Impreza: Rzyki 2018

Kellys Cyklokarpaty 2018

Wyniki kategoria MM1

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 7209 Jakub Żurek 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
MM1 MM1 00:35:01.648(2) 02:29:34.970 400.0000
2 657 Jan Miłek SST Lubcza
MM1 MM1 00:34:23.362(1) 02:47:33.857 +00:17:58.887 357.0757
3 5311 Adrian Torba
MM1 MM1 00:40:55.082(4) 03:04:28.740 +00:34:53.770 324.3357
4 2828 Kacper Hanus
MM1 MM1 00:41:23.615(5) 03:10:16.529 +00:40:41.559 314.4553
5 1770 Marcin Łysoń KKS Sokół Kęty
MM1 MM1 00:40:44.107(3) 03:10:45.650 +00:41:10.680 313.6552
6 1141 Kacper Groński
MM1 MM1 00:44:38.015(6) 03:16:58.920 +00:47:23.950 303.7492
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.