Impreza: Wojnicz 2014

Cyklokarpaty.pl 2014

Wyniki kategoria MM6

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 480 Jerzy Żuber Roweromania Racing Team Sanok
MM6 01:46:56.967(1) 03:15:46.269 400.0000
2 401 Jozef BEDRUN Merida Stropkov
MM6 01:48:19.914(2) 03:29:33.344 +00:13:47.075 373.6880
3 505 Andrzej Zwoliński
MM6 01:54:05.635(3) 03:34:39.254 +00:18:52.985 364.8121
4 984 Andrzej Głodkiewicz Tedbike Team
MM6 01:58:01.253(4) 03:46:38.822 +00:30:52.553 345.5084
5 720 Benedykt Tutaj TTC MPEC Tarnów
MM6 02:09:01.803(5) 04:03:08.679 +00:47:22.410 322.0653
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.