Impreza: Rzyki 2018

Kellys Cyklokarpaty 2018

Wyniki kategoria HK4

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 249 Marzena Głowacka Truck Partner Zettransport Nowy Sącz
HK4 HK4 00:49:56.523(1) 01:52:44.664 200.0000
2 739 Magdalena Kłeczek SST Lubcza
HK4 HK4 00:53:00.708(2) 01:58:21.747 +00:05:37.083 190.5070
3 129 Krystyna Miłek SST Lubcza
HK4 HK4 00:53:18.783(3) 01:58:38.247 +00:05:53.583 190.0654
4 1321 Anna Kryńska GRUPA BANKIETOWA
HK4 HK4 00:55:37.092(4) 02:04:10.634 +00:11:25.970 181.5863
5 222 Dorota Międlar MORESO TEAM
HK4 HK4 01:01:47.339(5) 02:19:38.907 +00:26:54.243 161.4689
DNF 410 Katarzyna Bek Żbik Komańcza HK4 HK4 DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.