Impreza: Etap 3

2017 OMTB4T

Wyniki kategoria M4

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 17 Adam GAlman
M4 M4 01:06:55.217(1) 02:16:55.432 0.0000
2 40 Artur Juszczak TOMAZI BIKE TEAM
M4 M4 01:14:35.687(2) 02:30:47.380 +00:13:51.948 0.0000
3 32 Marcin Komsta BauMar Brothers
M4 M4 01:30:35.035(4) 03:10:44.024 +00:53:48.592 0.0000
4 38 TOMASZ BRYCKI TOMAZI BIKE TEAM
M4 M4 01:29:14.998(3) 03:10:46.184 +00:53:50.752 0.0000
5 22 Artur Komsta BauMar Brothers
M4 M4 01:41:00.380(5) 03:24:30.327 +01:07:34.895 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.