Impreza: Brzozów 2018

Kellys Cyklokarpaty 2018

Wyniki kategoria GOpen

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 7214 Andrzej Jarosz 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
GM3 GOpen 01:19:50.795(1) 02:18:47.319(1) 03:26:57.125 600.0000
2 1015 Krzysztof Gajda Jedlicze TEAM
GM3 GOpen 01:20:46.120(3) 02:22:01.915(2) 03:32:35.997 +00:05:38.872 584.0606
3 1721 Michał Golonka KSPO Dentinea 1A
GM3 GOpen 01:20:35.234(2) 02:22:34.647(3) 03:33:02.352 +00:06:05.227 582.8563
4 341 Hubert Dudzik MTB MOSiR Dukla
GM2 GOpen 01:21:24.342(4) 02:23:46.602(4) 03:33:11.767 +00:06:14.642 582.4274
5 2034 Daniel Smolarz Gomola Trans Airco
GM2 GOpen 01:23:32.212(5) 02:26:04.462(6) 03:33:24.832 +00:06:27.707 581.8331
6 7205 Paweł Chrząszcz 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
GM3 GOpen 01:23:58.035(6) 02:25:58.960(5) 03:36:06.850 +00:09:09.725 574.5632
7 282 Krystian Nawój ROWEROMANIA
GM3 GOpen 01:25:41.908(7) 02:30:23.225(7) 03:46:24.482 +00:19:27.357 548.4401
8 42 Krzysztof Ligęska Anywhere Bike Team
GM4 GOpen 01:26:03.214(8) 02:31:38.782(8) 03:49:35.904 +00:22:38.779 540.8193
9 1611 Paweł Powroźnik Baran Cycling Team
GM4 GOpen 01:27:12.297(9) 02:33:44.732(9) 03:51:24.432 +00:24:27.307 536.5920
10 368 Jacek Kłeczek SST Lubcza
GM4 GOpen 01:29:26.595(14) 02:36:51.434(11) 03:52:39.475 +00:25:42.350 533.7074
11 890 Bartosz Fetler Rowerowy Bytom - Rowerek
GM3 GOpen 01:28:00.184(10) 02:36:42.740(10) 03:53:31.969 +00:26:34.844 531.7079
12 1733 Wojciech Bukowiecki KSPO Dentinea 1A
GM3 GOpen 01:31:56.614(19) 02:39:18.052(15) 03:54:42.423 +00:27:45.298 529.0478
13 7210 Kuba Tomski 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
GM3 GOpen 01:28:52.359(13) 02:38:42.449(14) 03:54:43.089 +00:27:45.964 529.0228
14 2003 Grzegorz Stolarczyk Gomola Trans Airco
GM4 GOpen 01:30:42.122(17) 02:38:27.530(12) 03:55:35.284 +00:28:38.159 527.0694
15 37 Jakub Siemiączko Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GOpen 01:30:35.187(16) 02:39:56.252(16) 03:58:10.714 +00:31:13.589 521.3368
16 844 Roman Badura Rowerowy Bytom - Rowerek
GM4 GOpen 01:31:40.279(18) 02:40:47.850(18) 04:00:01.195 +00:33:04.070 517.3373
17 8192 Karol Macek Grupetto Gorlice
GM2 GOpen 01:32:59.229(20) 02:43:23.838(19) 04:00:36.377 +00:33:39.252 516.0765
18 7221 Wacław Szwarc 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
GM5 GOpen 01:28:47.279(12) 02:38:36.258(13) 04:01:18.184 +00:34:21.059 514.5863
19 413 DARIUSZ PASZCZYK BIKE ROOM TEAM
GM4 GOpen 01:30:10.197(15) 02:40:20.052(17) 04:03:14.005 +00:36:16.880 510.5024
20 692 Jakub Zbiegień Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM4 GOpen 01:34:10.855(24) 02:44:11.195(20) 04:04:31.512 +00:37:34.387 507.8055
21 41 Rafał Dychtoń
GM4 GOpen 01:34:01.174(23) 02:45:19.660(21) 04:06:52.369 +00:39:55.244 502.9766
22 828 Przemysław Maciejowski BIKEBOARD
GM3 GOpen 01:33:42.349(21) 02:48:17.725(24) 04:11:07.795 +00:44:10.670 494.4502
23 785 Krystian Rynkar MTB MOSiR Dukla
GM2 GOpen 01:34:21.155(26) 02:47:34.399(23) 04:14:27.715 +00:47:30.590 487.9758
24 683 Wojciech Szustak Bike Brothers Team
GM4 GOpen 01:37:24.344(30) 02:53:29.849(27) 04:16:26.750 +00:49:29.625 484.2007
25 229 Janusz Kędzierski BIKE ROOM TEAM
GM4 GOpen 01:34:00.464(22) 02:46:49.004(22) 04:17:31.704 +00:50:34.579 482.1653
26 1980 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GOpen 01:34:24.220(27) 02:52:53.217(26) 04:18:13.012 +00:51:15.887 480.8797
27 5001 Marek Gorczyca Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM5 GOpen 01:39:20.579(31) 02:53:57.299(29) 04:18:35.185 +00:51:38.060 480.1925
28 2323 Paweł Jaźwa Team Satel
GM3 GOpen 01:34:11.795(25) 02:49:01.359(25) 04:22:10.230 +00:55:13.105 473.6278
29 70 Piotr Ziemiański Nowy Styl Group Cycling Team
GM3 GOpen 01:37:18.094(29) 02:53:43.934(28) 04:23:38.512 +00:56:41.387 470.9846
30 408 Sebastian Sztal BIKE ROOM TEAM
GM4 GOpen 01:44:50.590(34) 03:02:59.864(31) 04:27:07.300 +01:00:10.175 464.8490
31 666 MACIEJ GŁOWACKI Truck Partner Zettransport Nowy Sącz
GM3 GOpen 01:52:32.627(41) 03:05:25.509(32) 04:28:47.560 +01:01:50.435 461.9592
32 812 Grzegorz Rumik BIKE CLUB JANÓW LUBELSKI
GM3 GOpen 01:42:04.489(33) 03:01:01.450(30) 04:31:36.932 +01:04:39.807 457.1581
33 47 Przemysław Korzec MTB MOSiR Dukla
GM2 GOpen 01:49:53.473(38) 03:09:08.982(33) 04:36:03.009 +01:09:05.884 449.8141
34 674 Wojciech Kamela GRUPA BANKIETOWA
GM4 GOpen 01:28:22.879(11) 03:28:56.242(39) 04:50:38.184 +01:23:41.059 427.2392
35 20 Sławek Żuk
GM3 GOpen 01:46:54.193(36) 03:12:21.367(34) 04:57:47.962 +01:30:50.837 416.9628
36 7771 JANUSZ MYSIAK Baran Cycling Team
GM6 GOpen 01:51:45.817(40) 03:21:53.744(36) 04:59:06.504 +01:32:09.379 415.1380
37 1071 Rafał Niemczyk Polski Klub MTB
GM4 GOpen 02:00:40.415(43) 03:28:07.722(38) 05:00:43.898 +01:33:46.773 412.8972
38 631 Janusz Seweryn
GM6 GOpen 01:50:15.070(39) 03:19:13.952(35) 05:01:30.267 +01:34:33.142 411.8389
39 382 Waldemar Kozdrój
GM3 GOpen 01:45:51.230(35) 03:35:32.762(40) 05:25:22.329 +01:58:25.204 381.6284
40 1028 Maciej Bogaczyk Polski Klub MTB
GM3 GOpen 01:57:55.147(42) 03:27:36.734(37) 05:43:28.458 +02:16:31.333 361.5154
41 1011 Dmytro Neporozhnii Motorola Bike Team
GM3 GOpen 02:15:30.429(45) 04:00:23.437(41) 06:11:55.357 +02:44:58.232 333.8631
42 7806 Małgorzata Makowska
GOpen 02:42:15.117(46) 04:38:19.582(42) 06:45:52.620 +03:18:55.495 305.9332
DNF 310 Mateusz Bieleń Ebicom PMBike Racing Team GM3 GOpen 01:47:57.734(37) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 1101 Jarosław Habaj Motorola Bike Team GM3 GOpen 02:13:21.942(44) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 433 Michał Matłosz SST Lubcza GM3 GOpen 01:39:49.090(32) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 5080 Bartosz Patlewicz MTB MOSiR Dukla GM2 GOpen DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 1049 Piotr Tokarek GM4 GOpen 01:36:23.472(28) DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.