Impreza: III Otwarte Zawody Rowerowe MTB edycja wiosenna - Wietrzno

Brak cyklu

Wyniki kategoria Junior Open

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 207 Piotr Madej
Junior Open 00:43:14.355 100.0000
2 212 Patryk Krzesiński Żbik Komańcza
Junior Open 00:48:34.640 +00:05:20.285 89.0112
3 206 Jaromir Kwiatkowski
Junior Open 00:51:43.705 +00:08:29.350 83.5890
4 215 Dawid Kułak Żbik Komańcza
Junior Open 00:51:47.239 +00:08:32.884 83.4939
5 209 Piotr Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Junior Open 00:54:40.359 +00:11:26.004 79.0875
6 216 Rafał Gołąbek MTB MOSiR Dukla
Junior Open 00:54:40.727 +00:11:26.372 79.0787
7 210 Paweł Figura Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Junior Open 00:55:44.210 +00:12:29.855 77.5775
8 204 Mateusz Budzisz MTB MOSiR Dukla
Junior Open 00:57:50.767 +00:14:36.412 74.7488
9 44 Michał Niezgoda MTB MOSiR Dukla
Junior Open 00:58:30.463 +00:15:16.108 73.9035
10 217 Dominika Gosztyła MTB MOSiR Dukla
Junior Open 00:59:40.467 +00:16:26.112 72.4586
11 203 Filip Jackowski
Junior Open 01:03:32.235 +00:20:17.880 68.0534
12 45 Tomek Mierzejewski MTB MOSiR Dukla
Junior Open 01:06:30.163 +00:23:15.808 65.0188
13 208 Wojciech Piekło
Junior Open 01:08:28.490 +00:25:14.135 63.1462
14 16 Marcin Czmyr BASZTA BIKESPORT LESKO
Junior Open 01:14:28.444 +00:31:14.089 58.0595
15 214 Maksymilian Matłosz KMP Zabierzów
Junior Open 01:14:28.777 +00:31:14.422 58.0551
16 117 Sandra Krzesińska Żbik Komańcza
Junior Open 01:16:14.385 +00:33:00.030 56.7148
17 205 Karolina Majewska Essentia Vitae RKK MTB
Junior Open 01:42:03.304 +00:58:48.949 42.3685
18 211 przemysław filipczak ROWEROMANIA RACING TEAM
Junior Open 02:05:43.580 +01:22:29.225 34.3916
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.