Impreza: III Otwarte Zawody Rowerowe MTB edycja wiosenna - Wietrzno

Brak cyklu

Wyniki kategoria Wyścig Główny OPEN

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 60 Mateusz Bieleń FilBike Rzeszów
Wyścig Główny OPEN 01:35:51.629 100.0000
2 11 Jakub Solarz PSK OLIMPIONIK
Wyścig Główny OPEN 01:36:54.702 +00:01:03.073 98.9153
3 75 Krzysztof Gajda Jedlicze Team
Wyścig Główny OPEN 01:36:55.302 +00:01:03.673 98.9051
4 124 Zbigniew Krzesiński Żbik Komańcza
Wyścig Główny OPEN 01:37:42.664 +00:01:51.035 98.1061
5 7 Krzysztof Gierczak PSK OLIMPIONIK
Wyścig Główny OPEN 01:38:15.314 +00:02:23.685 97.5627
6 56 Sławomir Dziwisz FilBike Rzeszów
Wyścig Główny OPEN 01:39:40.227 +00:03:48.598 96.1774
7 69 Janusz Łodej Millenium Hall Piaseco Team
Wyścig Główny OPEN 01:40:04.067 +00:04:12.438 95.7955
8 3 Paweł Dryniak PSK OLIMPIONIK
Wyścig Główny OPEN 01:40:38.147 +00:04:46.518 95.2549
9 63 Tomasz Leśniak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Wyścig Główny OPEN 01:40:41.615 +00:04:49.986 95.2002
10 137 Robert Albrycht MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 01:40:47.254 +00:04:55.625 95.1114
11 88 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Wyścig Główny OPEN 01:41:34.234 +00:05:42.605 94.3782
12 23 Rafał Rydel EREM SPORT PRZEMYŚL
Wyścig Główny OPEN 01:42:04.402 +00:06:12.773 93.9133
13 213 Arkadiusz Krzesiński Żbik Komańcza
Wyścig Główny OPEN 01:45:28.047 +00:09:36.418 90.8911
14 54 Tomasz Biesiadecki Essentia Vitae RKK MTB
Wyścig Główny OPEN 01:45:34.485 +00:09:42.856 90.7987
15 111 Krzysztof Staniszewski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Wyścig Główny OPEN 01:46:27.704 +00:10:36.075 90.0422
16 73 Piotr Szurek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Wyścig Główny OPEN 01:47:30.442 +00:11:38.813 89.1664
17 62 Jerzy Reczek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Wyścig Główny OPEN 01:48:22.214 +00:12:30.585 88.4565
18 61 Marek Gorczyca Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Wyścig Główny OPEN 01:48:29.649 +00:12:38.020 88.3554
19 51 Andrzej Miłek sowasport.pl
Wyścig Główny OPEN 01:48:53.570 +00:13:01.941 88.0319
20 87 Michał Szczurek MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 01:49:20.889 +00:13:29.260 87.6654
21 2 Mateusz Niezgoda Chemik Pustków MTB
Wyścig Główny OPEN 01:49:47.842 +00:13:56.213 87.3067
22 52 Bartosz Szuban EREM SPORT PRZEMYŚL
Wyścig Główny OPEN 01:50:34.285 +00:14:42.656 86.6955
23 10 Jerzy Szwast MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 01:50:37.550 +00:14:45.921 86.6529
24 118 Piotr Wróblewski Essentia Vitae RKK MTB
Wyścig Główny OPEN 01:51:39.687 +00:15:48.058 85.8492
25 128 Marcin Prejznar MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 01:52:01.594 +00:16:09.965 85.5694
26 40 Grzegorz Biega ROWEROMANIA RACING TEAM
Wyścig Główny OPEN 01:52:10.943 +00:16:19.314 85.4506
27 21 Bogusław Belcik MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 01:52:14.360 +00:16:22.731 85.4072
28 94 Karol Macek KS STRZYŻÓW MTB TEAM
Wyścig Główny OPEN 01:53:09.130 +00:17:17.501 84.7182
29 77 Łukasz Janocha Jedlicze Team
Wyścig Główny OPEN 01:53:09.423 +00:17:17.794 84.7145
30 31 Maxi Gaz KCP ELZAT REGAMET BIENIASZ BIKE TEAM
Wyścig Główny OPEN 01:53:10.281 +00:17:18.652 84.7038
31 74 Jakub Zbiegień Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Wyścig Główny OPEN 01:53:50.910 +00:17:59.281 84.2000
32 20 Marcin Walaszczyk MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 01:53:58.762 +00:18:07.133 84.1034
33 83 Jakub Jeż Jedlicze Team
Wyścig Główny OPEN 01:54:20.210 +00:18:28.581 83.8404
34 110 Jakub Karcz Chmielove Łany
Wyścig Główny OPEN 01:55:09.665 +00:19:18.036 83.2403
35 80 Dawid Piwowar Dobre Sklepy Rowerowe Krosno
Wyścig Główny OPEN 01:55:34.984 +00:19:43.355 82.9364
36 102 Przemysław Słyś Jedlicze Team
Wyścig Główny OPEN 01:55:34.985 +00:19:43.356 82.9364
37 113 Jacek Szczurek MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 01:55:49.900 +00:19:58.271 82.7584
38 116 Kamil Dela
Wyścig Główny OPEN 01:56:20.520 +00:20:28.891 82.3954
39 123 Adam Poniatowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Wyścig Główny OPEN 01:57:05.289 +00:21:13.660 81.8704
40 108 Sebastian Berger GRUPETTO GÓRLICA
Wyścig Główny OPEN 01:58:02.897 +00:22:11.268 81.2045
41 70 Wojtek Kwiatek Millenium Hall Piaseco Team
Wyścig Główny OPEN 01:58:45.834 +00:22:54.205 80.7152
42 34 Marcin Kosterkiewicz Essentia Vitae RKK MTB
Wyścig Główny OPEN 01:58:46.439 +00:22:54.810 80.7083
43 109 Rafał Karcz Chmielove Łany
Wyścig Główny OPEN 01:59:49.773 +00:23:58.144 79.9974
44 103 Marcin Kędzierski PSK OLIMPIONIK
Wyścig Główny OPEN 02:00:39.770 +00:24:48.141 79.4449
45 119 Zbigniew Urban MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 02:00:43.174 +00:24:51.545 79.4076
46 126 Mateusz Lorenc MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 02:00:45.252 +00:24:53.623 79.3848
47 104 Mateusz Sabatowski Essentia Vitae RKK MTB
Wyścig Główny OPEN 02:01:42.797 +00:25:51.168 78.7593
48 22 Maciej Chachura EREM SPORT PRZEMYŚL
Wyścig Główny OPEN 02:02:02.287 +00:26:10.658 78.5496
49 24 Adam Gawlik EREM SPORT PRZEMYŚL
Wyścig Główny OPEN 02:02:28.554 +00:26:36.925 78.2689
50 105 Hubert Jakieła MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 02:03:10.780 +00:27:19.151 77.8217
51 8 Krzysztof Szejdewik PSK OLIMPIONIK
Wyścig Główny OPEN 02:05:46.730 +00:29:55.101 76.2135
52 82 Adam Belcik iwelka
Wyścig Główny OPEN 02:05:47.10 +00:29:55.381 76.2107
53 30 Paweł Dołżycki Żbik Komańcza
Wyścig Główny OPEN 02:06:18.455 +00:30:26.826 75.8945
54 95 Łukasz Olejarz Essentia Vitae RKK MTB
Wyścig Główny OPEN 02:06:49.532 +00:30:57.903 75.5845
55 125 Michał Matłosz KMP Zabierzów
Wyścig Główny OPEN 02:07:41.124 +00:31:49.495 75.0755
56 134 Wojtek Gołąbek MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 02:07:49.267 +00:31:57.638 74.9958
57 39 Robert Lorens
Wyścig Główny OPEN 02:07:56.447 +00:32:04.818 74.9257
58 115 Dominik Kaczmarczyk Jedlicze Team
Wyścig Główny OPEN 02:08:05.199 +00:32:13.570 74.8403
59 15 Mateusz Czmyr BASZTA BIKESPORT LESKO
Wyścig Główny OPEN 02:08:05.814 +00:32:14.185 74.8344
60 6 Bartosz Cichocki PSK OLIMPIONIK
Wyścig Główny OPEN 02:08:16.320 +00:32:24.691 74.7322
61 68 Paweł Kosiorowski sowasport.pl
Wyścig Główny OPEN 02:08:29.205 +00:32:37.576 74.6073
62 5 Robert Brzozowski PSK OLIMPIONIK
Wyścig Główny OPEN 02:09:02.154 +00:33:10.525 74.2898
63 50 Tomasz Wilczak
Wyścig Główny OPEN 02:09:16.177 +00:33:24.548 74.1555
64 89 Marek Filipczak ROWEROMANIA RACING TEAM
Wyścig Główny OPEN 02:10:16.617 +00:34:24.988 73.5821
65 48 Piotr Surlas
Wyścig Główny OPEN 02:10:17.027 +00:34:25.398 73.5782
66 35 Zenon Piziak Maxisport MTB Team
Wyścig Główny OPEN 02:11:00.410 +00:35:08.781 73.1721
67 26 Wiesław Kmak MTB Krynica Zdrój
Wyścig Główny OPEN 02:11:30.557 +00:35:38.928 72.8926
68 122 Marcin Pikuła Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Wyścig Główny OPEN 02:11:52.707 +00:36:01.078 72.6885
69 120 Rafał Opałka MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 02:13:17.172 +00:37:25.543 71.9208
70 17 Piotr Dybaś BASZTA BIKESPORT LESKO
Wyścig Główny OPEN 02:14:27.334 +00:38:35.705 71.2953
71 28 Bogdan Przystasz MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 02:14:40.173 +00:38:48.544 71.1820
72 46 TOMASZ KNAPIK BSK Miód Kozacki Biłgoraj
Wyścig Główny OPEN 02:15:56.554 +00:40:04.925 70.5154
73 38 Filip Kokłowski
Wyścig Główny OPEN 02:15:57.150 +00:40:05.521 70.5103
74 37 Dariusz Grudniak BASZTA BIKESPORT LESKO
Wyścig Główny OPEN 02:19:07.277 +00:43:15.648 68.9043
75 132 Tomasz Rudnicki Essentia Vitae RKK MTB
Wyścig Główny OPEN 02:19:15.265 +00:43:23.636 68.8384
76 36 Jan Piziak Maxisport MTB Team
Wyścig Główny OPEN 02:19:15.682 +00:43:24.053 68.8349
77 135 Tomasz Gosztyła MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 02:20:03.223 +00:44:11.594 68.4455
78 101 Daniel Szopa
Wyścig Główny OPEN 02:21:05.10 +00:45:13.381 67.9459
79 78 Piotr Ślusarz Jedlicze Team
Wyścig Główny OPEN 02:21:34.614 +00:45:42.985 67.7091
80 18 Leszek Kowal MTB Krynica Zdrój
Wyścig Główny OPEN 02:22:16.227 +00:46:24.598 67.3791
81 64 Krzysztof Sporniak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Wyścig Główny OPEN 02:24:06.619 +00:48:14.990 66.5188
82 53 Sebastian Nycz ŁTC Łańcut
Wyścig Główny OPEN 02:24:20.117 +00:48:28.488 66.4151
83 55 Małgorzata Budzyńska Essentia Vitae RKK MTB
Wyścig Główny OPEN 02:24:51.132 +00:48:59.503 66.1781
84 42 Sławomir Wilczak
Wyścig Główny OPEN 02:26:04.543 +00:50:12.914 65.6238
85 127 Mateusz Bedzyk MTB MOSiR Dukla
Wyścig Główny OPEN 02:26:42.294 +00:50:50.665 65.3424
86 58 Michał Peliszko FilBike Rzeszów
Wyścig Główny OPEN 02:26:45.873 +00:50:54.244 65.3158
87 133 Grzegorz Dąbrowski Essentia Vitae RKK MTB
Wyścig Główny OPEN 02:26:52.932 +00:51:01.303 65.2635
88 130 Bogdan Kułak Żbik Komańcza
Wyścig Główny OPEN 02:26:53.900 +00:51:02.271 65.2563
89 66 Joanna Majewska Essentia Vitae RKK MTB
Wyścig Główny OPEN 02:26:55.065 +00:51:03.436 65.2477
90 140 Michał Kruczek
Wyścig Główny OPEN 02:27:37.762 +00:51:46.133 64.9332
91 129 Antoni Matłosz KMP Zabierzów
Wyścig Główny OPEN 02:28:24.099 +00:52:32.470 64.5953
92 100 JERZY HADUCH ROWEROMANIA RACING TEAM
Wyścig Główny OPEN 02:30:17.314 +00:54:25.685 63.7843
93 27 Rafał Cygan Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Wyścig Główny OPEN 02:31:25.940 +00:55:34.311 63.3025
94 67 Grzegorz Siteń sowasport.pl
Wyścig Główny OPEN 02:31:28.685 +00:55:37.056 63.2834
95 65 Michał Palczak Pro-Familia Bike Team
Wyścig Główny OPEN 02:32:51.382 +00:56:59.753 62.7128
96 29 Mirosław Dołżycki Żbik Komańcza
Wyścig Główny OPEN 02:34:06.190 +00:58:14.561 62.2054
97 33 Michał Moskwa reBike iMpulse Team | rebike.pl
Wyścig Główny OPEN 02:34:19.558 +00:58:27.929 62.1156
98 106 Krystian Maksym PSK OLIMPIONIK
Wyścig Główny OPEN 02:34:33.987 +00:58:42.358 62.0189
99 138 Piotr Gierula
Wyścig Główny OPEN 02:35:23.472 +00:59:31.843 61.6898
100 9 Magdalena Winiarczyk PSK OLIMPIONIK
Wyścig Główny OPEN 02:38:34.565 +01:02:42.936 60.4508
101 97 Remigiusz Szymanski
Wyścig Główny OPEN 02:38:56.263 +01:03:04.634 60.3132
102 25 Jacek Adamczyk MTB Krynica Zdrój
Wyścig Główny OPEN 02:39:00.579 +01:03:08.950 60.2860
103 71 Waldemar Łodej Millenium Hall Piaseco Team
Wyścig Główny OPEN 02:39:59.025 +01:04:07.396 59.9189
104 121 Wiesław Sowiński KTM fan team
Wyścig Główny OPEN 02:40:48.567 +01:04:56.938 59.6112
105 92 ARTUR MOSZCZYŃSKI
Wyścig Główny OPEN 02:41:08.487 +01:05:16.858 59.4884
106 99 Henryk Pawiłowski KMP Zabierzów
Wyścig Główny OPEN 02:42:12.613 +01:06:20.984 59.0965
107 72 Paweł Kwiatkowski
Wyścig Główny OPEN 02:42:19.057 +01:06:27.428 59.0574
108 93 Bogusław Zacios RKM "Sopelek"
Wyścig Główny OPEN 02:43:48.960 +01:07:57.331 58.5172
109 96 Wojciech Chmieliński
Wyścig Główny OPEN 02:44:28.195 +01:08:36.566 58.2845
110 114 Wojciech Pieczyrak
Wyścig Główny OPEN 02:44:51.174 +01:08:59.545 58.1491
111 84 Wacław Bek
Wyścig Główny OPEN 02:44:59.657 +01:09:08.028 58.0993
112 136 Wiktor Wiśniewicz Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Wyścig Główny OPEN 02:47:27.303 +01:11:35.674 57.2455
113 13 Rafał Rączka Isport.pl Team MTB
Wyścig Główny OPEN 02:48:10.567 +01:12:18.938 57.0001
114 47 Zbigniew Przytulski BASZTA BIKESPORT LESKO
Wyścig Główny OPEN 02:50:20.197 +01:14:28.568 56.2771
115 49 Katarzyna Lalik BASZTA BIKESPORT LESKO
Wyścig Główny OPEN 02:54:56.774 +01:19:05.145 54.7943
116 91 Katarzyna Czech-Leśniak TTC MPEC Tarnów
Wyścig Główny OPEN 02:55:03.835 +01:19:12.206 54.7574
117 90 Paweł Leśniak TTC MPEC Tarnów
Wyścig Główny OPEN 02:55:03.960 +01:19:12.331 54.7568
118 59 Robert Śliwowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Wyścig Główny OPEN 03:03:20.034 +01:27:28.405 52.2874
119 139 Kamil Buż
Wyścig Główny OPEN 03:04:44.250 +01:28:52.621 51.8901
120 98 Patryk Sowierszenko
Wyścig Główny OPEN 03:05:21.013 +01:29:29.384 51.7186
121 85 Łukasz Brożyna
Wyścig Główny OPEN 03:06:30.910 +01:30:39.281 51.3955
122 14 Michał Bartnicki BASZTA BIKESPORT LESKO
Wyścig Główny OPEN 03:16:40.889 +01:40:49.260 48.7389
123 76 Marcin Kędziora
Wyścig Główny OPEN 03:20:38.135 +01:44:46.506 47.7784
124 1 KAZIMIERZ KŁOSOWICZ KS STRZYŻÓW MTB TEAM
Wyścig Główny OPEN 03:27:22.537 +01:51:30.908 46.2255
125 107 Janusz Binduga RKM "Sopelek"
Wyścig Główny OPEN 03:27:23.340 +01:51:31.711 46.2225
126 12 Mariusz Czmyr BASZTA BIKESPORT LESKO
Wyścig Główny OPEN 03:48:03.129 +02:12:11.500 42.0345
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.