Impreza: Rzyki 2018

Kellys Cyklokarpaty 2018

Wyniki kategoria HM5

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 1918 Zenon Piziak NSB-MAXISPORT Team Rzeszów
HM5 HM5 00:40:53.195(2) 01:29:24.403 200.0000
2 3003 Kazimierz Budz TC Orzeł Spytkowice
HM5 HM5 00:39:17.134(1) 01:30:51.465 +00:01:27.062 196.8059
3 272 Roman Cetnarowicz Grupetto Gorlice
HM5 HM5 00:40:54.907(3) 01:32:11.652 +00:02:47.249 193.9530
4 176 Wacław Stasiowski DKK GRYF Dębica
HM5 HM5 00:46:19.415(5) 01:44:10.220 +00:14:45.817 171.6549
5 5100 Tomasz Miśniakiewicz Pogoń Aptiv
HM5 HM5 00:47:50.797(6) 01:44:45.784 +00:15:21.381 170.6837
6 1206 Andrzej Walczyna
HM5 HM5 00:49:13.819(9) 01:47:57.989 +00:18:33.586 165.6194
7 1382 Zbigniew Adam
HM5 HM5 00:49:26.245(10) 01:47:59.987 +00:18:35.584 165.5683
8 105 Jan Goleń Vivaldi Racing Team
HM5 HM5 00:48:39.962(8) 01:48:24.959 +00:19:00.556 164.9327
9 1654 Wacław Bek
HM5 HM5 00:50:02.872(11) 01:50:46.300 +00:21:21.897 161.4252
10 865 Robert Żurek
HM5 HM5 00:51:18.878(12) 01:52:16.888 +00:22:52.485 159.2546
11 141 Mirosław Dołżycki Żbik Komańcza
HM5 HM5 00:48:19.993(7) 01:53:20.487 +00:23:56.084 157.7653
12 1704 Jarosław Zając BSR Team Bytom
HM5 HM5 00:52:22.124(13) 01:53:42.470 +00:24:18.067 157.2569
13 1968 Marek Wideł TKKF Energia
HM5 HM5 00:46:10.727(4) 02:03:30.945 +00:34:06.542 144.7697
14 2017 Tadeusz Liszka Gomola Trans Airco
HM5 HM5 01:08:54.472(14) 02:29:56.889 +01:00:32.486 119.2502
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.