Impreza: Etap 2

Ochotnica 4 Towers MTB 2018

Wyniki kategoria M3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 62 Piotr Truszczyński Way2Champ
M3 M3 00:15:54.517(1) 00:54:38.983(1) 04:18:35.649 0.0000
2 91 Mateusz Mróz MRÓZROWERY FOLTYN TEAM
M3 M3 00:15:54.909(2) 00:55:52.765(2) 04:21:28.685 +00:02:53.036 0.0000
3 223 Jan Czapliński Way2Champ
M3 M3 00:17:21.864(3) 00:59:43.414(4) 04:43:19.359 +00:24:43.710 0.0000
4 115 Maciej Krysztoforski VELCREDO
M3 M3 00:18:20.223(6) 00:59:19.792(3) 04:51:16.213 +00:32:40.564 0.0000
5 227 Tomasz Koszarek NOWOTARSKI KLUB KOLARSKI
M3 M3 00:18:39.349(7) 01:04:44.269(6) 05:04:57.540 +00:46:21.891 0.0000
6 86 Frölich Tamás Ózdi Kerékpáros Egyesület
M3 M3 00:18:17.572(5) 01:03:03.704(5) 05:20:39.247 +01:02:03.598 0.0000
7 80 Adam Szafraniec SCS OSOZ RACING TEAM
M3 M3 00:19:51.522(10) 01:08:43.309(8) 05:46:17.895 +01:27:42.246 0.0000
8 59 Tomasz Szczęsny MH-Automatyka
M3 M3 00:20:25.785(11) 01:12:24.203(11) 06:06:35.498 +01:47:59.849 0.0000
9 51 Adrian Drab UNIT MARTOMBIKE TEAM
M3 M3 00:19:07.168(8) 01:08:15.955(7) 06:09:29.765 +01:50:54.116 0.0000
10 250 ŁUKASZ RUBIK Meble Marzenie Team
M3 M3 00:22:10.859(12) 01:16:12.325(13) 06:39:51.797 +02:21:16.148 0.0000
11 50 Kamil Kruszyński TTC Beretta Toruń
M3 M3 00:22:16.884(13) 01:16:04.194(12) 06:58:50.433 +02:40:14.784 0.0000
DNF 69 Marcin Dziub SEVEN-PERCEPTUS TEAM M3 M3 00:18:16.543(4) 01:12:10.697(10) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 206 Marcin Obel M3 M3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 58 Tomasz Wadowski Tczewski Klub Rowerowy M3 M3 00:19:25.354(9) 01:09:50.510(9) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 56 Łukasz Żuk GOOD RIDE M3 M3 00:22:32.110(14) 01:17:41.842(14) DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.