Impreza: Rzyki 2018

Kellys Cyklokarpaty 2018

Wyniki kategoria GM3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 7205 Paweł Chrząszcz 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
GM3 GM3 00:33:58.287(1) 01:15:07.742(3) 03:01:12.665 600.0000
2 282 Krystian Nawój ROWEROMANIA
GM3 GM3 00:34:54.542(5) 01:17:22.454(4) 03:09:22.414 +00:08:09.749 574.1385
3 7210 Kuba Tomski 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
GM3 GM3 00:35:20.234(6) 01:17:47.995(5) 03:10:59.785 +00:09:47.120 569.2602
4 1980 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GM3 00:36:46.257(8) 01:19:52.320(6) 03:17:40.497 +00:16:27.832 550.0275
5 1733 Wojciech Bukowiecki KSPO Dentinea 1A
GM3 GM3 00:36:45.732(7) 01:20:18.530(7) 03:20:26.003 +00:19:13.338 542.4578
6 37 Jakub Siemiączko Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GM3 00:37:41.433(10) 01:22:39.547(9) 03:26:27.642 +00:25:14.977 526.6215
7 594 Adam Szafraniec SCS OSOZ Racing Team
GM3 GM3 00:37:55.102(12) 01:22:39.752(10) 03:30:50.370 +00:29:37.705 515.6844
8 1754 marek tyniec UKS ZAWOJAK ZAWOJA
GM3 GM3 00:37:46.592(11) 01:23:36.469(11) 03:33:46.489 +00:32:33.824 508.6036
9 246 Tomasz Leśniak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GM3 00:34:06.863(4) 01:54:52.477(17) 03:46:45.773 +00:45:33.108 479.4729
10 7214 Andrzej Jarosz 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
GM3 GM3 00:34:04.297(3) 01:13:57.603(1) 03:51:10.044 +00:49:57.379 470.3373
11 1125 Mateusz sitko FREESPORT TEAM KRAKÓW
GM3 GM3 00:42:35.430(14) 01:32:55.364(12) 03:55:41.325 +00:54:28.660 461.3146
12 1721 Michał Golonka KSPO Dentinea 1A
GM3 GM3 00:34:01.230(2) 01:14:03.507(2) 03:56:14.530 +00:55:01.865 460.2339
13 382 Waldemar Kozdrój
GM3 GM3 00:42:23.975(13) 01:36:38.925(13) 04:14:10.765 +01:12:58.100 427.7555
14 1753 Adam Małek
GM3 GM3 00:44:24.885(15) 01:37:37.130(14) 04:15:58.284 +01:14:45.619 424.7609
15 890 Bartosz Fetler Rowerowy Bytom - Rowerek
GM3 GM3 00:36:55.255(9) 01:21:21.022(8) 04:30:49.603 +01:29:36.938 401.4621
16 1441 Jakub Czernik Elzab Active Team
GM3 GM3 00:48:23.797(16) 01:46:43.775(15) 04:33:18.918 +01:32:06.253 397.8067
17 1750 krzysztof czyzewski
GM3 GM3 00:51:56.685(17) 01:52:35.430(16) 05:04:22.392 +02:03:09.727 357.2149
DNF 1723 Maciej Rączkiewicz KSPO Dentinea 1A GM3 GM3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.