Impreza: Etap 3

2017 OMTB4T

Wyniki kategoria OPEN

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 1 Michał Ficek Volkswagen Samochody Użytkowe MTB Team
M2 OPEN 01:04:23.107(1) 02:08:50.349 0.0000
2 33 Marcin Gołuszka Bikershop Racing Team
M3 OPEN 01:05:57.747(2) 02:14:18.499 +00:05:28.150 0.0000
3 46 Jan Czapliński KOMOBIKE SCOTT
M3 OPEN 01:09:31.277(4) 02:22:39.035 +00:13:48.686 0.0000
4 7 Maciej Krysztoforski VELCREDO TEAM
M3 OPEN 01:09:57.753(5) 02:22:43.477 +00:13:53.128 0.0000
5 2 Sebastian Chojnowski Interprojekt, Maratomania, ProService
M2 OPEN 01:06:43.924(3) 02:28:18.798 +00:19:28.449 0.0000
6 30 Grzegorz Kubieniec UKS ZAWOJAK
M3 OPEN 01:10:52.595(6) 02:30:10.789 +00:21:20.440 0.0000
7 42 Bartłomiej Iskrzycki Nowotarski Klub Kolarski
M3 OPEN 01:12:06.380(8) 02:30:39.287 +00:21:48.938 0.0000
8 36 Tomasz Koszarek Nowotarski Klub Kolarski
M3 OPEN 01:12:06.047(7) 02:30:40.795 +00:21:50.446 0.0000
9 39 Daniel Majkowski FTI Racing Team
M3 OPEN 01:13:21.900(9) 02:33:05.722 +00:24:15.373 0.0000
10 26 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
M3 OPEN 01:19:54.812(12) 02:38:42.945 +00:29:52.596 0.0000
11 12 Bartosz Męziński Finisher.pl
M3 OPEN 01:15:53.540(10) 02:39:05.094 +00:30:14.745 0.0000
12 13 Adam Ptasiński BLU Team Refleks
M4 OPEN 01:19:53.847(11) 02:46:04.628 +00:37:14.279 0.0000
13 27 Adam Ślązak SCS OSOZ RACING TEAM
M4 OPEN 01:23:05.020(13) 02:54:51.259 +00:46:00.910 0.0000
14 10 Marcin Dziub SEVEN-PERCEPTUS TEAM
M3 OPEN 01:26:43.952(14) 02:57:59.092 +00:49:08.743 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.