Impreza: Rzyki 2018

Kellys Cyklokarpaty 2018

Wyniki kategoria Mistrzostwa Polski Leśników - Mężczyźni

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 1739 Rafał Byczkowski Nadleśnictwo Jugów
MM3 Mistrzostwa Polski Leśników - Mężczyźni 00:34:28.542(2) 02:34:01.909 0.0000
2 775 Zbigniew Krzesiński Żbik Komańcza
MM2 Mistrzostwa Polski Leśników - Mężczyźni 00:34:08.329(1) 02:36:48.440 +00:02:46.531 0.0000
3 1757 Krystian Baranowski RDLP Olsztyn MTB TEAM
MM3 Mistrzostwa Polski Leśników - Mężczyźni 00:40:47.885(3) 02:57:47.835 +00:23:45.926 0.0000
4 1743 Tomasz Jarczyk RDLP Olsztyn MTB TEAM
MM4 Mistrzostwa Polski Leśników - Mężczyźni 00:43:27.280(5) 03:08:37.285 +00:34:35.376 0.0000
5 1763 Piotr Grześ Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych w Poznaniu
MM3 Mistrzostwa Polski Leśników - Mężczyźni 00:42:33.554(4) 03:19:18.623 +00:45:16.714 0.0000
6 1751 Jarek Borowski GTR Golub-Dobrzyń
MM3 Mistrzostwa Polski Leśników - Mężczyźni 03:49:57.192 +01:15:55.283 0.0000
7 476 Robert CYBART BIKE CLUB JANÓW LUBELSKI
MM4 Mistrzostwa Polski Leśników - Mężczyźni 00:57:10.257(9) 04:05:19.804 +01:31:17.895 0.0000
8 168 Tomasz Rózga PTC PRZEMYŚL
MM5 Mistrzostwa Polski Leśników - Mężczyźni 00:53:38.605(7) 04:09:11.563 +01:35:09.654 0.0000
9 1714 Aleksander Sydoruk RDLP Olsztyn MTB TEAM
MM4 Mistrzostwa Polski Leśników - Mężczyźni 00:53:21.283(6) 04:19:00.415 +01:44:58.506 0.0000
10 7405 marek hołówko
MM4 Mistrzostwa Polski Leśników - Mężczyźni 00:56:26.337(8) 04:19:38.152 +01:45:36.243 0.0000
11 1176 Adam Pracoń
MM2 Mistrzostwa Polski Leśników - Mężczyźni 01:21:35.139(10) 06:16:07.732 +03:42:05.823 0.0000
DNF 1752 Marcin Zajączkowski RDLP Olsztyn MTB TEAM MM3 Mistrzostwa Polski Leśników - Mężczyźni DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.