Impreza: Etap 3

2017 OMTB4T

Wyniki kategoria OPEN

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 20 Maciej Ścierski TOMAZI BIKE
M2 OPEN 01:06:27.547(1) 02:13:50.393 0.0000
2 17 Adam GAlman
M4 OPEN 01:06:55.217(2) 02:16:55.432 +00:03:05.039 0.0000
3 40 Artur Juszczak TOMAZI BIKE TEAM
M4 OPEN 01:14:35.687(3) 02:30:47.380 +00:16:56.987 0.0000
4 44 MACIEJ GŁOWACKI TRUCK PARTNER ZETTRANSPORT
M3 OPEN 01:16:58.052(4) 02:35:21.623 +00:21:31.230 0.0000
5 31 Tomasz Pawelec Colex Racing Team
M2 OPEN 01:25:11.552(9) 02:40:04.642 +00:26:14.249 0.0000
6 45 Adam Żywicki Cisowianka TEAM
M3 OPEN 01:21:41.390(6) 02:52:23.602 +00:38:33.209 0.0000
7 15 MICHAŁ KĄDZIOŁKA
M3 OPEN 01:22:56.923(7) 02:52:27.030 +00:38:36.637 0.0000
8 21 Łukasz Latusik
M2 OPEN 01:18:33.987(5) 02:57:52.457 +00:44:02.064 0.0000
9 25 Janusz Muller SCS OSOZ RACING TEAM
M3 OPEN 01:23:51.728(8) 03:05:02.615 +00:51:12.222 0.0000
10 28 Karolina Kukuła Profidea Kraków
OPEN 01:31:15.490(12) 03:07:45.125 +00:53:54.732 0.0000
11 32 Marcin Komsta BauMar Brothers
M4 OPEN 01:30:35.035(11) 03:10:44.024 +00:56:53.631 0.0000
12 38 TOMASZ BRYCKI TOMAZI BIKE TEAM
M4 OPEN 01:29:14.998(10) 03:10:46.184 +00:56:55.791 0.0000
13 3 Elżbieta Wydrowska DiverseExtremeTeam
OPEN 01:33:48.604(14) 03:21:16.800 +01:07:26.407 0.0000
14 4 Kasia Łysek VO2 MAX - Starzyński Coach
OPEN 01:33:45.687(13) 03:21:19.452 +01:07:29.059 0.0000
15 22 Artur Komsta BauMar Brothers
M4 OPEN 01:41:00.380(16) 03:24:30.327 +01:10:39.934 0.0000
16 23 Łukasz Stelmach Luk-Connect Racing Team
M3 OPEN 01:36:14.318(15) 03:25:35.953 +01:11:45.560 0.0000
17 11 Kasia Laskowska Finisher.pl
OPEN 01:42:48.852(18) 03:25:52.404 +01:12:02.011 0.0000
18 29 Marcin Kalas
M3 OPEN 01:41:19.880(17) 03:31:10.829 +01:17:20.436 0.0000
19 18 Dagmara Ochot
OPEN 01:45:24.405(19) 03:35:00.699 +01:21:10.306 0.0000
20 9 Tomasz Kasprzak
M5 OPEN 02:00:37.917(21) 03:52:27.655 +01:38:37.262 0.0000
21 24 Piotr Sędecki Luk-Connect Racing Team
M3 OPEN 01:59:17.882(20) 04:04:02.484 +01:50:12.091 0.0000
22 16 Marcin Kędziora
M3 OPEN 02:19:21.803(22) 04:53:40.520 +02:39:50.127 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.