Impreza: Piekło Południa 2019

Brak cyklu

Wyniki kategoria OPEN K

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 662 Angelika Tlołka JAS-KÓŁKA
K1 OPEN K 01:09:32.953(1) 01:35:39.702 0.0000
2 627 AGATA WAWRZASZEK Wagi Dębica
K1 OPEN K 01:12:16.260(2) 01:38:55.060 +00:03:15.358 0.0000
3 558 Katarzyna Wełna 72D ROWMIX Java Team
K1 OPEN K 01:12:24.580(3) 01:39:55.654 +00:04:15.952 0.0000
4 656 Izabella Krawczyk
K1 OPEN K 01:14:54.157(4) 01:43:37.277 +00:07:57.575 0.0000
5 663 Izabela Sikora HIGH5 POLSKA
K1 OPEN K 01:15:51.240(5) 01:43:48.757 +00:08:09.055 0.0000
6 597 Żaneta Juszkiewicz
K1 OPEN K 01:16:29.993(6) 01:43:58.930 +00:08:19.228 0.0000
7 748 Barbara Buława PENTEL TEAM
K1 OPEN K 01:19:17.447(7) 01:48:42.169 +00:13:02.467 0.0000
8 680 Joanna Borowiec bikeBoard
K2 OPEN K 01:20:46.767(8) 01:51:16.682 +00:15:36.980 0.0000
9 599 Małgorzata Kustra-Kapol TOMAZI BIKE TEAM
K2 OPEN K 01:23:15.292(9) 01:54:06.087 +00:18:26.385 0.0000
10 529 Magdalena Szymańska Grupetto Gorlice
K2 OPEN K 01:26:09.182(10) 01:58:56.722 +00:23:17.020 0.0000
11 516 Joanna Ziomek Zurich Insurance Company
K2 OPEN K 01:29:46.507(11) 02:04:46.429 +00:29:06.727 0.0000
12 625 Iwona Migda HEINEKEN Kraków
K2 OPEN K 01:31:44.947(13) 02:05:06.799 +00:29:27.097 0.0000
13 521 Natalia Pasek WM Triself
K2 OPEN K 01:32:05.520(14) 02:05:21.522 +00:29:41.820 0.0000
14 168 Katarzyna Osika OK Elektro
K1 OPEN K 01:30:41.540(12) 02:05:24.840 +00:29:45.138 0.0000
15 513 Ewelina Pięta iSport Team
K2 OPEN K 01:34:38.222(15) 02:10:24.413 +00:34:44.711 0.0000
16 616 Iza Owsiak
K2 OPEN K 01:35:42.067(16) 02:13:37.545 +00:37:57.843 0.0000
17 549 Beata Rassek
K2 OPEN K 01:44:30.214(17) 02:24:12.135 +00:48:32.433 0.0000
18 591 Marcelina Adamowska
K2 OPEN K 01:46:47.850(18) 02:30:12.277 +00:54:32.575 0.0000
19 727 LUIZA MRUK
K2 OPEN K 01:49:26.320(19) 02:35:29.717 +00:59:50.015 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.