Impreza: Etap 2

Ochotnica 4 Towers MTB 2018

Wyniki kategoria M4

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 82 Damian Bartoszek SCS OSOZ RACING TEAM
M4 M4 00:15:54.989(1) 00:57:08.515(1) 04:36:29.980 0.0000
2 110 Tomasz Fidytek Ocynkownia Śląsk SCHC Team Chrzanów
M4 M4 00:18:27.649(3) 01:03:29.357(3) 05:00:29.514 +00:23:59.534 0.0000
3 71 Zbigniew Mossoczy BIKEBOARD
M4 M4 00:18:48.274(4) 01:06:47.705(6) 05:19:08.140 +00:42:38.160 0.0000
4 64 Rafał Szturo SISU-OWB team
M4 M4 00:17:20.385(2) 00:59:41.497(2) 05:26:17.777 +00:49:47.797 0.0000
5 244 Janusz Kędzierski BIKE ROOM TEAM
M4 M4 00:19:00.999(5) 01:06:41.900(4) 05:37:27.372 +01:00:57.392 0.0000
6 114 Łukasz Bułka IRON DRAGON TRIATHLON
M4 M4 00:21:23.355(8) 01:13:18.669(8) 05:48:47.247 +01:12:17.267 0.0000
7 242 DARIUSZ PASZCZYK BIKE ROOM TEAM
M4 M4 00:19:01.710(6) 01:06:42.534(5) 05:57:30.680 +01:21:00.700 0.0000
8 96 Paweł Światlak SEVEN-PERCEPTUS TEAM
M4 M4 00:19:08.717(7) 01:09:41.877(7) 05:58:44.332 +01:22:14.352 0.0000
9 231 Michał Falkowski
M4 M4 00:21:31.599(9) 01:16:14.800(9) 06:26:57.279 +01:50:27.299 0.0000
10 208 Marcin Komsta BauMar Brothers
M4 M4 00:21:42.544(10) 01:16:54.367(10) 06:29:27.029 +01:52:57.049 0.0000
11 204 Mariusz Florek KLUB SPORTOWY ZDZIESZOWICE-BIKETEAM
M4 M4 00:24:38.167(12) 01:27:56.10(12) 07:26:33.945 +02:50:03.965 0.0000
DNF 247 Jarek Dziecielski Luk-Connect Racing Team M4 M4 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 76 Wojciech Głąb CHLORKI.PL M4 M4 00:27:50.185(14) 01:40:02.814(14) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 107 Artur Gogół CHLORKI.PL M4 M4 00:26:01.609(13) 01:33:07.022(13) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 108 Michal Jarosiewicz M4 M4 00:23:29.530(11) 01:20:21.444(11) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 214 Adam Ptasiński BLU Team Refleks M4 M4 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 65 Tomasz Tuszyński BLU Team Refleks M4 M4 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.