Impreza: Rzyki 2018

Kellys Cyklokarpaty 2018

Wyniki kategoria MK3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 1442 Monika Podos TTC MPEC Tarnów
MK3 MK3 00:47:50.630(3) 03:16:29.849 400.0000
2 7224 Monika Skowyra 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
MK3 MK3 00:47:24.055(2) 03:19:19.510 +00:02:49.661 394.3255
3 1756 Marianna Wyszyńska-Tyniec UKS ZAWOJAK ZAWOJA
MK3 MK3 00:45:32.642(1) 03:25:24.202 +00:08:54.353 382.6568
4 612 Monika Mach-Wała NSB-MAXISPORT Team Rzeszów
MK3 MK3 00:53:13.047(5) 03:42:39.859 +00:26:10.10 352.9932
5 573 Alicja Nerc SST Lubcza
MK3 MK3 00:52:30.367(4) 03:54:52.559 +00:38:22.710 334.6404
DNF 432 Janina Nawój ROWEROMANIA MK3 MK3 DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.