Impreza: Rzyki 2018

Kellys Cyklokarpaty 2018

Wyniki kategoria HM2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 24 Sławomir Dziwisz
HM2 HM2 00:32:04.855(1) 01:11:07.834 200.0000
2 341 Hubert Dudzik MTB MOSiR Dukla
HM2 HM2 00:33:43.154(2) 01:15:28.599 +00:04:20.765 188.4836
3 1359 Olek Dziurzyński
HM2 HM2 00:34:43.102(3) 01:17:53.770 +00:06:45.936 182.6292
4 171 Kuba Kosiński Axel Sport Racing Team
HM2 HM2 00:35:50.477(5) 01:20:33.292 +00:09:25.458 176.6015
5 1111 Konrad Zieliński NSB-MAXISPORT Team Rzeszów
HM2 HM2 00:35:48.415(4) 01:20:42.667 +00:09:34.833 176.2597
6 1242 Piotr Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
HM2 HM2 00:37:20.737(6) 01:22:44.707 +00:11:36.873 171.9269
7 206 Artur Rzeszutko TKKF Uklejna Myślenice
HM2 HM2 00:38:44.472(7) 01:26:29.562 +00:15:21.728 164.4776
8 1438 Norbert Skiba BIKE CLUB JANÓW LUBELSKI
HM2 HM2 00:39:56.892(8) 01:29:10.679 +00:18:02.845 159.5250
9 1211 Jakub Bryl
HM2 HM2 00:41:27.624(10) 01:33:23.410 +00:22:15.576 152.3299
10 1303 Dominik Sorocki
HM2 HM2 00:48:42.075(14) 01:45:09.000 +00:34:01.166 135.2935
11 2012 Tadeusz Skwarczyński Gomola Trans Airco
HM2 HM2 00:48:28.542(13) 01:49:37.117 +00:38:29.283 129.7783
12 1780 Michał Dłuski
HM2 HM2 00:50:59.780(15) 01:55:32.595 +00:44:24.761 123.1237
13 1447 Michał Bochenek
HM2 HM2 00:55:26.400(17) 02:07:11.594 +00:56:03.760 111.8465
14 954 Ksawery Sobieraj
HM2 HM2 00:48:02.887(12) 02:08:20.329 +00:57:12.495 110.8481
15 1783 Krzysztof Niewiecki
HM2 HM2 01:06:09.867(18) 02:31:27.075 +01:20:19.241 93.9320
16 9999 Patryk Wacławek IPA Rzeszów Racing Team
HM2 HM2 00:46:11.570(11) 02:49:59.904 +01:38:52.070 83.6838
DNF 330 Krzysztof Robak Eldrut Bike Team HM2 HM2 00:54:30.617(16) DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.