Impreza: Rzyki 2018

Kellys Cyklokarpaty 2018

Wyniki kategoria HK3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 838 Natalia Brożek-Woźniczka BIKEBOARD
HK3 HK3 00:48:34.897(2) 01:48:04.815 200.0000
2 1761 Natalia Dubaj Nadleśnictwo Krasiczyn
HK3 HK3 00:48:13.830(1) 01:50:32.695 +00:02:27.880 195.5409
3 7222 Magdalena Piotrowicz Nector Fan Sport
HK3 HK3 00:56:27.509(4) 02:02:57.160 +00:14:52.345 175.8079
4 2277 Barbara Bartkiewicz Axel Sport Racing Team
HK3 HK3 00:58:40.460(5) 02:13:33.970 +00:25:29.155 161.8378
5 1779 Elżbieta Pinderska
HK3 HK3 01:01:08.577(6) 02:14:06.505 +00:26:01.690 161.1834
6 965 Kamila Filipczak-Stasicka SST Lubcza
HK3 HK3 01:04:05.852(7) 02:22:47.170 +00:34:42.355 151.3876
7 1420 Maja Małyska
HK3 HK3 01:14:17.750(9) 02:51:12.649 +01:03:07.834 126.2540
DNF 777 Magdalena Łuczkiewicz Truck Partner Zettransport Nowy Sącz HK3 HK3 00:55:40.094(3) DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.