Impreza: Rzyki 2018

Kellys Cyklokarpaty 2018

Wyniki kategoria MOpen

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 267 Lary Zębatka www.laryzebatka.com
MM3 MOpen 00:32:23.101(1) 02:16:57.667 400.0000
2 1728 Michał Pękala KSPO Dentinea 1A
MM2 MOpen 00:35:09.857(17) 02:25:39.534 +00:08:41.867 376.1147
3 7212 Marcin Stanuszek 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
MM3 MOpen 00:34:26.030(10) 02:25:41.768 +00:08:44.101 376.0185
4 1982 Andrzej Kruszec Augusta Restauracja - Kraków
MM3 MOpen 00:35:08.619(16) 02:25:46.447 +00:08:48.780 375.8174
5 682 Łukasz Szumiec Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM4 MOpen 00:34:32.092(12) 02:27:34.394 +00:10:36.727 371.2357
6 827 Maciej Głowacki BIKEBOARD
MM3 MOpen 00:34:24.477(9) 02:28:16.723 +00:11:19.056 369.4694
7 7209 Jakub Żurek 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
MM1 MOpen 00:35:01.648(14) 02:29:34.970 +00:12:37.303 366.2482
8 837 Michał Woźniczka BIKEBOARD
MM3 MOpen 00:34:33.582(13) 02:30:21.098 +00:13:23.431 364.3755
9 301 Łukasz Szlachta KS Strzyżów MTB Team
MM3 MOpen 00:36:15.160(21) 02:31:13.434 +00:14:15.767 362.2737
10 85 Radosław Wasilewski BSK Miód Kozacki
MM3 MOpen 00:35:37.432(20) 02:32:20.200 +00:15:22.533 359.6274
11 1281 Michał Bieniasz
MM2 MOpen 00:35:22.405(18) 02:32:36.157 +00:15:38.490 359.0007
12 876 PAWEŁ GALIK
MM4 MOpen 00:34:21.414(6) 02:33:08.110 +00:16:10.443 357.7522
13 399 Andrzej Miłek SST Lubcza
MM4 MOpen 00:35:28.517(19) 02:33:45.264 +00:16:47.597 356.3114
14 1739 Rafał Byczkowski Nadleśnictwo Jugów
MM3 MOpen 00:34:28.542(11) 02:34:01.909 +00:17:04.242 355.6697
15 611 Robert Szczuc Team Satel
MM3 MOpen 00:36:47.279(22) 02:35:21.237 +00:18:23.570 352.6428
16 775 Zbigniew Krzesiński Żbik Komańcza
MM2 MOpen 00:34:08.329(4) 02:36:48.440 +00:19:50.773 349.3743
17 2020 Artur Wawrzeń Gomola Trans Airco
MM4 MOpen 00:39:10.050(38) 02:37:14.852 +00:20:17.185 348.3962
18 848 Łukasz Garbacki GRUPA BANKIETOWA
MM4 MOpen 00:37:37.462(27) 02:38:05.497 +00:21:07.830 346.5361
19 7213 Mariusz Rogula 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
MM4 MOpen 00:37:42.637(28) 02:38:40.460 +00:21:42.793 345.2634
20 7444 Adam Poniatowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM4 MOpen 00:39:56.179(41) 02:40:18.210 +00:23:20.543 341.7545
21 365 Kazimierz Mrówka Stowarzyszenie Aktywnych SPRINT
MM4 MOpen 00:36:53.734(23) 02:41:47.044 +00:24:49.377 338.6270
22 110 Miłosz Gąsiorowski Motorola Bike Team
MM3 MOpen 00:38:42.225(33) 02:41:55.237 +00:24:57.570 338.3414
23 72 Tomasz Fidytek Ocynkownia Śląsk SCHC Team Chrzanów
MM4 MOpen 00:39:02.995(36) 02:42:03.954 +00:25:06.287 338.0381
24 875 Maciej Ściga Stowarzyszenie "Rowerowe Świętokrzyskie"
MM4 MOpen 00:37:09.777(24) 02:44:02.394 +00:27:04.727 333.9703
25 2709 Rafał Korneluk
MM4 MOpen 00:38:57.402(34) 02:44:27.682 +00:27:30.015 333.1144
26 7220 Filip Atłas 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
MM2 MOpen 00:35:03.555(15) 02:44:47.702 +00:27:50.035 332.4399
27 99 Marcin Chrzanowski
MM3 MOpen 00:38:22.192(31) 02:45:55.670 +00:28:58.003 330.1703
28 1737 Piotr Kotik Spokojne Spokojnie
MM4 MOpen 00:40:16.307(48) 02:46:07.334 +00:29:09.667 329.7840
29 345 Mateusz Dachowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 MOpen 00:39:59.657(42) 02:46:21.053 +00:29:23.386 329.3307
30 149 Jacek Ciecieręga DKK GRYF Dębica
MM4 MOpen 00:39:10.879(39) 02:46:34.840 +00:29:37.173 328.8764
31 83 Adrian Szostak Nector Fan Sport
MM3 MOpen 00:39:44.610(40) 02:47:22.569 +00:30:24.902 327.3133
32 657 Jan Miłek SST Lubcza
MM1 MOpen 00:34:23.362(8) 02:47:33.857 +00:30:36.190 326.9458
33 532 Damian Adamczyk Ocynkownia Śląsk SCHC Team Chrzanów
MM2 MOpen 00:37:49.605(30) 02:48:19.699 +00:31:22.032 325.4619
34 7202 Piotr Sozański 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
MM6 MOpen 00:37:19.313(26) 02:48:24.714 +00:31:27.047 325.3003
35 704 Artur Gorczyca Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 MOpen 00:40:04.232(44) 02:48:45.099 +00:31:47.432 324.6454
36 666 MACIEJ GŁOWACKI Truck Partner Zettransport Nowy Sącz
MM3 MOpen 00:40:58.589(56) 02:49:27.995 +00:32:30.328 323.2758
37 9696 Grzegorz Gancarz
MM4 MOpen 00:40:02.614(43) 02:50:10.305 +00:33:12.638 321.9362
38 1726 Maciej Kasprzak KSPO Dentinea 1A
MM4 MOpen 00:40:09.455(45) 02:52:20.130 +00:35:22.463 317.8941
39 3111 Tomasz Bajak iSport Team
MM3 MOpen 00:40:50.430(51) 02:52:44.994 +00:35:47.327 317.1316
40 309 Krzysztof Kowalczyk GRUPA BANKIETOWA
MM3 MOpen 00:40:57.649(55) 02:52:52.177 +00:35:54.510 316.9119
41 400 Mirosław Jachorek Roztocze Cycling Team
MM3 MOpen 00:38:24.230(32) 02:54:40.267 +00:37:42.600 313.6434
42 1415 Łukasz Kalicki Uzaby.pl
MM3 MOpen 00:40:54.029(52) 02:57:37.382 +00:40:39.715 308.4310
43 1757 Krystian Baranowski RDLP Olsztyn MTB TEAM
MM3 MOpen 00:40:47.885(50) 02:57:47.835 +00:40:50.168 308.1288
44 908 Robert Chudy MTB Tylicz
MM5 MOpen 00:41:36.160(61) 02:59:18.430 +00:42:20.763 305.5341
45 7223 Jakub Litawinski 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
MM2 MOpen 00:40:14.892(47) 02:59:38.705 +00:42:41.038 304.9593
46 1116 Marcin Zajt
MM4 MOpen 00:40:12.325(46) 02:59:40.160 +00:42:42.493 304.9182
47 2013 Natalia Kołodziej - Skwarczyńska Gomola Trans Airco
MK2 MOpen 00:41:04.589(57) 02:59:51.710 +00:42:54.043 304.5918
48 2001 Jacek Kołodziej Gomola Trans Airco
MM5 MOpen 00:43:23.212(71) 03:01:00.327 +00:44:02.660 302.6674
49 806 Mateusz Podos TTC MPEC Tarnów
MM3 MOpen 00:43:21.595(69) 03:01:15.883 +00:44:18.216 302.2345
50 1191 Tomasz Radziejowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM5 MOpen 00:42:37.925(67) 03:02:01.927 +00:45:04.260 300.9603
51 856 Mariusz Kupś iSport Team
MM5 MOpen 00:39:08.002(37) 03:02:47.820 +00:45:50.153 299.7010
52 79 Krzysztof Kosiek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 MOpen 00:43:54.943(80) 03:03:20.312 +00:46:22.645 298.8158
53 597 Paweł Chałupa
MM3 MOpen 00:41:34.205(60) 03:03:35.469 +00:46:37.802 298.4046
54 509 Maciej Pitach CST 7R MTB Team
MM3 MOpen 00:34:03.345(3) 03:03:38.465 +00:46:40.798 298.3235
55 7561 Mariusz Raczkiewicz Roztocze Cycling Team
MM4 MOpen 00:43:28.117(75) 03:04:14.339 +00:47:16.672 297.3553
56 247 Michał Trojanowski SOKÓŁ TARNÓW
MM4 MOpen 00:42:11.870(62) 03:04:22.684 +00:47:25.017 297.1310
57 5311 Adrian Torba
MM1 MOpen 00:40:55.082(53) 03:04:28.740 +00:47:31.073 296.9685
58 484 Marek Jagoda Nowotarski Klub Kolarski
MM5 MOpen 00:43:50.259(79) 03:04:33.649 +00:47:35.982 296.8368
59 334 Piotr Sajdak CYCLO TRENER TEAM
MM2 MOpen 00:33:02.044(2) 03:05:02.163 +00:48:04.496 296.0744
60 1123 Artur Kłysz Roztocze Cycling Team
MM3 MOpen 00:43:20.615(68) 03:05:43.120 +00:48:45.453 294.9862
61 7201 Grzegorz Grzywa 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
MM4 MOpen 00:34:22.530(7) 03:07:26.873 +00:50:29.206 292.2650
62 1743 Tomasz Jarczyk RDLP Olsztyn MTB TEAM
MM4 MOpen 00:43:27.280(74) 03:08:37.285 +00:51:39.618 290.4466
63 1404 Sebastian Widlarz
MM4 MOpen 00:44:25.942(85) 03:09:01.927 +00:52:04.260 289.8155
64 187 Maciej Król GRUPA BANKIETOWA
MM4 MOpen 00:42:19.520(64) 03:09:17.227 +00:52:19.560 289.4251
65 296 Andrzej Lackowski BIKE ROOM TEAM
MM3 MOpen 00:44:28.988(86) 03:09:36.157 +00:52:38.490 288.9435
66 513 Marek Piszczek MMP Bochnia
MM5 MOpen 00:44:20.827(83) 03:09:36.719 +00:52:39.052 288.9292
67 2828 Kacper Hanus
MM1 MOpen 00:41:23.615(58) 03:10:16.529 +00:53:18.862 287.9217
68 1735 DAREK STANASZEK
MM4 MOpen 00:42:28.527(65) 03:10:31.950 +00:53:34.283 287.5333
69 1770 Marcin Łysoń KKS Sokół Kęty
MM1 MOpen 00:40:44.107(49) 03:10:45.650 +00:53:47.983 287.1892
70 603 Łukasz Jeska 48 Media Bike Team
MM3 MOpen 00:42:13.829(63) 03:10:53.707 +00:53:56.040 286.9872
71 1088 Wojciech Stanek
MM2 MOpen 00:41:30.085(59) 03:11:49.463 +00:54:51.796 285.5969
72 304 Łukasz Sanocki
MM3 MOpen 00:34:09.510(5) 03:12:02.884 +00:55:05.217 285.2642
73 428 Paweł Bartkiewicz Axel Sport Racing Team
MM3 MOpen 00:51:17.234(124) 03:13:49.529 +00:56:51.862 282.6483
74 1740 Slawomir Kasperek
MM4 MOpen 00:44:33.475(87) 03:13:55.289 +00:56:57.622 282.5084
75 131 Piotr Mazurkiewicz GRUPA BANKIETOWA
MM4 MOpen 00:43:24.434(72) 03:14:06.648 +00:57:08.981 282.2329
76 78 Radosław Żarczyński REANIMACJA ROWEROWA TEAM
MM4 MOpen 00:43:31.580(77) 03:15:27.840 +00:58:30.173 280.2790
77 921 Michał Pac FITPOWER
MM2 MOpen 00:46:48.385(96) 03:15:58.747 +00:59:01.080 279.5423
78 1320 Łukasz Kryński GRUPA BANKIETOWA
MM4 MOpen 00:47:25.015(101) 03:16:26.350 +00:59:28.683 278.8876
79 1442 Monika Podos TTC MPEC Tarnów
MK3 MOpen 00:47:50.630(106) 03:16:29.849 +00:59:32.182 278.8048
80 1141 Kacper Groński
MM1 MOpen 00:44:38.015(89) 03:16:58.920 +01:00:01.253 278.1190
81 200 Paweł Tutaj TTC MPEC Tarnów
MM3 MOpen 00:44:19.389(82) 03:17:01.633 +01:00:03.966 278.0552
82 102 Robert Żegleń Motorola Bike Team
MM2 MOpen 00:44:22.579(84) 03:17:02.218 +01:00:04.551 278.0415
83 1149 Konrad Górka
MM4 MOpen 00:45:26.170(92) 03:17:12.999 +01:00:15.332 277.7881
84 1424 Sławomir Cichoń
MM3 MOpen 00:44:55.159(90) 03:17:25.119 +01:00:27.452 277.5039
85 1999 Piotr Niezgoda Chemik Pustków MTB
MM2 MOpen 00:43:26.163(73) 03:17:32.067 +01:00:34.400 277.3412
86 1963 Tomasz Nowak MMP Bochnia
MM5 MOpen 00:44:37.632(88) 03:17:36.380 +01:00:38.713 277.2403
87 9900 Marek Ryłko AQUILA Wadowice
MM3 MOpen 00:47:48.782(105) 03:18:06.565 +01:01:08.898 276.5363
88 855 Paweł Godula Bikeholicy Kraków
MM5 MOpen 00:47:54.870(108) 03:18:21.269 +01:01:23.602 276.1946
89 1716 Marek Pyś
MM4 MOpen 00:52:01.542(132) 03:18:51.037 +01:01:53.370 275.5055
90 915 Tomasz Boryczko BIKERS Tarnów
MM3 MOpen 00:46:49.040(97) 03:19:13.870 +01:02:16.203 274.9793
91 1763 Piotr Grześ Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych w Poznaniu
MM3 MOpen 00:42:33.554(66) 03:19:18.623 +01:02:20.956 274.8700
92 7224 Monika Skowyra 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
MK3 MOpen 00:47:24.055(100) 03:19:19.510 +01:02:21.843 274.8496
93 1150 Krystian Szczepański
MM3 MOpen 00:46:49.354(98) 03:20:05.880 +01:03:08.213 273.7881
94 2010 Łukasz Sobol Gomola Trans Airco
MM3 MOpen 00:37:47.022(29) 03:20:13.359 +01:03:15.692 273.6176
95 8307 Bartłomiej Hopek NOVOMATIC Technologies Poland
MM3 MOpen 00:43:57.477(81) 03:20:40.807 +01:03:43.140 272.9939
96 999 Sebastian Berger Grupetto Gorlice
MM2 MOpen 00:51:47.469(128) 03:22:23.025 +01:05:25.358 270.6959
97 319 Kamil Zakrzewski dotsport racing team
MM2 MOpen 00:46:52.132(99) 03:23:15.638 +01:06:17.971 269.5281
98 860 Filip Lenart Anywhere Bike Team
MM4 MOpen 00:48:48.275(115) 03:23:19.139 +01:06:21.472 269.4507
99 1756 Marianna Wyszyńska-Tyniec UKS ZAWOJAK ZAWOJA
MK3 MOpen 00:45:32.642(94) 03:25:24.202 +01:08:26.535 266.7164
100 1760 Michał Zajko CrossFit Z16
MM3 MOpen 00:47:29.044(102) 03:27:10.095 +01:10:12.428 264.4442
101 312 Piotr Palka Motorola Bike Team
MM3 MOpen 00:45:28.210(93) 03:27:47.877 +01:10:50.210 263.6429
102 4096 Adrian Pyś Roztocze Cycling Team
MM3 MOpen 00:43:31.099(76) 03:29:13.354 +01:12:15.687 261.8477
103 1964 Piotr Przybyło MMP Bochnia
MM5 MOpen 00:47:35.705(103) 03:29:23.367 +01:12:25.700 261.6390
104 36 Tomek Stopczyński PUNK TERROR MTB TEAM
MM4 MOpen 00:51:42.492(127) 03:30:58.263 +01:14:00.596 259.6776
105 35 Andrzej Różański
MM3 MOpen 00:48:46.252(114) 03:31:03.200 +01:14:05.533 259.5763
106 321 Dagmara Ochot
MK4 MOpen 00:49:09.320(116) 03:31:15.535 +01:14:17.868 259.3237
107 1729 Piotr Pojawis KSPO Dentinea 1A
MM3 MOpen 00:50:40.052(122) 03:31:35.180 +01:14:37.513 258.9224
108 158 Marian Celary
MM6 MOpen 00:48:08.448(109) 03:31:51.195 +01:14:53.528 258.5962
109 1238 Arkadiusz Opozda NOVOMATIC Technologies Poland
MM3 MOpen 00:53:03.647(140) 03:32:20.329 +01:15:22.662 258.0049
110 6660 Maciek Bobola dotsport racing team
MM4 MOpen 00:47:52.263(107) 03:32:31.520 +01:15:33.853 257.7784
111 748 Krzysztof Piszczek MMP Bochnia
MM3 MOpen 00:52:53.027(137) 03:32:54.949 +01:15:57.282 257.3057
112 1732 Tomek Markiewski KSPO Dentinea 1A
MM3 MOpen 00:48:18.045(110) 03:34:50.089 +01:17:52.422 255.0073
113 9996 Władysław Szydło Anywhere Bike Team
MM6 MOpen 00:49:29.437(117) 03:34:54.894 +01:17:57.227 254.9123
114 26 Paweł Podborny Roztocze Cycling Team
MM2 MOpen 00:49:35.902(118) 03:35:39.789 +01:18:42.122 254.0279
115 556 Karol Biskupski
MM2 MOpen 00:45:41.292(95) 03:37:18.664 +01:20:20.997 252.1015
116 731 Przemysław Kublin NOVOMATIC Technologies Poland
MM3 MOpen 00:44:56.969(91) 03:38:06.754 +01:21:09.087 251.1751
117 707 Sebastian Cyran Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 MOpen 00:43:22.667(70) 03:38:32.642 +01:21:34.975 250.6792
118 7211 Małgorzata Krajewska-Półtorak 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
MK4 MOpen 00:51:38.530(126) 03:40:20.084 +01:23:22.417 248.6419
119 1501 Paweł Łyko Team Satel
MM3 MOpen 00:48:31.097(112) 03:41:40.719 +01:24:43.052 247.1345
120 2022 Klaudyna Kowalska Gomola Trans Airco
MK2 MOpen 00:51:20.857(125) 03:41:56.949 +01:24:59.282 246.8333
121 612 Monika Mach-Wała NSB-MAXISPORT Team Rzeszów
MK3 MOpen 00:53:13.047(142) 03:42:39.859 +01:25:42.192 246.0405
122 84 Jakub Osiadacz NOVOMATIC Technologies Poland
MM3 MOpen 00:52:07.243(133) 03:48:21.283 +01:31:23.616 239.9094
123 606 Dariusz Kurzyński Alight Solutions Team
MM4 MOpen 00:48:26.108(111) 03:48:39.464 +01:31:41.797 239.5915
124 8200 Rafał Kaczmarczyk
MM3 MOpen 00:48:34.189(113) 03:48:39.892 +01:31:42.225 239.5840
125 1751 Jarek Borowski GTR Golub-Dobrzyń
MM3 MOpen 00:47:48.272(104) 03:49:57.192 +01:32:59.525 238.2417
126 1418 Daniel Białek COEK
MM3 MOpen 00:49:45.462(119) 03:50:18.414 +01:33:20.747 237.8758
127 2112 Joanna Majewska PGE Obrót S.A.
MK4 MOpen 00:51:59.718(131) 03:50:43.697 +01:33:46.030 237.4414
128 593 Łukasz Chałupa
MM3 MOpen 00:53:00.950(139) 03:51:23.163 +01:34:25.496 236.7664
129 1124 Michał Kupis Megastyro
MM3 MOpen 00:52:59.400(138) 03:53:59.839 +01:37:02.172 234.1243
130 1957 Tomasz Kość
MM3 MOpen 00:51:52.047(129) 03:54:08.265 +01:37:10.598 233.9838
131 1951 Andrzej Zwoliński
MM6 MOpen 00:52:26.829(135) 03:54:30.057 +01:37:32.390 233.6214
132 573 Alicja Nerc SST Lubcza
MK3 MOpen 00:52:30.367(136) 03:54:52.559 +01:37:54.892 233.2484
133 873 Grzegorz Orliński
MM4 MOpen 01:03:00.873(167) 03:54:56.527 +01:37:58.860 233.1827
134 1348 Robert Fizek
MM3 MOpen 00:55:56.300(149) 03:56:02.169 +01:39:04.502 232.1019
135 21 Sławomir Szablowski Orange Iron Team
MM3 MOpen 00:53:07.627(141) 03:56:49.469 +01:39:51.802 231.3293
136 1169 Maciej Borkowski
MM3 MOpen 00:56:18.862(152) 03:56:50.153 +01:39:52.486 231.3182
137 2501 Witold Cisło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM4 MOpen 00:55:58.752(150) 03:58:12.679 +01:41:15.012 229.9826
138 1781 marcin stokłosa
MM4 MOpen 00:58:51.262(160) 03:58:31.274 +01:41:33.607 229.6837
139 862 Dušan Šimko Ski Drienica
MM6 MOpen 00:56:06.194(151) 03:59:14.160 +01:42:16.493 228.9975
140 660 Karol Piskorski Roztocze Cycling Team
MM6 MOpen 00:55:46.080(147) 04:02:14.293 +01:45:16.626 226.1594
141 1765 Agnieszka Wilczyńska AGH Cycling Team
MK2 MOpen 00:53:54.274(145) 04:03:40.463 +01:46:42.796 224.8265
142 476 Robert CYBART BIKE CLUB JANÓW LUBELSKI
MM4 MOpen 00:57:10.257(158) 04:05:19.804 +01:48:22.137 223.3091
143 33 Michał Krawczyk Orange Iron Team
MM3 MOpen 00:50:47.107(123) 04:05:55.469 +01:48:57.802 222.7694
144 1709 Łukasz Łoś Dzikie Wieprze
MM4 MOpen 00:49:49.507(120) 04:06:58.827 +01:50:01.160 221.8169
145 168 Tomasz Rózga PTC PRZEMYŚL
MM5 MOpen 00:53:38.605(144) 04:09:11.563 +01:52:13.896 219.8477
146 1087 Andrzej Kandziora
MM6 MOpen 00:59:08.358(161) 04:10:21.282 +01:53:23.615 218.8273
147 1095 Mirosław Mazur
MM3 MOpen 00:50:38.157(121) 04:10:44.989 +01:53:47.322 218.4825
148 1749 Wojciech Sarzynski SARZYN-SKI
MM3 MOpen 00:52:17.824(134) 04:11:00.637 +01:54:02.970 218.2555
149 1399 Dariusz Kuś RDT
MM4 MOpen 00:55:53.092(148) 04:13:54.794 +01:56:57.127 215.7605
150 1421 Paweł Gruszczyk RED DEVIL TEAM
MM3 MOpen 00:51:55.022(130) 04:13:55.610 +01:56:57.943 215.7489
151 1416 Krzysztof Leszkiewicz Elzab Active Team
MM3 MOpen 00:56:21.980(153) 04:16:07.517 +01:59:09.850 213.8971
152 639 Małgorzata Piszczek MMP Bochnia
MK4 MOpen 00:57:08.625(157) 04:18:02.930 +02:01:05.263 212.3026
153 1714 Aleksander Sydoruk RDLP Olsztyn MTB TEAM
MM4 MOpen 00:53:21.283(143) 04:19:00.415 +02:02:02.748 211.5173
154 7405 marek hołówko
MM4 MOpen 00:56:26.337(155) 04:19:38.152 +02:02:40.485 211.0049
155 590 JAN KRASZEWSKI
MM4 MOpen 01:06:00.025(169) 04:21:43.640 +02:04:45.973 209.3188
156 1160 Marek Zarzycki Roztocze Cycling Team
MM3 MOpen 00:57:22.049(159) 04:21:51.137 +02:04:53.470 209.2189
157 306 Marcin Grzybek Stowarzyszenie Aktywnych SPRINT
MM3 MOpen 00:56:23.842(154) 04:25:43.800 +02:08:46.133 206.1658
158 1395 Tomasz Bogutyn
MM4 MOpen 00:56:33.955(156) 04:29:23.867 +02:12:26.200 203.3589
159 1776 Wojciech Traczuk Kamaz Team
MM4 MOpen 00:55:38.554(146) 04:29:36.754 +02:12:39.087 203.1969
160 1738 Marcin Nawrocki CrossFit Z16
MM4 MOpen 01:02:25.794(164) 04:32:20.069 +02:15:22.402 201.1660
161 1110 Paweł Bielecki Motorola Bike Team
MM4 MOpen 01:03:23.025(168) 04:32:27.143 +02:15:29.476 201.0790
162 406 Piotr Lisowski
MM4 MOpen 00:59:57.209(162) 04:39:50.969 +02:22:53.302 195.7640
163 886 Maciek Twardowski ABM S.A. Wyposażenie Sklepów
MM3 MOpen 01:01:22.382(163) 04:40:47.130 +02:23:49.463 195.1114
164 130 Grzegorz Bolek NOVOMATIC Technologies Poland
MM3 MOpen 01:06:30.205(170) 04:44:27.194 +02:27:29.527 192.5956
165 550 Sławomir Herc Roztocze Cycling Team
MM5 MOpen 01:11:19.333(175) 04:53:42.370 +02:36:44.703 186.5281
166 864 Grzegorz Pietrzyński
MM5 MOpen 01:02:38.960(166) 04:55:04.937 +02:38:07.270 185.6582
167 460 Patryk Szpiech
MM2 MOpen 00:43:34.760(78) 05:06:37.170 +02:49:39.503 178.6724
168 1500 Maciej Zajko bvinternet.pl Nocny Patrol
MM3 MOpen 01:08:07.970(172) 05:06:58.749 +02:50:01.082 178.4631
169 353 Mariusz Czmyr Baszta Bikesport Lesko
MM5 MOpen 01:07:35.612(171) 05:10:07.114 +02:53:09.447 176.6565
170 6102 Stanisław Sitko
MM6 MOpen 02:28:02.304(177) 05:43:07.732 +03:26:10.065 159.6614
171 1176 Adam Pracoń
MM2 MOpen 01:21:35.139(176) 06:16:07.732 +03:59:10.065 145.6534
DNF 600 Łukasz Hełmecki Nector Fan Sport MM3 MOpen DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 894 Adam Janecki ABM S.A. Wyposażenie Sklepów MM3 MOpen 01:10:35.502(174) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 432 Janina Nawój ROWEROMANIA MK3 MOpen DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
DNF 5115 Jacek Piątek TanieOdzywki.plTeam MM5 MOpen DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 7203 Grzegorz Półtorak 72D OSHEE WINDSPORT TEAM MM5 MOpen DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 1725 Krzysztof Sapała KSPO Dentinea 1A MM3 MOpen 00:37:15.444(25) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 1782 Wojciech Śliwa MM3 MOpen 01:02:32.622(165) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 5678 Norbert Szczotkowski SST Lubcza MM2 MOpen DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 983 Piotr Wnętrzak ABM S.A. Wyposażenie Sklepów MM3 MOpen 01:08:10.017(173) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 6202 Zbigniew Zając BSK Miód Kozacki MM5 MOpen 00:39:00.310(35) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 1752 Marcin Zajączkowski RDLP Olsztyn MTB TEAM MM3 MOpen DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.