Impreza: Strzyżów 2014

Cyklokarpaty.pl 2014

Wyniki kategoria GM5

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 417 Bogusław Ostrowski KCP Elzat Regamet BIENIASZ Bike TEAM
GM5 00:55:31.671(1) 01:46:05.562(1) 03:26:07.977 600.0000
2 500 Marek Gorczyca Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM5 01:03:45.578(2) 02:01:28.156(2) 03:58:45.807 +00:32:37.830 518.0013
3 350 Grzegorz Michalski Fredry5-PTC Przemyśl
GM5 01:07:57.453(3) 02:11:05.218(3) 04:34:53.222 +01:08:45.245 449.9294
4 177 Dariusz Grudniak BASZTA BIKESPORT LESKO
GM5 01:09:51.671(4) 02:20:26.140(4) 04:43:38.035 +01:17:30.058 436.0542
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.