Impreza: Strzyżów 2014

Cyklokarpaty.pl 2014

Wyniki kategoria HK3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 223 Patrycja Boguta UNIQA LKKG BGŻ LUBLIN
HK3 01:00:11.638 200.0000
2 52 Alicja Muszyńska-Sowa SOWASPORT.PL
HK3 01:08:57.090 +00:08:45.452 174.5980
3 430 Dorota Telesz Żbik Komańcza
HK3 01:16:51.242 +00:16:39.604 156.6449
4 490 Joanna Ziomek
HK3 01:16:52.220 +00:16:40.582 156.6117
5 601 Edyta Łozińska-Zubel
HK3 01:20:52.750 +00:20:41.112 148.8491
6 457 Joanna Suska
HK3 01:21:01.677 +00:20:50.039 148.5758
7 610 Monika Wozniak
HK3 01:23:03.039 +00:22:51.401 144.9572
8 413 Katarzyna Bek Żbik Komańcza
HK3 01:23:23.633 +00:23:11.995 144.3606
9 441 Agnieszka Matusik Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
HK3 01:30:51.484 +00:30:39.846 132.5011
10 92 Ewelina Borowska-Pawluś KS STRZYŻÓW MTB TEAM
HK3 01:31:17.754 +00:31:06.116 131.8657
11 486 Anna Pietruszka
HK3 01:32:46.045 +00:32:34.407 129.7739
12 846 Katarzyna Patryn
HK3 01:54:18.058 +00:54:06.420 105.3254
13 571 Wiola Dąbrowska
HK3 02:10:43.972 +01:10:32.334 92.0870
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.