Impreza: Wojnicz 2014

Cyklokarpaty.pl 2014

Wyniki kategoria HK1

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 503 Dominika Gosztyła MTB MOSiR Dukla
HK1 01:36:50.727 200.0000
2 141 Izabela Pyrcz Erem Sport Przemyśl
HK1 01:45:06.867 +00:08:16.140 184.2667
3 454 Kamila Sowa SOWASPORT.PL
HK1 01:49:22.200 +00:12:31.473 177.0969
4 546 Paulina Potaczek KrynicaSKI UKS PG Wojnicz
HK1 01:54:07.312 +00:17:16.585 169.7229
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.