Impreza: Strzyżów 2014

Cyklokarpaty.pl 2014

Wyniki kategoria MKOpen

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 172 Aneta Imielska Mitsubishi Materials MTB Team
MKOpen 01:09:18.671(1) 03:14:10.210 400.0000
2 192 Joanna Dychtoń Bikebrothers Oshee Team
MKOpen 01:12:10.187(2) 03:20:27.623 +00:06:17.413 387.4485
3 988 Ewa Ruszała Troll Team
MKOpen 01:12:34.562(3) 03:29:33.100 +00:15:22.890 370.6392
4 911 Malwina Sokalska PTC Przemyśl
MKOpen 01:17:15.281(5) 03:39:24.124 +00:25:13.914 353.9988
5 245 Magdalena Piróg NKK - JMP profesjonalna odzież narciarska
MKOpen 01:18:08.250(7) 03:40:40.758 +00:26:30.548 351.9499
6 210 Joanna Majewska Essentia Vitae RKK MTB
MKOpen 01:12:56.250(4) 03:45:16.970 +00:31:06.760 344.7580
7 613 Małgorzata Budzyńska Essentia Vitae RKK MTB
MKOpen 01:17:56.093(6) 03:46:00.10 +00:31:49.800 343.6638
8 393 Aleksandra Stodolak KS STRZYŻÓW MTB TEAM
MKOpen 01:22:16.250(8) 03:58:10.567 +00:44:00.357 326.0951
9 440 Katarzyna Pasula
MKOpen 01:35:04.234(11) 04:36:32.270 +01:22:22.060 280.8587
10 597 Dagmara Ochot
MKOpen 01:30:41.187(10) 04:40:59.049 +01:26:48.839 276.4144
11 605 Katarzyna Dalbiak AIRBIKE.PL Rocky Mountain
MKOpen 01:38:56.312(13) 04:42:47.374 +01:28:37.164 274.6497
12 606 Danka Jendrichovska SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MKOpen 01:37:48.687(12) 04:45:51.749 +01:31:41.539 271.6973
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.