Impreza: I Międzynarodowe Mistrzostwa Polski Strażaków w Biegach Górskich

Brak cyklu

Wyniki kategoria OPEN

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 77 Maciej Żyra
OPEN 00:41:35.470 0.0000
2 21 Łukasz Machowski KPP Jasło
OPEN 00:44:29.924 +00:02:54.454 0.0000
3 43 Jerzy Poszelężny
OPEN 00:52:05.403 +00:10:29.933 0.0000
4 67 Piotr Paryś Gość
OPEN 00:55:09.365 +00:13:33.895 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.