Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Etap 2

NTRCH 2017

Wyniki kategoria M3



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 9 Michał Bogdziewicz Apteka Gemini
M3 01:31:08.494(3) 02:45:41.417(2) 03:20:56.515 0.0000
2 8 Robert Bobka Nowotarski Klub Kolarski
M3 01:31:15.522(6) 02:45:43.977(3) 03:21:17.212 +00:00:20.697 0.0000
3 86 Mariusz Piasecki GATTA BIKE-RS
M3 01:31:12.222(5) 02:46:09.990(5) 03:21:21.729 +00:00:25.214 0.0000
4 56 Ernest Kurowski Wawa Bike Team
M3 01:31:17.645(9) 02:46:19.600(6) 03:21:26.544 +00:00:30.029 0.0000
5 101 Mirosław Sólnica GATTA BIKE-RS
M3 01:31:17.112(8) 02:46:26.114(8) 03:21:39.417 +00:00:42.902 0.0000
6 104 Marek Stram Retro Bike Academy Pl
M3 01:30:38.019(2) 02:45:02.657(1) 03:21:41.063 +00:00:44.548 0.0000
7 41 Dariusz Kaleta
M3 01:31:40.732(11) 02:46:26.485(9) 03:21:42.559 +00:00:46.044 0.0000
8 62 Andrzej Liwiński
M3 01:31:16.679(7) 02:46:25.632(7) 03:22:05.512 +00:01:08.997 0.0000
9 66 Tomasz Majewski Retro Bike Academy Pl
M3 01:31:11.585(4) 02:46:48.093(10) 03:25:29.555 +00:04:33.040 0.0000
10 40 Tomasz Kaczorowski Bogdziewicz.com
M3 01:31:41.660(12) 02:48:01.899(11) 03:25:54.197 +00:04:57.682 0.0000
11 113 Paweł Światlak Seven-Perceptus Team
M3 01:31:57.239(15) 02:48:12.435(12) 03:25:57.585 +00:05:01.070 0.0000
12 94 Sebastian Rubin Cyklomaniacy
M3 01:32:51.539(20) 02:48:58.877(14) 03:26:09.865 +00:05:13.350 0.0000
13 133 Adrian Jach OPONEO MOTORSPORT
M3 01:31:27.087(10) 02:48:33.462(13) 03:26:22.302 +00:05:25.787 0.0000
14 45 Krzysztof Kępa Nowotarski Klub Kolarski
M3 01:31:53.679(14) 02:49:46.987(17) 03:26:40.124 +00:05:43.609 0.0000
15 128 Dariusz Zielak
M3 01:32:40.302(18) 02:49:36.542(15) 03:27:07.735 +00:06:11.220 0.0000
16 107 Piotr Szafraniec TREK Velonews.pl
M3 01:30:34.459(1) 02:46:00.157(4) 03:27:51.814 +00:06:55.299 0.0000
17 21 Adam Czuba KUKUCZSPORT.PL
M3 01:31:47.630(13) 02:49:38.617(16) 03:30:08.170 +00:09:11.655 0.0000
18 112 Adam Ślązak SCS OSOZ Racing Team
M3 01:32:38.450(17) 02:51:20.310(19) 03:30:59.955 +00:10:03.440 0.0000
19 91 Adam Ptasiński BLU Team Refleks
M3 01:32:47.792(19) 02:51:16.725(18) 03:32:29.408 +00:11:32.893 0.0000
20 17 Cyprian Czarniecki
M3 01:32:52.497(21) 02:53:11.919(20) 03:35:12.450 +00:14:15.935 0.0000
21 100 Mirek Soból Nowotarski Klub Kolarski
M3 01:33:21.094(22) 02:55:13.085(21) 03:36:30.324 +00:15:33.809 0.0000
22 116 Marek Uludowski CYKLOFAN Opole
M3 01:34:38.145(25) 02:56:20.497(23) 03:37:38.532 +00:16:42.017 0.0000
23 137 Janusz Bala THULE - JMP
M3 01:32:20.745(16) 02:55:16.322(22) 03:40:50.910 +00:19:54.395 0.0000
24 99 Maksymilian Skolik Huzar Bike Academy
M3 01:35:55.270(26) 03:00:36.200(26) 03:40:58.335 +00:20:01.820 0.0000
25 58 Marcin Kwiatek Nowotarski Klub Kolarski
M3 01:33:32.459(23) 02:58:56.914(24) 03:42:04.885 +00:21:08.370 0.0000
26 65 ARTUR MAJEWSKI Retro Bike Academy Pl
M3 01:34:26.254(24) 02:59:02.312(25) 03:43:03.824 +00:22:07.309 0.0000
27 117 Tomasz Urbanowicz Miłosław Fortuna Team
M3 01:36:51.054(27) 03:02:15.419(27) 03:45:56.555 +00:25:00.040 0.0000
28 84 Bogdan Pałczyk Kiosk Kolarski SPORTOSITO
M3 01:36:54.122(28) 03:04:44.364(28) 03:49:32.177 +00:28:35.662 0.0000
29 115 Zdzisław Trybuła Trezado Bike Tires.pl
M3 01:37:36.688(30) 03:06:06.997(29) 03:50:53.847 +00:29:57.332 0.0000
30 54 Michał Krystosiak MyBike Road Team
M3 01:38:47.695(34) 03:07:43.658(30) 03:52:23.667 +00:31:27.152 0.0000
31 77 Sławek Niciński Team LRP Poland
M3 01:38:38.867(33) 03:08:18.867(32) 03:53:18.107 +00:32:21.592 0.0000
32 136 Paweł Jarosz Nowotarski Klub Kolarski
M3 01:37:35.103(29) 03:08:09.305(31) 03:58:29.624 +00:37:33.109 0.0000
33 118 Rafał Urban KK24h
M3 01:40:00.890(35) 03:13:45.365(34) 03:59:28.483 +00:38:31.968 0.0000
34 16 Ryszard Cimoszuk Grupa Szalonych Rowerzystów
M3 01:37:54.263(31) 03:12:41.080(33) 04:00:34.400 +00:39:37.885 0.0000
35 33 Maciej Giełzak
M3 01:41:16.615(36) 03:15:40.617(35) 04:00:45.487 +00:39:48.972 0.0000
36 110 Bartek Szkop plasson.pl Grupa
M3 01:43:39.069(38) 03:21:14.754(36) 04:05:19.550 +00:44:23.035 0.0000
37 132 Rafal Bankowski
M3 01:46:48.335(39) 03:24:47.955(38) 04:11:11.692 +00:50:15.177 0.0000
38 63 Krzysztof Łapsa GminaNTTeam
M3 01:42:21.343(37) 03:23:52.725(37) 04:12:39.419 +00:51:42.904 0.0000
39 85 Maciej Papiernik Grupa Szalonych Rowerzystów
M3 01:54:45.172(41) 03:30:35.389(39) 04:23:09.595 +01:02:13.080 0.0000
40 19 Robert Czarnowski Oxygen Cycling Project
M3 01:53:11.760(40) 03:39:18.712(40) 04:30:21.737 +01:09:25.222 0.0000
41 69 Łukasz Malinowski AtakSport C67 Racing Team
M3 01:55:30.129(42) 03:44:05.837(41) 04:34:49.827 +01:13:53.312 0.0000
42 96 Krzysztof Sapiński
M3 02:04:24.358(43) 04:10:47.112(42) 05:08:34.804 +01:47:38.289 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.