM3 MOpen 00:49:35.048(91) 03:41:56.850 +01:27:45.807 241.8303
93 9903 Adam Ptak Romet Factory Team
MM4 MOpen 00:46:29.182(76) 03:42:54.205 +01:28:43.162 240.7932
94 486 Emilia Krężelok
MK2 MOpen 00:47:44.125(84) 03:42:57.409 +01:28:46.366 240.7355
95 8966 Maciej Grabiec Nadleśnictwo Kalisz Pomorski
MM4 MOpen 00:50:01.067(97) 03:43:06.090 +01:28:55.047 240.5794
96 500 Dariusz Kuś RDT
MM4 MOpen 00:49:56.198(96) 03:47:30.687 +01:33:19.644 235.9161
97 9876 Dmytro Neporozhnii Motorola Bike Team
MM3 MOpen 00:51:36.493(104) 03:49:38.880 +01:35:27.837 233.7213
98 6666 Maciek Bobola Rysianka MTB
MM4 MOpen 00:50:51.988(100) 03:49:38.880 +01:35:27.837 233.7213
99 8968 Mariusz Kawala
MM4 MOpen 00:51:44.657(105) 03:55:44.212 +01:41:33.169 227.6845
100 9061 Adam Karamański
MM3 MOpen 00:50:53.567(101) 03:56:25.329 +01:42:14.286 227.0245
101 9048 Marcin Kuchta
MM3 MOpen 00:56:04.740(113) 03:57:23.209 +01:43:12.166 226.1019
102 1402 Adrian Długokęcki RDLP Katowice
MM3 MOpen 00:50:23.317(99) 03:58:11.514 +01:44:00.471 225.3377
103 8991 Krzysztof Kozieł Wichry Beskidu TR
MM4 MOpen 00:49:54.225(95) 04:00:12.603 +01:46:01.560 223.4445
104 9021 Tomasz Mędasik
MM3 MOpen 00:52:33.244(106) 04:02:05.783 +01:47:54.740 221.7035
105 9042 Piotr Perczyński
MM3 MOpen 00:53:25.783(107) 04:05:47.300 +01:51:36.257 218.3733
106 552 Sławomir Herc Roztocze Cycling Team
MM5 MOpen 00:58:30.539(119) 04:06:53.790 +01:52:42.747 217.3932
107 483 Paweł Gruszczyk RDT
MM3 MOpen 00:54:03.890(108) 04:07:31.267 +01:53:20.224 216.8446
108 8962 Zbigniew Zogłowek BSR Team BYTOM
MM4 MOpen 00:55:13.732(110) 04:11:49.057 +01:57:38.014 213.1448
109 78 Wojtek Czapla
MM4 MOpen 00:55:20.335(112) 04:13:35.040 +01:59:23.997 211.6601
110 8948 Krzysztof Piękoś
MM3 MOpen 00:57:31.940(115) 04:14:00.220 +01:59:49.177 211.3104
111 1025 Rafał Wojtyłko Biciclista Racing Team
MM4 MOpen 00:55:16.407(111) 04:15:43.960 +02:01:32.917 209.8818
112 9057 Marcin Filip Sarni Tętent
MM3 MOpen 00:58:04.945(118) 04:16:33.900 +02:02:22.857 209.2009
113 9087 Konrad Krzanowski
MM1 MOpen 00:47:42.740(83) 04:19:09.247 +02:04:58.204 207.1108
114 8960 Aleksander Sydoruk RDLP Olsztyn Team
MM5 MOpen 00:54:42.767(109) 04:22:56.280 +02:08:45.237 204.1303
115 8976 Jakub Grabiec MTB4FUN
MM4 MOpen 00:57:16.065(114) 04:25:13.552 +02:11:02.509 202.3695
116 1973 Robert CYBART Bike Club Janów Lubelski
MM4 MOpen 01:00:39.169(122) 04:27:58.812 +02:13:47.769 200.2895
117 9034 MACIEJ WIÓREK
MM3 MOpen 00:57:39.182(116) 04:34:50.044 +02:20:39.001 195.2946
118 9003 Marek Bałecki
MM3 MOpen 00:57:52.609(117) 04:34:52.013 +02:20:40.970 195.2713
119 9869 Piotr Lisowski
MM4 MOpen 00:59:02.060(120) 04:37:57.114 +02:23:46.071 193.1040
120 8951 Andrzej Kandziora ACTIVA www,rower.com.pl
MM6 MOpen 01:00:24.779(121) 04:43:59.547 +02:29:48.504 188.9966
121 9055 Michał Włosik Sarni Tętent
MM3 MOpen 01:07:55.150(125) 05:26:42.190 +03:12:31.147 164.2886
122 8992 Marcin Zajączkowski RDLP Olsztyn Team
MM4 MOpen 01:06:14.793(123) 05:31:55.150 +03:17:44.107 161.7069
123 1920 Stanisław Sitko
MM6 MOpen 01:11:17.853(126) 05:32:21.860 +03:18:10.817 161.4903
DNF 9075 Michał Basiura MM2 MOpen DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 9092 Krystian Dobija MM2 MOpen DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 8768 Jan Miłek SST Lubcza MM2 MOpen DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 8770 Wacław Szwarc 72D ROWMIX JAVA TEAM MM6 MOpen 00:43:11.357(63) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 9068 Mariusz Wrzeszcz FunTri MM2 MOpen 00:42:00.020(50) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 8982 Cezary Żeszczyński MM4 MOpen 00:38:15.260(32) DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.