Impreza: Wierchomla 2019

Cyklokarpaty 2019

Wyniki kategoria HM2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 1856 Paweł Dryniak Politechnika Krakowska
HM2 HM2 00:31:35.129(1) 01:20:54.890 200.0000
2 997 Konrad Zieliński NSB Sport Team Rzeszów
HM2 HM2 00:33:32.324(2) 01:26:17.454 +00:05:22.564 187.5397
3 1333 Piotr Gryzło UZABY
HM2 HM2 00:35:09.782(3) 01:33:34.282 +00:12:39.392 172.9478
4 54 Norbert Skiba Klub Kolarski Jeżowe MTB
HM2 HM2 00:37:44.179(5) 01:35:07.445 +00:14:12.555 170.1248
5 222 Jakub Bryl
HM2 HM2 00:37:39.617(4) 01:36:36.127 +00:15:41.237 167.5219
6 1850 Marcin Wielosik NOVOMATIC Technologies Poland
HM2 HM2 00:37:59.987(6) 01:39:20.680 +00:18:25.790 162.8972
7 747 Norbert Szczotkowski SST Lubcza
HM2 HM2 00:40:45.130(8) 01:40:59.052 +00:20:04.162 160.2525
8 1609 Filip Musz iSport Team
HM2 HM2 00:41:55.170(13) 01:41:51.477 +00:20:56.587 158.8778
9 98 Norbert Sudia MTB MOSIR DUKLA
HM2 HM2 00:41:41.160(10) 01:46:36.737 +00:25:41.847 151.7927
10 2 Konrad Zima MTB MOSIR DUKLA
HM2 HM2 00:41:46.302(11) 01:46:37.129 +00:25:42.239 151.7834
11 1991 Błażej Orłowski
HM2 HM2 00:41:28.708(9) 01:48:17.467 +00:27:22.577 149.4395
12 911 Mateusz Lachowski
HM2 HM2 00:40:42.355(7) 01:49:52.084 +00:28:57.194 147.2945
13 2507 Jakub Lipko SPORT SERWIS SANDOMIERZ
HM2 HM2 00:41:47.614(12) 01:51:25.440 +00:30:30.550 145.2377
14 96 Mateusz Bełko
HM2 HM2 00:43:26.975(15) 01:51:32.533 +00:30:37.643 145.0838
15 1851 Maksym Organek
HM2 HM2 00:45:25.725(17) 01:58:02.200 +00:37:07.310 137.1012
16 788 Jakub Wańcowiat Baszta Bikesport Lesko
HM2 HM2 00:42:25.619(14) 01:58:15.485 +00:37:20.595 136.8445
17 1211 Krzysztof Robak Eldrut Team
HM2 HM2 00:45:16.934(16) 01:58:26.814 +00:37:31.924 136.6263
18 1853 Sergiusz Rostek
HM2 HM2 00:52:32.590(19) 02:24:30.614 +01:03:35.724 111.9849
19 1859 Rafał Nita BIKE CLUB Janów Lubelski
HM2 HM2 00:50:55.490(18) 02:30:19.690 +01:09:24.800 107.6509
20 1849 Joachim Kawa
HM2 HM2 01:03:39.694(21) 02:53:23.744 +01:32:28.854 93.3297
21 1854 Artur Szubski SST Lubcza
HM2 HM2 00:56:35.753(20) 03:06:50.730 +01:45:55.840 86.6115
DNF 9203 Przemysław Ciak Klub Kolarski Jeżowe MTB HM2 HM2 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.