Impreza: Wojnicz 2014

Cyklokarpaty.pl 2014

Wyniki kategoria MM5

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 264 Krzysztof Gierczak PSK Olimpionik
MM5 01:19:15.702(1) 02:29:02.302 400.0000
2 143 Krzysztof Szczepina SCHC TEAM
MM5 01:29:35.402(2) 02:45:37.557 +00:16:35.255 359.9397
3 347 Krzysztof Szejdewik PSK Olimpionik
MM5 01:32:20.217(3) 02:55:21.172 +00:26:18.870 339.9736
4 282 Antoni Brzuski Sokół Tarnów
MM5 01:33:28.405(4) 03:01:07.800 +00:32:05.498 329.1302
5 960 Marek Piszczek
MM5 01:41:59.705(5) 03:14:42.662 +00:45:40.360 306.1734
6 722 Vlado Vavrek PCS Sabinov
MM5 01:48:00.794(6) 03:27:58.005 +00:58:55.703 286.6581
7 50 Wiesław Sowiński KTM fan team
MM5 01:55:00.805(7) 03:32:27.312 +01:03:25.10 280.6020
8 35 Jerzy Szpunar ŁTC Łańcut
MM5 01:58:41.899(8) 03:38:51.582 +01:09:49.280 272.3907
9 62 Witold Szkółka
MM5 01:59:09.000(9) 03:42:45.134 +01:13:42.832 267.6307
10 342 Dušan Šimko SKI Drenica
MM5 02:04:25.885(10) 03:55:36.902 +01:26:34.600 253.0201
11 935 Maciej Szatan
MM5 02:09:21.334(11) 04:04:28.205 +01:35:25.903 243.8554
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.