Impreza: Strzyżów 2014

Cyklokarpaty.pl 2014

Wyniki kategoria MM3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 287 Darek Dudziński Bikebrothers Oshee Team
MM3 00:55:23.062(1) 02:35:54.990 400.0000
2 237 Lary Zębatka Millenium Hall Piaseco Team
MM3 00:57:40.296(5) 02:37:14.034 +00:01:19.044 396.6486
3 913 Janusz Łodej Millenium Hall Piaseco Team
MM3 00:57:13.468(3) 02:46:27.470 +00:10:32.480 374.6691
4 855 Irek Miśkowiec ZVL Kreidler Sportiva
MM3 00:59:44.078(8) 02:48:11.227 +00:12:16.237 370.8168
5 525 Łukasz Janocha Jedlicze Team
MM3 00:58:02.984(7) 02:50:31.880 +00:14:36.890 365.7193
6 225 Łukasz Małaszowski Essentia Vitae RKK MTB
MM3 01:01:08.156(11) 02:55:20.069 +00:19:25.079 355.7007
7 302 Wojciech Szustak
MM3 01:00:49.812(9) 02:56:16.339 +00:20:21.349 353.8083
8 32 Marcin Prejznar MTB MOSiR Dukla
MM3 01:01:34.531(13) 02:57:17.954 +00:21:22.964 351.7590
9 128 Michał Szopa MTB MOSiR Dukla
MM3 01:03:27.046(22) 02:57:54.169 +00:21:59.179 350.5656
10 434 Krzysztof Winczura Sokół Tarnów
MM3 01:02:15.203(15) 02:59:03.569 +00:23:08.579 348.3010
11 55 Marcin Domin NKK - JMP profesjonalna odzież narciarska
MM3 01:03:10.296(18) 02:59:20.798 +00:23:25.808 347.7434
12 777 Mateusz Lorenc MTB MOSiR Dukla
MM3 01:05:06.437(25) 02:59:24.930 +00:23:29.940 347.6099
13 398 Tomasz Urban Millenium Hall Piaseco Team
MM3 01:01:28.750(12) 02:59:25.019 +00:23:30.029 347.6070
14 951 Wojciech Kamela Grupa Bankietowa
MM3 01:04:39.625(24) 03:01:11.109 +00:25:16.119 344.2147
15 51 Grzegorz Sowa SOWASPORT.PL
MM3 01:02:42.156(16) 03:01:27.742 +00:25:32.752 343.6889
16 21 Marcin Chrzanowski
MM3 01:03:48.703(23) 03:03:11.204 +00:27:16.214 340.4537
17 11 Łukasz Pańko BASZTA BIKESPORT LESKO
MM3 01:00:52.453(10) 03:05:01.709 +00:29:06.719 337.0649
18 232 Łukasz Szlachta KS STRZYŻÓW MTB TEAM
MM3 00:57:58.046(6) 03:05:30.923 +00:29:35.933 336.1802
19 404 Tomasz Szlachta TEAM ERG BIERUŃ FOLIE
MM3 01:03:08.671(17) 03:05:46.455 +00:29:51.465 335.7118
20 443 Michał Plebanek Sokół Tarnów
MM3 01:07:43.328(29) 03:07:20.330 +00:31:25.340 332.9080
21 903 Bartłomiej Brus UNIQA LKKG BGŻ LUBLIN
MM3 01:03:14.656(19) 03:07:56.138 +00:32:01.148 331.8509
22 870 Michał Woźniczka
MM3 01:01:48.953(14) 03:08:14.455 +00:32:19.465 331.3127
23 424 Przemysław Słyś Jedlicze Team
MM3 01:05:44.671(26) 03:09:30.135 +00:33:35.145 329.1074
24 747 Dawid Piwowar Dobre Sklepy Rowerowe Krosno
MM3 01:06:23.984(27) 03:10:16.050 +00:34:21.060 327.7838
25 97 Filip Kokłowski
MM3 01:08:35.000(32) 03:12:32.922 +00:36:37.932 323.9004
26 222 Jan Mikosz MTB Krynica-Zdrój
MM3 01:09:58.031(37) 03:14:07.084 +00:38:12.094 321.2818
27 27 Marcin Stanuszek
MM3 01:09:59.531(38) 03:15:46.824 +00:39:51.834 318.5538
28 49 Marcin Sieńko BSK Miód Kozacki
MM3 01:03:16.625(20) 03:15:59.818 +00:40:04.828 318.2019
29 395 Jakub Kluz Laluś Squad
MM3 01:09:54.453(36) 03:16:21.307 +00:40:26.317 317.6215
30 130 Krzysztof Okrzesa Jedlicze Team
MM3 01:06:32.687(28) 03:18:44.334 +00:42:49.344 313.8117
31 999 Jerzy Reczek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:07:51.437(30) 03:23:11.650 +00:47:16.660 306.9311
32 757 Bartek Tyrakowski SOWASPORT.PL
MM3 01:09:26.046(34) 03:24:25.704 +00:48:30.714 305.0780
33 240 Grzegorz Buła KS Rączy Jeleń
MM3 01:10:48.656(40) 03:28:53.797 +00:52:58.807 298.5525
34 907 Piotr hoffman
MM3 01:08:45.890(33) 03:29:29.430 +00:53:34.440 297.7061
35 333 Grzegorz Bedryj Essentia Vitae RKK MTB
MM3 01:15:53.531(54) 03:29:41.250 +00:53:46.260 297.4264
36 199 Jacek Węgrzyn medicycling.eu
MM3 01:09:47.875(35) 03:30:15.897 +00:54:20.907 296.6096
37 489 Michał Ziomek
MM3 01:14:43.109(52) 03:30:19.072 +00:54:24.082 296.5350
38 919 Piotr Surlas
MM3 01:13:53.468(50) 03:30:25.865 +00:54:30.875 296.3754
39 187 Maciej Król Grupa Bankietowa
MM3 01:12:52.359(46) 03:30:27.769 +00:54:32.779 296.3307
40 458 Michał Peliszko Fil-bike Rzeszów
MM3 01:13:50.890(49) 03:30:44.738 +00:54:49.748 295.9331
41 874 Rafał Pieronkiewicz 72D FREESPORT TREK TEAM
MM3 01:13:12.421(48) 03:31:32.120 +00:55:37.130 294.8283
42 24 Marek Nosal DKK Gryf
MM3 01:11:42.656(42) 03:31:47.780 +00:55:52.790 294.4650
43 330 Tomasz Stachowicz SCALA Rzeszów
MM3 01:12:17.687(44) 03:32:13.605 +00:56:18.615 293.8678
44 300 Przemysław Such
MM3 01:17:06.265(58) 03:33:20.422 +00:57:25.432 292.3338
45 10 Rafał Orłowski Fil-bike Rzeszów
MM3 01:12:49.828(45) 03:35:36.283 +00:59:41.293 289.2636
46 107 Tomasz Rudnicki Essentia Vitae RKK MTB
MM3 01:15:51.953(53) 03:36:53.102 +01:00:58.112 287.5560
47 76 Marcin Kędzierski PSK Olimpionik
MM3 01:08:03.140(31) 03:39:40.207 +01:03:45.217 283.9103
48 871 GRZEGORZ KUŹNAR Dobre Sklepy Rowerowe Krosno
MM3 01:13:02.375(47) 03:40:08.844 +01:04:13.854 283.2947
49 144 Michał Jurczak
MM3 01:11:06.296(41) 03:40:29.872 +01:04:34.882 282.8445
50 366 Marcin Krzywonos
MM3 01:12:14.125(43) 03:40:31.434 +01:04:36.444 282.8111
51 592 Grzegorz Rzegociński HOR.NET Polska
MM3 01:16:12.062(56) 03:42:40.180 +01:06:45.190 280.0857
52 182 Paweł Cywiński SOWASPORT.PL
MM3 01:17:26.343(61) 03:46:32.112 +01:10:37.122 275.3064
53 900 Łukasz Cholewiak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:19:54.984(69) 03:48:58.814 +01:13:03.824 272.3667
54 372 Piotr Piątek
MM3 01:19:04.218(66) 03:49:08.710 +01:13:13.720 272.1707
55 442 ŁUKASZ SKOWRON Bikebrothers Oshee Team
MM3 01:33:31.625(89) 03:49:51.799 +01:13:56.809 271.3204
56 801 Marcin Gąsior Laluś Squad
MM3 01:16:13.765(57) 03:50:59.957 +01:15:04.967 269.9861
57 136 Przemysław Liebner ORLEW KROSNO
MM3 01:03:24.359(21) 03:51:17.155 +01:15:22.165 269.6515
58 131 Grzegorz Bąk
MM3 01:17:29.078(62) 03:51:58.769 +01:16:03.779 268.8453
59 872 MICHAŁ BAĆ
MM3 01:17:43.812(63) 03:52:12.305 +01:16:17.315 268.5841
60 186 Michal Laska CADM Automotive
MM3 01:20:05.781(71) 03:53:05.992 +01:17:11.002 267.5531
61 253 Andrzej Lipiński MAYDAY CYCLING TEAM LUBLIN
MM3 01:20:12.578(72) 03:54:49.942 +01:18:54.952 265.5792
62 134 Andrzej Zawadzki BASZTA BIKESPORT LESKO
MM3 01:20:53.609(75) 03:56:44.905 +01:20:49.915 263.4299
63 63 Leszek Rząsa Laluś Squad
MM3 01:16:09.046(55) 03:57:46.205 +01:21:51.215 262.2979
64 895 Jacek Łysakowski
MM3 01:20:37.890(73) 03:58:03.993 +01:22:09.003 261.9713
65 29 Mirosław Pawluś
MM3 01:18:17.328(64) 03:58:19.847 +01:22:24.857 261.6808
66 602 Tomasz Kluj RRS "Składak"
MM3 01:17:13.312(60) 03:58:59.664 +01:23:04.674 260.9542
67 307 Piotr Dybaś BASZTA BIKESPORT LESKO
MM3 01:17:08.468(59) 03:59:58.490 +01:24:03.500 259.8881
68 449 Łukasz Kryński Grupa Bankietowa
MM3 01:21:22.921(77) 04:00:08.277 +01:24:13.287 259.7116
69 881 Marcin Józefczyk
MM3 01:23:21.625(81) 04:00:08.930 +01:24:13.940 259.6998
70 567 Krzysztof Pawlak Tappol Oborniki MTB Team
MM3 01:21:10.578(76) 04:02:24.910 +01:26:29.920 257.2719
71 800 Jarek Białończyk MTB Krynica-Zdrój
MM3 01:22:22.656(79) 04:05:37.717 +01:29:42.727 253.9061
72 292 Artur Juszczyk
MM3 01:18:37.203(65) 04:05:39.712 +01:29:44.722 253.8717
73 799 Grzegorz Więch Magura Sport
MM3 01:20:48.140(74) 04:08:33.498 +01:32:38.508 250.9134
74 894 Paweł Szubert
MM3 01:19:25.671(68) 04:10:25.269 +01:34:30.279 249.0469
75 39 Wojtek Gołąbek MTB MOSiR Dukla
MM3 01:10:25.953(39) 04:10:44.190 +01:34:49.200 248.7336
76 851 Jakub Piątek
MM3 01:28:29.640(87) 04:10:52.762 +01:34:57.772 248.5920
77 882 Maciej Śladowski
MM3 01:26:24.843(85) 04:12:36.702 +01:36:41.712 246.8872
78 373 Łukasz Stochmal Tarnów
MM3 01:28:26.484(86) 04:22:17.592 +01:46:22.602 237.7744
79 364 GRZEGORZ MORTKA
MM3 01:22:20.546(78) 04:22:46.485 +01:46:51.495 237.3386
80 679 Wojciech Błażowski
MM3 01:14:32.484(51) 04:23:18.087 +01:47:23.097 236.8639
81 45 Paweł Witek
MM3 01:28:47.265(88) 04:23:56.539 +01:48:01.549 236.2887
82 588 Paweł Ryba RRS "Składak"
MM3 01:19:57.593(70) 04:27:22.205 +01:51:27.215 233.2595
83 338 Mirosław Jachorek
MM3 01:25:44.265(84) 04:34:47.117 +01:58:52.127 226.9648
84 899 Grzegorz Jamróz
MM3 01:24:07.375(83) 04:42:06.725 +02:06:11.735 221.0703
85 861 Daniel Szopa Pszyjaciule TEAM
MM3 01:22:25.531(80) 04:48:59.585 +02:13:04.595 215.8065
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.