Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Etap 2

NTRCH 2017

Wyniki kategoria Kobiety OPEN



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 515 Agnieszka Sikora Wawa Bike Team
Kobiety OPEN 01:32:50.797(1) 02:49:45.460(1) 03:27:05.613 0.0000
2 518 Agnieszka Śpica Huzar Bike Academy
Kobiety OPEN 01:36:23.362(2) 03:01:05.512(2) 03:43:17.309 +00:16:11.696 0.0000
3 514 Sylwia Szafraniec TREK Velonews.pl
Kobiety OPEN 01:37:12.089(3) 03:06:29.559(3) 03:50:20.475 +00:23:14.862 0.0000
4 512 Maria Hajnos-Małecka Nowotarski Klub Kolarski
Kobiety OPEN 01:37:32.493(4) 03:07:25.574(4) 03:51:51.678 +00:24:46.065 0.0000
5 509 Kamila Biernat In Mogilany Cycling Team
Kobiety OPEN 01:40:34.947(6) 03:15:55.652(5) 03:59:38.300 +00:32:32.687 0.0000
6 516 Izabela Sikora HIGH5 POLSKA
Kobiety OPEN 01:40:20.957(5) 03:16:08.147(6) 04:04:17.894 +00:37:12.281 0.0000
7 511 Magdalena Chmielewska Warszawski Klub Kolarski
Kobiety OPEN 01:43:32.349(7) 03:26:05.189(7) 04:16:33.692 +00:49:28.079 0.0000
8 520 Małgorzata Zimnicka Huzar Bike Academy
Kobiety OPEN 01:46:52.832(9) 03:28:06.489(9) 04:16:50.179 +00:49:44.566 0.0000
9 519 Magdalena Winiarczyk Ptc Przemysl
Kobiety OPEN 01:46:49.304(8) 03:28:05.104(8) 04:16:51.144 +00:49:45.531 0.0000
10 510 Viktoria Bolshakova
Kobiety OPEN 01:52:41.895(10) 03:32:46.767(10) 04:20:57.795 +00:53:52.182 0.0000
11 513 Joanna Kurzawińska Nowotarski Klub Kolarski
Kobiety OPEN 01:58:19.174(12) 03:44:19.995(11) 04:33:59.935 +01:06:54.322 0.0000
12 517 Małgorzata Sucha Fenix Tychy
Kobiety OPEN 01:57:57.160(11) 03:45:52.722(12) 04:36:32.372 +01:09:26.759 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.