Impreza: Rzyki 2018

Kellys Cyklokarpaty 2018

Wyniki kategoria GMOpen

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 7205 Paweł Chrząszcz 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
GM3 GMOpen 00:33:58.287(2) 01:15:07.742(4) 03:01:12.665 600.0000
2 282 Krystian Nawój ROWEROMANIA
GM3 GMOpen 00:34:54.542(7) 01:17:22.454(5) 03:09:22.414 +00:08:09.749 574.1385
3 2034 Daniel Smolarz Gomola Trans Airco
GM2 GMOpen 00:34:56.630(8) 01:17:24.404(6) 03:10:23.700 +00:09:11.035 571.0583
4 7210 Kuba Tomski 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
GM3 GMOpen 00:35:20.234(10) 01:17:47.995(7) 03:10:59.785 +00:09:47.120 569.2602
5 1611 Paweł Powroźnik Baran Cycling Team
GM4 GMOpen 00:35:18.142(9) 01:22:31.000(18) 03:16:07.432 +00:14:54.767 554.3775
6 543 Mirosław Borycki TWOMARK CHORZÓW
GM4 GMOpen 00:36:18.417(13) 01:19:11.513(8) 03:16:15.120 +00:15:02.455 554.0155
7 195 Marcin Reczyński CYCLO TRENER TEAM
GM4 GMOpen 00:36:21.087(15) 01:19:25.784(9) 03:16:21.087 +00:15:08.422 553.7349
8 1980 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GMOpen 00:36:46.257(18) 01:19:52.320(12) 03:17:40.497 +00:16:27.832 550.0275
9 1106 Mariusz Pietrzyk
GM4 GMOpen 00:36:20.135(14) 01:19:51.705(11) 03:18:29.972 +00:17:17.307 547.7426
10 1733 Wojciech Bukowiecki KSPO Dentinea 1A
GM3 GMOpen 00:36:45.732(17) 01:20:18.530(14) 03:20:26.003 +00:19:13.338 542.4578
11 7221 Wacław Szwarc 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
GM5 GMOpen 00:36:17.169(12) 01:19:28.094(10) 03:22:16.147 +00:21:03.482 537.5346
12 41 Rafał Dychtoń
GM4 GMOpen 00:37:39.055(23) 01:22:18.757(17) 03:24:29.547 +00:23:16.882 531.6903
13 37 Jakub Siemiączko Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GMOpen 00:37:41.433(24) 01:22:39.547(20) 03:26:27.642 +00:25:14.977 526.6215
14 2003 Grzegorz Stolarczyk Gomola Trans Airco
GM4 GMOpen 00:37:22.458(21) 01:22:35.972(19) 03:27:55.939 +00:26:43.274 522.8944
15 594 Adam Szafraniec SCS OSOZ Racing Team
GM3 GMOpen 00:37:55.102(27) 01:22:39.752(21) 03:30:50.370 +00:29:37.705 515.6844
16 1754 marek tyniec UKS ZAWOJAK ZAWOJA
GM3 GMOpen 00:37:46.592(25) 01:23:36.469(22) 03:33:46.489 +00:32:33.824 508.6036
17 692 Jakub Zbiegień Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM4 GMOpen 00:40:08.754(32) 01:29:19.457(27) 03:42:28.852 +00:41:16.187 488.7011
18 186 Paweł Dołżycki Żbik Komańcza
GM2 GMOpen 00:39:06.484(30) 01:25:07.913(24) 03:43:20.178 +00:42:07.513 486.8293
19 246 Tomasz Leśniak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GMOpen 00:34:06.863(5) 01:54:52.477(42) 03:46:45.773 +00:45:33.108 479.4729
20 831 Krzysztof Celary BIKEBOARD
GM2 GMOpen 00:34:17.577(6) 01:13:58.470(2) 03:49:56.689 +00:48:44.024 472.8380
21 233 Paweł Soczewski
GM4 GMOpen 00:40:49.545(33) 01:29:17.949(26) 03:50:19.414 +00:49:06.749 472.0605
22 7214 Andrzej Jarosz 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
GM3 GMOpen 00:34:04.297(4) 01:13:57.603(1) 03:51:10.044 +00:49:57.379 470.3373
23 925 Aleksander Brich zKierownicy || brich.pl
GM2 GMOpen 00:38:25.242(28) 01:26:49.035(25) 03:51:17.448 +00:50:04.783 470.0864
24 1855 Leszek Świder KS Luboń Skomielna Biała
GM4 GMOpen 00:39:01.374(29) 01:24:41.323(23) 03:51:33.140 +00:50:20.475 469.5554
25 1125 Mateusz sitko FREESPORT TEAM KRAKÓW
GM3 GMOpen 00:42:35.430(36) 01:32:55.364(30) 03:55:41.325 +00:54:28.660 461.3146
26 1721 Michał Golonka KSPO Dentinea 1A
GM3 GMOpen 00:34:01.230(3) 01:14:03.507(3) 03:56:14.530 +00:55:01.865 460.2339
27 1766 Dominik Grzela SAP serwis TEAM
GM2 GMOpen 00:39:44.247(31) 01:30:46.595(28) 04:02:42.830 +01:01:30.165 447.9623
28 1741 Dariusz Ślusarz
GM4 GMOpen 00:41:27.254(34) 01:31:57.504(29) 04:03:33.468 +01:02:20.803 446.4101
29 382 Waldemar Kozdrój
GM3 GMOpen 00:42:23.975(35) 01:36:38.925(31) 04:14:10.765 +01:12:58.100 427.7555
30 368 Jacek Kłeczek SST Lubcza
GM4 GMOpen 00:36:39.020(16) 01:20:12.900(13) 04:14:23.224 +01:13:10.559 427.4064
31 1753 Adam Małek
GM3 GMOpen 00:44:24.885(37) 01:37:37.130(33) 04:15:58.284 +01:14:45.619 424.7609
32 718 Marcin Drabik TC Orzeł Spytkowice
GM4 GMOpen 00:47:51.214(41) 01:44:00.695(36) 04:21:38.979 +01:20:26.314 415.5429
33 890 Bartosz Fetler Rowerowy Bytom - Rowerek
GM3 GMOpen 00:36:55.255(20) 01:21:21.022(16) 04:30:49.603 +01:29:36.938 401.4621
34 1441 Jakub Czernik Elzab Active Team
GM3 GMOpen 00:48:23.797(44) 01:46:43.775(39) 04:33:18.918 +01:32:06.253 397.8067
35 1764 Oskar Kuttner SCS OSOZ Racing Team
GM2 GMOpen 00:47:52.120(42) 01:42:51.470(35) 04:35:22.177 +01:34:09.512 394.8389
36 931 Andrzej Baryluk TOMAZI BIKE TEAM
GM2 GMOpen 00:33:53.142(1) 01:57:43.402(43) 04:38:38.700 +01:37:26.035 390.1977
37 357 Janusz Głowacki ROWEROMANIA
GM5 GMOpen 00:36:50.893(19) 01:21:13.037(15) 04:40:43.745 +01:39:31.080 387.3010
38 299 Krzysztof Różycki FREESPORT TEAM KRAKÓW
GM5 GMOpen 00:48:10.090(43) 01:45:32.707(38) 04:42:49.839 +01:41:37.174 384.4232
39 7771 JANUSZ MYSIAK Baran Cycling Team
GM6 GMOpen 00:48:44.337(45) 01:48:53.242(40) 04:45:45.710 +01:44:33.045 380.4800
40 1719 Jakub Czuraj Kamaz Team
GM4 GMOpen 00:47:47.670(40) 01:45:29.210(37) 05:02:09.792 +02:00:57.127 359.8276
41 1750 krzysztof czyzewski
GM3 GMOpen 00:51:56.685(46) 01:52:35.430(41) 05:04:22.392 +02:03:09.727 357.2149
42 3 Marcin Syrzistie JOY RIDE
GM6 GMOpen 00:45:35.190(39) 01:39:55.025(34) 05:25:18.242 +02:24:05.577 334.2309
DNF 1361 Michał Cieślak GM2 GMOpen 00:44:40.024(38) 01:36:47.652(32) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 42 Krzysztof Ligęska Anywhere Bike Team GM4 GMOpen 00:35:38.842(11) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 8192 Karol Macek Grupetto Gorlice GM2 GMOpen 00:37:24.474(22) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 413 DARIUSZ PASZCZYK BIKE ROOM TEAM GM4 GMOpen 00:37:53.514(26) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 1723 Maciej Rączkiewicz KSPO Dentinea 1A GM3 GMOpen DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.