Impreza: Wierchomla 2019

Cyklokarpaty 2019

Wyniki kategoria MM5

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 MC3 Czas Strata PKT
1 555 Jacek Piątek TanieOdzywki Cycling Team
MM5 MM5 00:33:58.475(1) 01:28:39.957(1) 02:06:33.435(1) 03:11:21.115 400.0000
2 1781 Mariusz Kupś Vario Bike team
MM5 MM5 00:37:13.725(2) 01:37:28.022(2) 02:18:36.317(2) 03:19:49.423 +00:08:28.308 383.0415
3 1191 Tomasz Radziejowski SST Lubcza
MM5 MM5 00:40:16.045(3) 01:42:04.033(3) 02:23:43.695(3) 03:29:31.587 +00:18:10.472 365.3036
4 1963 Tomasz Nowak MMP Bochnia
MM5 MM5 00:44:04.093(4) 01:55:20.333(4) 02:41:11.043(4) 03:58:50.688 +00:47:29.573 320.4624
5 1964 Piotr Przybyło MMP Bochnia
MM5 MM5 00:45:37.700(5) 02:01:41.340(5) 02:52:21.067(5) 04:19:30.762 +01:08:09.647 294.9404
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.