Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Etap 2

NTRCH 2017

Wyniki kategoria M4



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 122 Adam Wolański Buski Klub Kolarski Hydrogeotechnika
M4 01:31:53.787(1) 02:49:36.163(3) 03:26:12.477 0.0000
2 60 DARIUSZ LEDUCHOWSKI DANIELO SPORTSWEAR
M4 01:32:49.517(6) 02:49:45.002(4) 03:27:15.565 +00:01:03.088 0.0000
3 52 BOGUSŁAW KRAMARCZYK ROGELLI TEAM
M4 01:32:41.210(4) 02:49:34.517(1) 03:27:31.097 +00:01:18.620 0.0000
4 47 Szymon Kogut
M4 01:32:22.267(3) 02:49:35.463(2) 03:27:59.510 +00:01:47.033 0.0000
5 29 Krzysztof Fecko LeFeRo
M4 01:32:53.985(7) 02:51:35.850(5) 03:32:19.557 +00:06:07.080 0.0000
6 143 Piotr Bieliński activejet
M4 01:32:21.355(2) 02:53:44.069(6) 03:34:41.725 +00:08:29.248 0.0000
7 141 Zbyszek Orłowski
M4 01:33:21.915(8) 02:55:11.287(7) 03:35:22.772 +00:09:10.295 0.0000
8 108 Krzysztof Szejdewik Ptc Przemysl
M4 01:32:46.820(5) 02:57:40.465(8) 03:41:24.564 +00:15:12.087 0.0000
9 134 Dariusz Szulgo OPONEO MOTORSPORT
M4 01:34:31.185(9) 03:00:43.613(9) 03:46:01.749 +00:19:49.272 0.0000
10 142 Jarosław Chojnacki activejet
M4 01:37:20.624(11) 03:07:15.142(12) 03:50:33.939 +00:24:21.462 0.0000
11 3 Igor Balakirev
M4 01:38:45.887(14) 03:07:09.577(10) 03:50:47.217 +00:24:34.740 0.0000
12 11 Antoni Brzuski Brzuski Rowery-narty
M4 01:38:17.603(13) 03:07:11.503(11) 03:51:16.965 +00:25:04.488 0.0000
13 138 Władysław Balakowicz Nowotarski Klub Kolarski
M4 01:36:58.109(10) 03:08:09.249(13) 03:54:12.705 +00:28:00.228 0.0000
14 88 Jan Pilch TKKF Uklejna Myslenice
M4 01:40:11.627(15) 03:16:15.687(14) 04:06:21.525 +00:40:09.048 0.0000
15 97 Stanisław Sichelski Nowotarski Klub Kolarski
M4 01:44:53.047(16) 03:24:29.915(15) 04:12:24.909 +00:46:12.432 0.0000
16 111 Sławomir Szymczak
M4 01:55:01.250(17) 03:42:34.564(16) 04:33:13.587 +01:07:01.110 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.