Impreza: Strzyżów 2014

Cyklokarpaty.pl 2014

Wyniki kategoria MK2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 172 Aneta Imielska Mitsubishi Materials MTB Team
MK2 01:09:18.671(1) 03:14:10.210 400.0000
2 192 Joanna Dychtoń Bikebrothers Oshee Team
MK2 01:12:10.187(2) 03:20:27.623 +00:06:17.413 387.4485
3 245 Magdalena Piróg NKK - JMP profesjonalna odzież narciarska
MK2 01:18:08.250(5) 03:40:40.758 +00:26:30.548 351.9499
4 210 Joanna Majewska Essentia Vitae RKK MTB
MK2 01:12:56.250(3) 03:45:16.970 +00:31:06.760 344.7580
5 613 Małgorzata Budzyńska Essentia Vitae RKK MTB
MK2 01:17:56.093(4) 03:46:00.10 +00:31:49.800 343.6638
6 440 Katarzyna Pasula
MK2 01:35:04.234(7) 04:36:32.270 +01:22:22.060 280.8587
7 597 Dagmara Ochot
MK2 01:30:41.187(6) 04:40:59.049 +01:26:48.839 276.4144
8 606 Danka Jendrichovska SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MK2 01:37:48.687(8) 04:45:51.749 +01:31:41.539 271.6973
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.