Impreza: Strzyżów 2014

Cyklokarpaty.pl 2014

Wyniki kategoria GM4

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 382 Robert Albrycht MTB MOSiR Dukla
GM4 00:55:33.421(1) 01:48:27.875(1) 03:37:14.797 600.0000
2 515 Jacek Piątek DKK Gryf
GM4 00:58:51.390(2) 01:58:08.046(2) 03:57:28.314 +00:20:13.517 548.8985
3 367 Piotr Kotik TEAM ERG BIERUŃ FOLIE
GM4 01:04:00.109(4) 02:01:55.375(3) 03:59:19.347 +00:22:04.550 544.6542
4 74 MARIUSZ GAWLIK DKK Gryf
GM4 01:01:31.265(3) 02:03:39.328(4) 04:10:55.967 +00:33:41.170 519.4537
5 438 Adam Maciaszek
GM4 01:12:01.453(7) 02:19:20.156(6) 04:37:52.745 +01:00:37.948 469.0816
6 873 Anton Gaľa
GM4 01:09:41.593(5) 02:18:59.500(5) 04:39:11.505 +01:01:56.708 466.8762
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.