Impreza: Strzyżów 2014

Cyklokarpaty.pl 2014

Wyniki kategoria MM6

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 480 Jerzy Żuber Roweromania Racing Team Sanok
MM6 01:14:09.593(1) 03:29:12.020 400.0000
2 401 Jozef BEDRUN Merida Stropkov
MM6 01:21:15.218(3) 03:47:13.072 +00:18:01.052 368.2815
3 349 Kazimierz Kuropatwa PSK Olimpionik
MM6 01:17:20.375(2) 03:57:24.673 +00:28:12.653 352.4692
4 922 Waldemar Łodej Millenium Hall Piaseco Team
MM6 01:23:45.796(4) 04:09:33.782 +00:40:21.762 335.3066
5 252 KAZIMIERZ KŁOSOWICZ KS STRZYŻÓW MTB TEAM
MM6 01:47:26.531(5) 05:36:43.183 +02:07:31.163 248.5157
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.