Impreza: III Otwarte Zawody Rowerowe MTB edycja wiosenna - Wietrzno

Brak cyklu

Wyniki kategoria Mężczyźni 30-40 lat

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 75 Krzysztof Gajda Jedlicze Team
Mężczyźni 30-40 lat 01:36:55.302 0.0000
2 69 Janusz Łodej Millenium Hall Piaseco Team
Mężczyźni 30-40 lat 01:40:04.067 +00:03:08.765 0.0000
3 63 Tomasz Leśniak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni 30-40 lat 01:40:41.615 +00:03:46.313 0.0000
4 88 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni 30-40 lat 01:41:34.234 +00:04:38.932 0.0000
5 23 Rafał Rydel EREM SPORT PRZEMYŚL
Mężczyźni 30-40 lat 01:42:04.402 +00:05:09.100 0.0000
6 73 Piotr Szurek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni 30-40 lat 01:47:30.442 +00:10:35.140 0.0000
7 62 Jerzy Reczek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni 30-40 lat 01:48:22.214 +00:11:26.912 0.0000
8 52 Bartosz Szuban EREM SPORT PRZEMYŚL
Mężczyźni 30-40 lat 01:50:34.285 +00:13:38.983 0.0000
9 10 Jerzy Szwast MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni 30-40 lat 01:50:37.550 +00:13:42.248 0.0000
10 128 Marcin Prejznar MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni 30-40 lat 01:52:01.594 +00:15:06.292 0.0000
11 77 Łukasz Janocha Jedlicze Team
Mężczyźni 30-40 lat 01:53:09.423 +00:16:14.121 0.0000
12 31 Maxi Gaz KCP ELZAT REGAMET BIENIASZ BIKE TEAM
Mężczyźni 30-40 lat 01:53:10.281 +00:16:14.979 0.0000
13 74 Jakub Zbiegień Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni 30-40 lat 01:53:50.910 +00:16:55.608 0.0000
14 20 Marcin Walaszczyk MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni 30-40 lat 01:53:58.762 +00:17:03.460 0.0000
15 80 Dawid Piwowar Dobre Sklepy Rowerowe Krosno
Mężczyźni 30-40 lat 01:55:34.984 +00:18:39.682 0.0000
16 102 Przemysław Słyś Jedlicze Team
Mężczyźni 30-40 lat 01:55:34.985 +00:18:39.683 0.0000
17 113 Jacek Szczurek MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni 30-40 lat 01:55:49.900 +00:18:54.598 0.0000
18 116 Kamil Dela
Mężczyźni 30-40 lat 01:56:20.520 +00:19:25.218 0.0000
19 123 Adam Poniatowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni 30-40 lat 01:57:05.289 +00:20:09.987 0.0000
20 34 Marcin Kosterkiewicz Essentia Vitae RKK MTB
Mężczyźni 30-40 lat 01:58:46.439 +00:21:51.137 0.0000
21 109 Rafał Karcz Chmielove Łany
Mężczyźni 30-40 lat 01:59:49.773 +00:22:54.471 0.0000
22 103 Marcin Kędzierski PSK OLIMPIONIK
Mężczyźni 30-40 lat 02:00:39.770 +00:23:44.468 0.0000
23 126 Mateusz Lorenc MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni 30-40 lat 02:00:45.252 +00:23:49.950 0.0000
24 82 Adam Belcik iwelka
Mężczyźni 30-40 lat 02:05:47.10 +00:28:51.708 0.0000
25 134 Wojtek Gołąbek MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni 30-40 lat 02:07:49.267 +00:30:53.965 0.0000
26 48 Piotr Surlas
Mężczyźni 30-40 lat 02:10:17.027 +00:33:21.725 0.0000
27 122 Marcin Pikuła Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni 30-40 lat 02:11:52.707 +00:34:57.405 0.0000
28 120 Rafał Opałka MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni 30-40 lat 02:13:17.172 +00:36:21.870 0.0000
29 17 Piotr Dybaś BASZTA BIKESPORT LESKO
Mężczyźni 30-40 lat 02:14:27.334 +00:37:32.032 0.0000
30 38 Filip Kokłowski
Mężczyźni 30-40 lat 02:15:57.150 +00:39:01.848 0.0000
31 132 Tomasz Rudnicki Essentia Vitae RKK MTB
Mężczyźni 30-40 lat 02:19:15.265 +00:42:19.963 0.0000
32 101 Daniel Szopa
Mężczyźni 30-40 lat 02:21:05.10 +00:44:09.708 0.0000
33 78 Piotr Ślusarz Jedlicze Team
Mężczyźni 30-40 lat 02:21:34.614 +00:44:39.312 0.0000
34 53 Sebastian Nycz ŁTC Łańcut
Mężczyźni 30-40 lat 02:24:20.117 +00:47:24.815 0.0000
35 42 Sławomir Wilczak
Mężczyźni 30-40 lat 02:26:04.543 +00:49:09.241 0.0000
36 127 Mateusz Bedzyk MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni 30-40 lat 02:26:42.294 +00:49:46.992 0.0000
37 58 Michał Peliszko FilBike Rzeszów
Mężczyźni 30-40 lat 02:26:45.873 +00:49:50.571 0.0000
38 133 Grzegorz Dąbrowski Essentia Vitae RKK MTB
Mężczyźni 30-40 lat 02:26:52.932 +00:49:57.630 0.0000
39 27 Rafał Cygan Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni 30-40 lat 02:31:25.940 +00:54:30.638 0.0000
40 65 Michał Palczak Pro-Familia Bike Team
Mężczyźni 30-40 lat 02:32:51.382 +00:55:56.080 0.0000
41 138 Piotr Gierula
Mężczyźni 30-40 lat 02:35:23.472 +00:58:28.170 0.0000
42 97 Remigiusz Szymanski
Mężczyźni 30-40 lat 02:38:56.263 +01:02:00.961 0.0000
43 93 Bogusław Zacios RKM "Sopelek"
Mężczyźni 30-40 lat 02:43:48.960 +01:06:53.658 0.0000
44 96 Wojciech Chmieliński
Mężczyźni 30-40 lat 02:44:28.195 +01:07:32.893 0.0000
45 13 Rafał Rączka Isport.pl Team MTB
Mężczyźni 30-40 lat 02:48:10.567 +01:11:15.265 0.0000
46 90 Paweł Leśniak TTC MPEC Tarnów
Mężczyźni 30-40 lat 02:55:03.960 +01:18:08.658 0.0000
47 98 Patryk Sowierszenko
Mężczyźni 30-40 lat 03:05:21.013 +01:28:25.711 0.0000
48 85 Łukasz Brożyna
Mężczyźni 30-40 lat 03:06:30.910 +01:29:35.608 0.0000
49 76 Marcin Kędziora
Mężczyźni 30-40 lat 03:20:38.135 +01:43:42.833 0.0000
50 107 Janusz Binduga RKM "Sopelek"
Mężczyźni 30-40 lat 03:27:23.340 +01:50:28.038 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.