Impreza: Wojnicz 2014

Cyklokarpaty.pl 2014

Wyniki kategoria GM4

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 382 Robert Albrycht MTB MOSiR Dukla
GM4 01:18:16.499(1) 02:36:23.104(1) 03:48:02.193 600.0000
2 515 Jacek Piątek DKK Gryf
GM4 01:32:41.950(2) 03:04:59.774(2) 04:24:55.622 +00:36:53.429 516.4514
3 1103 Marcin Czajka Gomola Trans Airco
GM4 01:33:56.754(3) 03:11:35.417(3) 04:38:03.645 +00:50:01.452 492.0577
4 451 Robert Chudy Tylicz
GM4 01:38:38.767(4) 03:12:53.984(4) 04:38:06.250 +00:50:04.057 491.9809
5 438 Adam Maciaszek
GM4 01:39:30.322(5) 03:26:28.489(5) 04:59:23.130 +01:11:20.937 457.0092
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.