Impreza: III Otwarte Zawody Rowerowe MTB edycja wiosenna - Wietrzno

Brak cyklu

Wyniki kategoria Chłopcy 13-16 lat

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 207 Piotr Madej
Chłopcy 13-16 lat 00:43:14.355 0.0000
2 212 Patryk Krzesiński Żbik Komańcza
Chłopcy 13-16 lat 00:48:34.640 +00:05:20.285 0.0000
3 206 Jaromir Kwiatkowski
Chłopcy 13-16 lat 00:51:43.705 +00:08:29.350 0.0000
4 215 Dawid Kułak Żbik Komańcza
Chłopcy 13-16 lat 00:51:47.239 +00:08:32.884 0.0000
5 209 Piotr Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Chłopcy 13-16 lat 00:54:40.359 +00:11:26.004 0.0000
6 216 Rafał Gołąbek MTB MOSiR Dukla
Chłopcy 13-16 lat 00:54:40.727 +00:11:26.372 0.0000
7 210 Paweł Figura Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Chłopcy 13-16 lat 00:55:44.210 +00:12:29.855 0.0000
8 204 Mateusz Budzisz MTB MOSiR Dukla
Chłopcy 13-16 lat 00:57:50.767 +00:14:36.412 0.0000
9 44 Michał Niezgoda MTB MOSiR Dukla
Chłopcy 13-16 lat 00:58:30.463 +00:15:16.108 0.0000
10 203 Filip Jackowski
Chłopcy 13-16 lat 01:03:32.235 +00:20:17.880 0.0000
11 45 Tomek Mierzejewski MTB MOSiR Dukla
Chłopcy 13-16 lat 01:06:30.163 +00:23:15.808 0.0000
12 208 Wojciech Piekło
Chłopcy 13-16 lat 01:08:28.490 +00:25:14.135 0.0000
13 16 Marcin Czmyr BASZTA BIKESPORT LESKO
Chłopcy 13-16 lat 01:14:28.444 +00:31:14.089 0.0000
14 214 Maksymilian Matłosz KMP Zabierzów
Chłopcy 13-16 lat 01:14:28.777 +00:31:14.422 0.0000
15 211 przemysław filipczak ROWEROMANIA RACING TEAM
Chłopcy 13-16 lat 02:05:43.580 +01:22:29.225 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.